Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ρε παιδιά τα apk που είχαν βγει, τα είχατε δοκιμάσει καθόλου; δεν σας έκανα ν δουλειά;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για ποια λες;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα.

Ψάχνω κι εγώ media player να έχει hd audio passthrough

Στην αρχή είδα το zidoo x7 τώρα κοιτάω για το minix neo u9-h
Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τη διαφορά τιμής.

Καμία άλλη καλή πρόταση;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα.

Ψάχνω κι εγώ media player να έχει hd audio passthrough

Στην αρχή είδα το zidoo x7 τώρα κοιτάω για το minix neo u9-h
Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τη διαφορά τιμής.

Καμία άλλη καλή πρόταση;;

Οι συνολικές απαιτήσεις σου ποιες ειναι ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Οι συνολικές απαιτήσεις σου ποιες ειναι ?

Αγόρασα πρόσφατα av receiver (δεν το έχω στήσει ακόμα) και θέλω να μπορώ να στέλνω truehd και dts-hd από mkv. Δεν το θέλω για παιχνίδια παρά μόνο για hd audio bitstream.
Ακόμα δεν έχω 4K TV αλλά θα ήθελα μελλοντικά να παίξει καλά όταν έρθει η ώρα. Από αυτά που διάβασα στο review του zidoo x7 θα έχω θέμα μάλλον σε 4K με hdaudio.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αγόρασα πρόσφατα av receiver (δεν το έχω στήσει ακόμα) και θέλω να μπορώ να στέλνω truehd και dts-hd από mkv. Δεν το θέλω για παιχνίδια παρά μόνο για hd audio bitstream.
Ακόμα δεν έχω 4K TV αλλά θα ήθελα μελλοντικά να παίξει καλά όταν έρθει η ώρα. Από αυτά που διάβασα στο review του zidoo x7 θα έχω θέμα μάλλον σε 4K με hdaudio.

Καλυτερα να πας σε ενα εκ των Zidoo x8/x9s/x10
Ολα παιζουν το ιδιο αν δεν σε ενδιαφερει το wifi, η ποιοτητα κατασκευης και ο εσωτερικος δισκος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλυτερα να πας σε ενα εκ των Zidoo x8/x9s/x10
Ολα παιζουν το ιδιο αν δεν σε ενδιαφερει το wifi, η ποιοτητα κατασκευης και ο εσωτερικος δισκος.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Παίζω δικτυακά ταινίες από άλλο pc γι αυτό και τα έχω όλα με Ethernet
Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω το x8 δεν έχει θέμα με 4K και hdaudio σωστά;

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αλλη μια παρουσίαση. Αυτη τη φορά απο "ζορικο" media player που φοράει επεξεργαστη που δεν ειχαμε ξαναδει (ενσωματώνει και video processor).
Του Himedia Q5 Pro στο mediaplayers.gr

Καλησπέρα. Πρώρο μου ποστ εδω -bye-

Πολυ καλή παρουσίαση. Ευχαριστούμε.

Να πω μόνο, χωρίς καμία διάθεση διαφήμισης, ότι τα media players της Himedia πωλούνται και από το κατάστημα futeko που εδρεύει στην Αγγλία για όσους θέλουν να αποφύγουν το αγχος του τελωνείου και ο τύπος είναι πραγματικά κορυφή στην after sales υποστήριξη. Έχω αγοράσει ένα Egreat A10 από έκει.

Πολυ καλή παρουσίαση. Ευχαριστούμε.

Να πω μόνο, χωρίς καμία διάθεση διαφήμισης, ότι τα media players της Himedia πωλούνται και από το κατάστημα futeko που εδρεύει στην Αγγλία για όσους θέλουν να αποφύγουν το αγχος του τελωνείου και ο τύπος είναι πραγματικά κορυφή στην after sales υποστήριξη. Έχω αγοράσει ένα Egreat A10 από έκει.

Στην υποστήριξη οντως. Ολοι τις ρομ για τα himedia/egreat απο εκει τις τραβάνε.

Απο τιμές ομως, αστα να πανε. Εχω την εντύπωση οτι και με τον φοβο τελωνείου, παλι αξιζει να το παρεις απο Κινα. Εμενα μου ηρθε χωρις τελωνείο.

Στην υποστήριξη οντως. Ολοι τις ρομ για τα himedia/egreat απο εκει τις τραβάνε.

Απο τιμές ομως, αστα να πανε. Εχω την εντύπωση οτι και με τον φοβο τελωνείου, παλι αξιζει να το παρεις απο Κινα. Εμενα μου ηρθε χωρις τελωνείο.

Συμφωνώ για τις τιμές. Όμως επειδή πρώτα είχα αγοράσει το Α10 από κινέζικο κατάστημα και είχε κάποια προβλήματα όποτε έπρεπε να επιστραφεί, η εμπειρία μου ήταν άστα να πάνε. Οπότε για αυτό το λόγο, τουλάχιστο για μένα, η υποστήριξη αξίζει τα επιπλέον 30-50 ευρώ, όταν μιλάμε για ακριβά media players.

