Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μια παρουσίαση ακομα.
Του Mecool M8S Pro+ στο mediaplayers.gr

Επικό value for money! Εξαιρετικες επιδοσεις και κοστιζει ~34 . Τοσο εχουν συνηθως τα νεα box-ακια με 1GB RAM. Αυτο ειναι με 2/16.
Γινεται και πανευκολα και android tv με custom rom.

Ανετα βασιλιάς της κατηγορίας κατω των 50 .

Εχω τρελαθεί στη δουλεια. Μολις βρω ευκαιρια θα ανεβει και εδω στα ελληνικα :)

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Tο πήρα...
Εντελώς νέο και άγνωστο soc.
Δείχνουν να πειραματίζονται και δοκιμάζουν τα πάντα.
Θα το δούμε στην πράξη σε κανα μήνα+

Θερμή παράκληση χωρις ντροπή.

Για να μπορουμε να παρουσιαζουμε πιο συχνα, αν μπορείτε να παραγγελνετε μεσω των affiliate link ετσι ωστε να γνωριζουν οτι τους βοηθαμε.
Ακομα και σαγιοναρες :p να αγοράσετε, αν μπειτε στο gearbest απο οποιοδηποτε link προιοντος που εχουμε δωσει η απο το http://www.gearbest.com/?lkid=11082244 πάλι θα βοηθησετε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα σας.

Εδώ και καιρό ψάχνομαι για ip tv box. Έχω δει πολλά μηχανάκια και έχω διαβάσει αλλά δεν έχω κατασταλάξει κάπου. Ο μοναδικός λόγος που το θέλω είναι να το χρησιμοποιήσω για ip tv κατά 95% να βάλω δηλαδή κανάλια καταλαβαίνεται είτε μέσω kodi είτε χωρίς. Δεν τρελαίνομαι Να έχει πολλά πράγματα απλά ας πούμε το kodi να το παίζει για χρόνια (βλέπω περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα για τα κανάλια). Θα ήθελα να είναι κάτι φθηνό.
Έχω κοιτάξει για Alfawise H96 Pro+ TV Box και το mag 254

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή

Αλλη μια παρουσίαση. Αυτη τη φορά απο "ζορικο" media player που φοράει επεξεργαστη που δεν ειχαμε ξαναδει (ενσωματώνει και video processor).
Του Himedia Q5 Pro στο mediaplayers.gr

Βασικά το 3D με ενδιαφέρει. Το 4k είναι ίσως η μεγαλύτερη marketing φάρσα που υπάρχει δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των setups έχουν αποστάσεις που καθιστούν άχρηστη την παρακολούθηση του.

Βασικά θα έλεγα ότι το 3D ήταν η μεγαλύτερη φάρσα των τελευταίων ετών. Άλλωστε, για αυτό και πήγε άπατο... :rip:

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το 3d απέτυχε γιατι λάθος timing είχαν οι εταιρίες των TV με τους υπόλοιπους.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Και το 4K θα έχει την ίδια τύχη αν και προς το παρόν το βάζουν στις νέες τηλεοράσεις υποχρεωτικά.
Η πραγματική αναβάθμιση είναι οι νέες τεχνολογίες απεικόνισης όπως είναι οι oled.
Αυτό βέβαια το κάνουν με συνοδεία 4Κ αλλά άχρηστο από την στιγμή που γίνεται για το ίδιο μέγεθος οθονών.
Να πάρω 4Κ αλλα δωσε σε γήινες τιμές επιλογή για πάνω από 65".
Αν είναι να μείνω στις 55-65 σε oled τι να το κάνω το 4K;
Δώσε μου ξανά 1080 σε αυτές τις ιντσες .

