Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα στο forum. Επιστρέφω στο forum μετά από 10 σχεδόν χρόνια! (με άλλο username διότι ξέχασα το παλιό). Έχει κάποιος γνώμη για αυτό το Media Player http://www.e-shop.gr/venz-v12-ultra-android-6-tv-box-4k-powered-by-amlogic-s912-p-PER.770210 ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τ.

επωνυμα μηχανακια με καλο ονομα και 3 χρονια εγγυηση(!!).
γενικα διαβαζω καλα σχολια.μεχρι εκει..

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το mi3 είναι πολύ καλό μηχανάκι.
Όμως κρίνοντας από την αναφορά του Banggood ότι και το mecool pro + τον Οκτώβριο θα πάρει κανονικά 4K Netflix (ήδη υποστηρίζει κάτι σαν drm) δεν θα το έλεγα πια και τόσο vfm...

Παιδιά παίζουν τα zidoo σε flash sale στο gearbest.
Αν θέλετε μπείτε από το link του χρήστου (κάπου το έχει ποστάρει δεν το έχω πρόχειρο)

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_614562.html?wid=21
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_614559.html

Αν επιλέξετε EU Express μεταφορικά υποτίθεται έρχονται από Αγγλία (δεν το έχω κάνει για να το επιβεβαιώσω). Το διάβασα εδώ

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά παίζουν τα zidoo σε flash sale στο gearbest.
Αν θέλετε μπείτε από το link του χρήστου (κάπου το έχει ποστάρει δεν το έχω πρόχειρο)

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_614562.html?wid=21
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_614559.html

Αν επιλέξετε EU Express μεταφορικά υποτίθεται έρχονται από Αγγλία (δεν το έχω κάνει για να το επιβεβαιώσω). Το διάβασα εδώ

χτουπατε το..!!!:violent-smiley-030::drool1:

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το mi3 είναι πολύ καλό μηχανάκι.
Όμως κρίνοντας από την αναφορά του Banggood ότι και το mecool pro + τον Οκτώβριο θα πάρει κανονικά 4K Netflix (ήδη υποστηρίζει κάτι σαν drm) δεν θα το έλεγα πια και τόσο vfm...
Έχεις κάποιο λινκ που να το αναφέρει το Banggood? Επειδή περιμένω το δικό μου να μη του φλασαρω custom rom άδικα αν πάρει επίσημη υποστήριξη.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχεις κάποιο λινκ που να το αναφέρει το Banggood? Επειδή περιμένω το δικό μου να μη του φλασαρω custom rom άδικα αν πάρει επίσημη υποστήριξη.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες εδω
Authorized DRM Widevine LEVEL 1 and HDCP: Support HD Online Video
Note: It Does Not Compatible With All Online Video Format, Some are not Supported
What is DRM Widevine? It will be the necessary certification for 4K Online Video [4K will be supported about 2017-10-01]

Στην πραξη θα φανει...
Εγω για το δικο μου θα περιμενα..

To 2009 είχα αγοράσει ένα eGreat (με λειτουργικό Linux) και είχα παιδευτεί για να το στήσω! Με πολύυυυ διάβασμα σε forums το είχα φτάσει στα άκρα! Βλέπω ότι ακόμα επικρατεί το χάος με τα media players! Βλέπω ότι πλέον το λειτουργικό είναι adroid.
Έχοντας 45αρίσει (το λέω γιατί βαρέθηκα το πολύωρο ψάξιμο στα forum για να "στήσω ένα μπλιμπλίκι), το μόνο που θέλω από ένα media player είναι να ακούω τα mp3 μου και διαδικτυακό ραδιόφωνο και να βλέπω ταινίες στο kodi. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;
Ευχαριστώ.

θελω ενα box μονο για kodi ,για 4K TV HDR,με auto 24hz και hd audio passthrough.Tα zidoo ειναι μονοδρομος για αυτα που ζηταω?