Συμφωνώ για τις τιμές. Όμως επειδή πρώτα είχα αγοράσει το Α10 από κινέζικο κατάστημα και είχε κάποια προβλήματα όποτε έπρεπε να επιστραφεί, η εμπειρία μου ήταν άστα να πάνε. Οπότε για αυτό το λόγο, τουλάχιστο για μένα, η υποστήριξη αξίζει τα επιπλέον 30-50 ευρώ, όταν μιλάμε για ακριβά media players.

Ειδικα οταν μιλαμε για media players, για εμενα ισχύει το ανάποδο. Δεν μου εχει χαλάσει ποτέ κανενα και θεωρω σπανια περιπτωση να συμβεί κατι τέτοιο. Ειδικα καπελο τοσο μεγάλο (30-50 ) δεν θα πλήρωνα ποτέ.
Και κινδυνο τελωνείου να έχεις, παραπανω δεν θια βγει πλεον.

Και να χαλασει, με ~12 νομιζω το στέλνεις Κίνα. Βεβαια οι χρόνοι θα ειναι μυστήριο :p

μου εξηγεί κάποιος πως στο δι@ολο θα στείλω εικόνα στο wdtv live μου που με το τελευταίο firmware υποστηρίζει miracast, από πισι η το android κινητό μου (xiaomi redmi note 4x)
με το παλιό κινητό μου zopo speed plus 7 μπορούσα. άπο πισι που θα ήθελα να τίποτα!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Παλικάρια να ρωτήσω και εγώ για ενα μηχανάκι που θέλω για δεύτερο στο υπνοδωμάτιο

Απαιτήσεις

1. Να παίζει καλά 1080p που ειναι υπεραρκετό για τις ιντσες που εχουμε στο υπνοδωμάτιο (40)
2. Να βλέπει NAS folders (smb)
3. Να μπορεί να παιζει video απο Youtube
4. Να έχει Netflix app

Νομιζω δεν ζητάω πολλά.

Τι θα προτείναμε με όριο τα 50 Ευρώ σε budget ?

Παλικάρια να ρωτήσω και εγώ για ενα μηχανάκι που θέλω για δεύτερο στο υπνοδωμάτιο

Απαιτήσεις

1. Να παίζει καλά 1080p που ειναι υπεραρκετό για τις ιντσες που εχουμε στο υπνοδωμάτιο (40)
2. Να βλέπει NAS folders (smb)
3. Να μπορεί να παιζει video απο Youtube
4. Να έχει Netflix app

Νομιζω δεν ζητάω πολλά.

Τι θα προτείναμε με όριο τα 50 Ευρώ σε budget ?

Αν θελεις HD Netflix δεν υπάρχει τιποτα με 50 .

Στα ~65-70 υπάρχει το Xiaomi Mi Box το οποίο εχει επισημο android tv με 4K Netflix drm , 4K You-Tube κλπ.
Εχει και voice search που δουλευει αριστα. Δεν εχει θύρα ethernet.

Εναλλακτικα και οικονομικότερα μπορείς να πας στο Mecool M8S Pro+ (τονιζω το +, υπαρχει και αλλη εκδοση) που το εχει παρουσιασει κορυφαίος συντάκτης μας :p εδω και να του περάσεις custom rom πανεύκολα που το κανει android tv και ενεργοποιεί HD Netflix.

Η 1080p αναπαραγωγή ειναι δεδομένη πλέον σε όλα τα μηχανάκια.

ΥΓ. Θερμή παράκληση, αν η παρουσίαση και βοηθεια μας διεκόλυνε στην επιλογή σας, παρακαλώ αγοράστε μέσω των affiliate link που μολις παραθέσαμε. Θα μας βοηθησει πολύ ετσι ωστε να μπορουμε να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε media players και στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ. Κανένα πρόβλημα στο να χρησιμοποιήσω τα affiliate link, θα το κάνω με χαρά μου.
Οδηγίες για να περάσω Android rom για το Mecool ?

Ευχαριστώ πολύ. Κανένα πρόβλημα στο να χρησιμοποιήσω τα affiliate link, θα το κάνω με χαρά μου.
Οδηγίες για να περάσω Android rom για το Mecool ?

To βαζεις σε ενα στικάκι και το περνάει μονο του.
Το link για την rom ειναι εδω

To βαζεις σε ενα στικάκι και το περνάει μονο του.
Το link για την rom ειναι εδω
Το δικό μου είναι στο δρόμο και σε ευχαριστώ για την πρόταση γιατί σε αυτά τα λεφτά δεν φαντάζομαι κάτι καλύτερο!!! Μια ερώτηση,όταν λες ότι βαζουμε το αρχείο σε στικάκι πρέπει να μπούμε σε κάποιο recovery mode για να το φλασαρουμε? Θέλω να είμαι έτοιμος μόλις φτάσει κυρίως για το full HD Netflix.
Σε ευχαριστώ!!!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk