Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το δικό μου είναι στο δρόμο και σε ευχαριστώ για την πρόταση γιατί σε αυτά τα λεφτά δεν φαντάζομαι κάτι καλύτερο!!! Μια ερώτηση,όταν λες ότι βαζουμε το αρχείο σε στικάκι πρέπει να μπούμε σε κάποιο recovery mode για να το φλασαρουμε? Θέλω να είμαι έτοιμος μόλις φτάσει κυρίως για το full HD Netflix.
Σε ευχαριστώ!!!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει επιλογη για ΟΤΑ απο local μέσο. Επιλεγεις το στικάκι και σου βγαζει ολα τα αρχεια. Επιλέγεις αυτο της αναβαθμισης και την κανει μονο του.
Εχε στο νου σου μετα να κανεις οπωσδήποτε factory reset. Σε εμενα ετυχε μετα το ΟΤΑ να κολλαει το μενου των ρυθμισεων. Μετα το reset, εστρωσε.
Φροντισε να εισαι ενημερωμένος στο νημα της custom rom. Υπάρχει και αλλη custom rom με pure android (οχι android tv).

Καλορίζικο!

Σε ευχαριστώ και πάλι! Χτες ειμουν από κινητό και δεν είχα χρόνο να μελετήσω το λινκ. Ωραία μαγκιά πάντως να το παίρνει σαν update μέσα από το σύστημα. Φοβόμουν ότι θα είχε διαδικασία όπως τα κινητά δηλαδή ροοτ μετά custom recovery και μετά φλασαρισμα της ρομ.
Αν απλά θέλει ένα reset μετά είναι θέμα λεπτών.

Το ερώτημα είναι αν το ρισκο του τελωνείου αξίζει ώστε να βάλουμε priority line στην παραγγελία ή να πάμε με απλό registered email..

Το ερώτημα είναι αν το ρισκο του τελωνείου αξίζει ώστε να βάλουμε priority line στην παραγγελία ή να πάμε με απλό registered email..

Εξαρτάται από την τιμή του player.
Για φθηνό εως 60ευρω θα το αφηνα στην τυχη του.

4k YouTube παίζεις και αλλιώς

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο Geekbuying το νεο Vorke Z6 με $8 coupon:8VORKEZ6

To Vorke Z1 ηταν απο τις καλύτερες υλοποιήσεις με το S912 που είχαμε δει.
επειδή ψάχνω ένα κάπως σοβαρό μηχάνημα 3 ddr4 / 16 και να μπορεί να υποστηριξει 5κάναλο ήχο σωστά , το συγκεκριμένο θα με καλύψει ? Το θέλω σαν βασική επιλογή για να αποσύρω wd media player + crystalaudio media player που χρησιμοποιω έως τώρα

Άσχετος πάνω σε αυτή τη τεχνολογία και με τηλεόραση 7 ετών θα ήθελα να προβώ στην αγορά ενός android Media Player.

Δεν γνωρίζω καν τι δυνατότητες μπορεί να έχει ένα τέτοιο μηχάνημα.

1. Αν υπάρχει λινκ με τις δυνατότητες τους για διάβασμα μου λέτε.

2. Ίντερνετ έχω ασύρματα στο σαλόνι αν παίζει ρόλο αυτό, αν παίζει ρόλο με ποιο τρόπο να το φέρω και στο σαλόνι μου;

Τι θα ήθελα,

3. Να βλέπω youtube να σερφάρω και να κατεβάζω εφαρμογές στην τηλεόραση μου, να παίζω παιχνίδια με χειριστήριο usb (του pc το χειρηστήριο).

4. Να βλέπω ταινίες με υπότιτλους. (άκουσα ότι γίνετε)

5. Να το βάλω στην πρίζα και να δουλεύει χωρίς να του αλλάζω έκδοση κτλ. (εκτός αν υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες)

Τι άλλο θα χρειαστώ; Τηλεκοντρολ πληκτρολόγιο;

Αγορά από Κίνα εννοείται.

Ακούω προτάσεις.

Όταν λες παιχνίδια τι εννοείς?

Παιχνίδια που έχει στο google play.
Ναι εννοώ βαριά παιχνίδια δηλαδή racing,fps ή απλά puzzle. Έχει διαφορά γι'αυτό ρωτάω. Αν θες να παίζεις πχ asphalt ,mortal combat ,real racing ,clash of clans θέλεις και δυνατό επεξεργαστή/κάρτα γραφικών.
Αν θες να παίζεις candy crash η temple run κανείς τη δουλεία σου με κάτι φτηνότερο.

Την δεύτερη επιλογή, κάτι φτηνότερο.
Εγώ στο σαλόνι έχω το xiaomi mi box και είμαι ευχαριστημένος. Ρίξε μια ματιά στο νήμα του για λεπτομέρειες. Υπολογίζεις περί τα 60 ευρώ (οπωσδήποτε όταν ψάξεις στα κινεζομαγαζα να διαλέξεις την international έκδοση και όχι αυτή για τη αγορά της Κίνας).
Σε λίγες μέρες περιμένω και το mecool m8s pro plus για το υπνοδωμάτιο. Ίδιο επεξεργαστή και ραμ με το προηγούμενο , μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο αλλά χειρότερο WiFi και μέχρι στιγμής άγνωστο αν παίζει 4κ σε YouTube και Netflix. Όλα αυτά με 33 περίπου ευρώ! Διάβασε και για αυτό στο νήμα του.

Το mecool m8s pro plus μου αρέσει περισσότερο από το xiaomi mi box αλλά θα περιμένω να το παραλάβεις να μου πεις εντυπώσεις.

Το mecool m8s pro plus μου αρέσει περισσότερο από το xiaomi mi box αλλά θα περιμένω να το παραλάβεις να μου πεις εντυπώσεις.
Φοβάμαι ότι θα αργήσει λόγω Κίνας και ενδεχόμενο τελωνείο. Άμα βιάζεσαι για αγορά ρώτα και κάποιον που το έχει για να μη σε καθυστερω.
Πάντως από το mi box είμαι απόλυτα καλυμμένος και είναι και future proof για όταν πάρω 4κ τηλεόραση. Το mecool προορίζεται για το υπνοδωμάτιο που δεν θα μπει ποτέ 4κ λόγο μεγέθους. Τώρα εχωια 40αρα με βάση στο τοίχο και η σύζυγος ήδη φωνάζει!!! Στο σαλόνι έχω άπλετο χώρο και από τις 52 φτάνω άνετα 55 η και 60.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιο κατα τι γνωμη σας ειναι το καλυτερο vfm που να παιζει σχεδον τα παντα ακομα και τα ποιο βαρια 4k video files χωρις καποιο προβλημα?

Παλιοτεα θυμαμαι ηταν το alfawise s92 τωρα ποιο ειναι και ποσο κοστιζει?

Αν υπαρχει καποιο φτηνο που να κανει πραγματικα δουλεια θα σας παρακαλουσα να μου πειτε ποιο ακριβως μοντελο και που μπορω να το βρω να το αγορασω.

Σας ευχαριστω πολυ.

Σε μια ώρα περιπου απο τώρα (22.00 Κινας , 17.00 Ελλάδας) θα ισχυουν τα ακόλουθα:

Alfawise H96 Pro+ 3/32 στα 47.5$ με το παρεχόμενο link και το κουπόνι AH96PGB

Mecool M8S Pro+ 2/16 στα 29.99$ με το προηγουμενο link και το κουπονι M8SPGB

Tanix TX3 Mini TV Box 2/16 στα 28.99$ με το προηγουμενο link και το κουπονι TX3MGB

Οποιος ψαχνεται, αγοράζει στα τυφλά! Ειδικα τα δύο πρωτα ειναι απολυτο value for money στην τιμή τους και τα εχουμε παρουσιάσει.
Το 3ο ειναι επισης καλό, αλλα για ενα δολλαριο διαφορά καλύτερα το mecool. Μονο για 50 τεμάχια ο καθε κωδικός οποτε να ειστε με το χερι στη σκανδάλη!

Και αν καποιος θελει κινητο,

Xiaomi Mi6 International 6/64 στα 369.9$ με το προηγουμενο link και το κουπονι MI6DBG
Και αυτο ιδια ωρα και για 50 τεμάχια.

Last edited:

Για 4κ ταινίες χωρίς να τρώει κολλήματα ποιο προτείνεις και γιατί?
Να υποθέσω το πρώτο? Το δεύτερο που είναι φτηνότερο μπορεί να παίξει 4κ αρχεία χωρίς προβλήματα?

Και ποιο app προτείνεις για να παίζουμε οποιοδήποτε τύπο βίντεο χωρίς πολλές ρυθμίσεις και ταλαιπωρία από εξωτερικό δίσκο usb ή από δίκτυο?

Σε ευχαριστώ πολύ.

Σε μια ώρα περιπου απο τώρα (22.00 Κινας , 17.00 Ελλάδας) θα ισχυουν τα ακόλουθα:

Alfawise H96 Pro+ 3/32 στα 47.5$ με το παρεχόμενο link και το κουπόνι AH96PGB

Mecool M8S Pro+ 2/16 στα 29.99$ με το προηγουμενο link και το κουπονι M8SPGB

Tanix TX3 Mini TV Box 2/16 στα 28.99$ με το προηγουμενο link και το κουπονι TX3MGB

Οποιος ψαχνεται, αγοράζει στα τυφλά! Ειδικα τα δύο πρωτα ειναι απολυτο value for money στην τιμή τους και τα εχουμε παρουσιάσει.
Το 3ο ειναι επισης καλό, αλλα για ενα δολλαριο διαφορά καλύτερα το mecool. Μονο για 50 τεμάχια ο καθε κωδικός οποτε να ειστε με το χερι στη σκανδάλη!

Και αν καποιος θελει κινητο,

Xiaomi Mi6 International 6/64 στα 369.9$ με το προηγουμενο link και το κουπονι MI6DBG
Και αυτο ιδια ωρα και για 50 τεμάχια.

Ανοιξαν!

Αγόρασα το Alfawise H96 Pro+ TV Box. Ευχαριστω πολυ για το κουπωνι vadergr.

Ελπιζω να μην το μετανιωσω ειδικα στην αναπαραγωγη 4k αρχειων.

Πρεπει να εχω ενεργo το "hardware accelaration" ή οχι? Και ποιο app μου προτεινεις να εγκαταστησω οταν με το καλο ερθει το media player?