θελω ενα box μονο για kodi ,για 4K TV HDR,με auto 24hz και hd audio passthrough.Tα zidoo ειναι μονοδρομος για αυτα που ζηταω?

μαζι με nvidia shield και minix u9.

To zidoo ειναι το πιο οικονομικο απο ολα αυτα.

Παρουσιαση του U2C Z Turbo απο το mediaplayers.gr

Παιζει να ειναι και παγκόσμια αποκλειστικότητα :fahne90:
Εχει εξαιρετικές επιδόσεις. Απο τις καλύτερες S912 υλοποιήσεις. Και με Nougat που σημαινει οτι περνάει και HD Audio κανονικά.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω μία Lg 60 pk550 , AV Receiver Sony STR-DA3300 και Media Player WD live το οποίο είχα αγοράσει το 2010 με προοπτική κάποια στιγμή να πάρω Dune! (Όλα χρησιμοποιούνται μόνο για ταινίες)Τελικά λόγω κρίσης έχω μείνει με αυτό. Τώρα έχω πρόβλημα λόγω HEVC και Ε-ΑC 3 τα οποία το WD δεν διαβάζει .Διάβασα τα 20 τελευταία φύλλα του Τhread και νομίζω μου κάνει το Xiaomi Mi Box .Παρακαλώ αν κάνω λάθος διορθώστεμε. Ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω μία Lg 60 pk550 , AV Receiver Sony STR-DA3300 και Media Player WD live το οποίο είχα αγοράσει το 2010 με προοπτική κάποια στιγμή να πάρω Dune! (Όλα χρησιμοποιούνται μόνο για ταινίες)Τελικά λόγω κρίσης έχω μείνει με αυτό. Τώρα έχω πρόβλημα λόγω HEVC και Ε-ΑC 3 τα οποία το WD δεν διαβάζει .Διάβασα τα 20 τελευταία φύλλα του Τhread και νομίζω μου κάνει το Xiaomi Mi Box .Παρακαλώ αν κάνω λάθος διορθώστεμε. Ευχαριστώ.

Τι απαιτήσεις έχεις?
Το xiaomi είναι εξαιρετικό αλλά δεν έχει θύρα δικτύου.

Καλυτερο ειναι το xiaomi που λετε ή το alfawise h96+ 3gb ram/32gb rom και γιατι?

vadergr Ουσιαστικά δεν προβλέπεται η θέαση ταινιών απο το δίκτυο λόγω χαμηλού σήματος. Με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση ταινιών 1080p απο εξωτερικο σκληρό. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο .

Νομιζω απο εξωτερικο δισκο οποιοδηποτε media player των 40-50 ευρω και ανω μια χαρα θα σου παιζει τα 1080 βιντεο σου.

Εδω απο εξωτερικο δισκο μερικα media players παιζουν ανετα και 4k βιντεο.

vadergr Ουσιαστικά δεν προβλέπεται η θέαση ταινιών απο το δίκτυο λόγω χαμηλού σήματος. Με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση ταινιών 1080p απο εξωτερικο σκληρό. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο .
Αν δεν σε παίρνει για zidoo x8, μάλλον καλύτερα το alfawise.

Edit:Στα 80 το zidoo x8 είναι ταμάμ!

Last edited:

ok Ευχαριστώ .vadergr ιδιαίτερα , θα δω τα οικονομικά και θα προσπαθήσω για zidoo x8

Καλησπέρα, ήθελα ένα player για την τβ να παίζει όλα τα φορματ εικόνας και ήχου καθώς και ελληνικούς υπότιτλους έχω το matchbox της crystal και τα έπαιξε, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η σύνδεση στο ίντερνετ το θέλω καθαρά να παίζει με πηγή σκληρό δίσκο

Vadegr ποιο ειναι καλυτερο σαν media player το xiaomi που λετε ή το alfawise h96+ 3gb ram 32gb rom και γιατι?