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Και το 4K θα έχει την ίδια τύχη αν και προς το παρόν το βάζουν στις νέες τηλεοράσεις υποχρεωτικά.
Η πραγματική αναβάθμιση είναι οι νέες τεχνολογίες απεικόνισης όπως είναι οι oled.
Αυτό βέβαια το κάνουν με συνοδεία 4Κ αλλά άχρηστο από την στιγμή που γίνεται για το ίδιο μέγεθος οθονών.
Να πάρω 4Κ αλλα δωσε σε γήινες τιμές επιλογή για πάνω από 65".
Αν είναι να μείνω στις 55-65 σε oled τι να το κάνω το 4K;
Δώσε μου ξανά 1080 σε αυτές τις ιντσες .

To ιδιο ειχε γινει και με το full HD. Θα περάσει λιγος χρόνος να ερθουν σε γηινες τιμές.

Καλημέρα σε όλους! Ευτύχης κάτοχος ενός mi box στο σαλόνι και ενός mede8er στο υπνοδωμάτιο, σκέφτομαι να κάνω ακόμα μια αγορά.
Θέλω να αντικαταστήσω το med με κάτι πιο δικτυωμενο κυρίως λόγω Netflix .
Υπάρχει κάποια φθηνότερη λύση από το mi box (λόγω φόβου τελωνείου και τεράστιας καθυστέρησης το είχα πάρει από honorbuy και έφτασε τα 90 ευρώ)?
Βασικό να υποστηρίζει επίσημα 1080p στο netflix και στο youtube.
Ευχαριστώ!!!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους! Ευτύχης κάτοχος ενός mi box στο σαλόνι και ενός mede8er στο υπνοδωμάτιο, σκέφτομαι να κάνω ακόμα μια αγορά.
Υπάρχει κάποια φθηνότερη λύση από το mi box (λόγω φόβου τελωνείου και τεράστιας καθυστέρησης το είχα πάρει από honorbuy και έφτασε τα 90 ευρώ)?
Ευχαριστώ!!!

Μολις παρηγγειλα απο Ευρωπαικη αποθηση του gearbest το Mecool M8S Pro (για το οποιο ο Vadergr εχει ηδη κανει μια πολυ ωραια παρουσιαση) και μου βγηκε με μεταφορικα και ασφαλεια αποστολης στα 69. Υπ'οψην ειναι πιο ακριβο απ'οτι αν το παρεις απο Κινα αλλα δεν μπλεκεις καθολου με τελωνειο και αναλογες καθυστερησεις.

Ευχαριστώ!!!

Πάλι το mi box σου προτείνω λογω επισημης αδειας για 4k streaming.
Αλλιως σαν πολύ οικονομικότερη λυση το mecool m8s pro+ απο Κίνα με 35 , εστω και με κινδυνο τελωνείου. Ακομα και αν περάσει (χλωμό λογω Αυγουστου, παράγγειλε ομως γρήγορα) , το ποσό θα ειναι μικρο (~15-20 ). Μετα θα πρεπει να του βαλεις τη custom rom.

Εννοείται παλλικάρια οτι παραγγέλνετε απο τα affiliate link μας :p

Πάλι το mi box σου προτείνω λογω επισημης αδειας για 4k streaming.
Αλλιως σαν πολύ οικονομικότερη λυση το mecool m8s pro+ απο Κίνα με 35 , εστω και με κινδυνο τελωνείου. Ακομα και αν περάσει (χλωμό λογω Αυγουστου, παράγγειλε ομως γρήγορα) , το ποσό θα ειναι μικρο (~15-20 ). Μετα θα πρεπει να του βαλεις τη custom rom.

Εννοείται παλλικάρια οτι παραγγέλνετε απο τα affiliate link μας :p
Ευχαριστώ για την απάντηση! Πράγματι σε αυτή τη τιμή με widevine drm είναι ευκαιρία!!

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Όλα όσα βγαίνουν με Android 7 έχουν την δυνατότητα auto frame switch η είναι επιλογή του κάθε κατασκευαστή;

Του καθε κατασκευαστή.
Με την 7αρα ουσιαστικά ειναι σιγουρο το HD Audio passthrough.

Ρε παιδιά τα apk που είχαν βγει, τα είχατε δοκιμάσει καθόλου; δεν σας έκανα ν δουλειά;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk