Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Εχει επιλογη για ΟΤΑ απο local μέσο. Επιλεγεις το στικάκι και σου βγαζει ολα τα αρχεια. Επιλέγεις αυτο της αναβαθμισης και την κανει μονο του.
Εχε στο νου σου μετα να κανεις οπωσδήποτε factory reset. Σε εμενα ετυχε μετα το ΟΤΑ να κολλαει το μενου των ρυθμισεων. Μετα το reset, εστρωσε.
Φροντισε να εισαι ενημερωμένος στο νημα της custom rom. Υπάρχει και αλλη custom rom με pure android (οχι android tv).
Καλορίζικο!
Το δικό μου είναι στο δρόμο και σε ευχαριστώ για την πρόταση γιατί σε αυτά τα λεφτά δεν φαντάζομαι κάτι καλύτερο!!! Μια ερώτηση,όταν λες ότι βαζουμε το αρχείο σε στικάκι πρέπει να μπούμε σε κάποιο recovery mode για να το φλασαρουμε? Θέλω να είμαι έτοιμος μόλις φτάσει κυρίως για το full HD Netflix.
Σε ευχαριστώ!!!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει επιλογη για ΟΤΑ απο local μέσο. Επιλεγεις το στικάκι και σου βγαζει ολα τα αρχεια. Επιλέγεις αυτο της αναβαθμισης και την κανει μονο του.
Εχε στο νου σου μετα να κανεις οπωσδήποτε factory reset. Σε εμενα ετυχε μετα το ΟΤΑ να κολλαει το μενου των ρυθμισεων. Μετα το reset, εστρωσε.
Φροντισε να εισαι ενημερωμένος στο νημα της custom rom. Υπάρχει και αλλη custom rom με pure android (οχι android tv).
Καλορίζικο!