Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

βρήκα αυτό .. από gearbest

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_972872.html

αξίζει ?

Για λιγα ευρω παραπανω καλύτερα το Mecool M8S Pro+.
Αυτο που προτεινεις εχει περιορισμο 4Κ@30.

Ειδικα το S905X εχει εξαιρετική υποστήριξη απο την κοινότητα του KODI.
Να επιλέξεις Belgium post σαν μεθοδο αποστολής.

Οκ η αγορά έγινε με το affi σου. Σήμερα είδα αυτά τα σχόλια απο άλλο forum (δεν ξέρω αν απαγορεύεται το λινκ) κάποια άποψη για τα ποίο κατο σχόλια!
http://www.insomnia.gr/topic/654366...b-ddr3-ram-banggoodcom-2999-τελοσ/?p=56050534

Απλα μην το πειραξεις.
Σε αυτά τα χρήματα είναι το μόνο ίσως με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν μπορεί κάποιος να μου πει, ποιο μηχανάκι έχει πάνω από 16gb rom και είναι αξιόλογο φυσικά (ισάξιο με zidoo Players)

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν μπορεί κάποιος να μου πει, ποιο μηχανάκι έχει πάνω από 16gb rom και είναι αξιόλογο φυσικά (ισάξιο με zidoo Players)

Ευχαριστώ.

Σε αναπαραγωγη αρχειων, για upgrade/παρεμφερη αποδοση πας μονο σε Shield. Και βαζεις ενα usb για system disk.
Δεν ξερω αν τα Egreat βγαινουν σε 32αρια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σε αναπαραγωγη αρχειων, για upgrade/παρεμφερη αποδοση πας μονο σε Shield. Και βαζεις ενα usb για system disk.
Δεν ξερω αν τα Egreat βγαινουν σε 32αρια.

Θέλω με εσωτερική μνήμη. Δε με ενδιαφέρει να κάνω επέκταση με άλλους τρόπους.

Με αυτόματη εναλλαγή refresh, να παίζει τα 4Κ bluray που κυκλοφορούν και να έχει 32gb ROM δεν έχουμε τίποτα?

Περιμένω και το review του Zidoo H6 Pro (αν και είναι στα 16gb).

Ευχαριστώ Χρήστο.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

υπάρχει το shield tv pro με 500GB

Υπάρχει κάποιος οδηγός πως να ρυθμίσω στο zidoo x8 το zdmc? Θέλω να βλέπω fee online fullHD movies με hd ήχο

Προτεινεται ρε παιδια καποιον καλο player που να παιζει σωστα τα παντα στο beelink(MX?) και κυριως να βγαζει 5.1 ηχο.

Προτεινεται ρε παιδια καποιον καλο player που να παιζει σωστα τα παντα στο beelink(MX?) και κυριως να βγαζει 5.1 ηχο.
Mx με τους κατάλληλους κωδικοποιητές ή τον vlc

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Πως καταλαβαίνεις ότι γέρασες: όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ μετά από κάμποσα χρόνια και δεν καταλαβαίνεις τίποτα γιατί όλα έχουν αλλάξει!

Λοιπόν μετά από 7-8 χρόνια ευκλεούς υπηρεσίας το HIMEDIA 300A+ που είχα για media player φαίνεται ότι πάει να τινάξει τα πέταλά του και είμαστε για καινούργιο. Το παλιό σκυλί έπαιζε τα πάντα από σκληρό δίσκο και NAS αξιοπρεπέστατα.

Με μια ματιά που έριξα, βλέπω ότι πλέον τα media player είναι android καταστάσεις, δεν έχω καθόλου εξοικείωση με τέτοια media player (φυσικά το κινητό μου είναι android-κάτι ανάλογο να περιμένω και για το media player? MX player και τέτοια σκηνικά?). Τι να περιμένω; Ένα τάμπλετ στην TV μου; Κάτι άλλο; Θέλω μια μικρή βοήθεια για να έρθω 7-8 χρόνια μπροστά από την εποχή που άφησα τα πράγματα όταν είχα πάρει τον προηγούμενο media player.

Τι θέλουμε τώρα: κάτι ανάλογο που να έχει οπωσδήποτε ethernet το wifi δεν πιάνει καλά εκεί που το βάζω, να παίζει τα πάντα μέχρι 1080p-το 4k μου είναι πρακτικά και ουσιαστικά άχρηστο. Αν μπορεί να παίρνει και HDD καλό θα ήταν (έχω έναν 1ΤΒ), αλλά μπορώ να τον βάλω και σε USB εν ανάγκη.

Τα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε είναι κάτω από 100 και καλό θα ήταν να ήταν και κάτω από 80. Η αγορά από Κίνα δεν μας τρομάζει, μας τρομάζει λίγο το τελωνείο, αν και σήμερα μου ήρθε το Xiaomi redmi note 4 χωρίς καμία άλλη χρέωση από banggood (priority direct mail).

Καμιά πρόταση να βοηθήσουμε τον παππού να ξεστραβωθεί και να μπορεί να συνεχίσει να βλέπει τις σειρές του στην τηλεόρασή του; (και κανα link)

Τι android box να πάρω αυτό τον καιρό?
Να παίζει Kodi, (Netflix 1080p, κωδικοποίηση x265 κλπ, με υποστήριξη αναβαθμίσεων, δοκιμασμένο,να τα παίζει όλα δλδ και χωρίς τελωνείο αν γίνεται.
Ευχαριστώ (εδώ έπρεπε να το είχα αναρτήσει)

Τι android box να πάρω αυτό τον καιρό?
Να παίζει Kodi, (Netflix 1080p, κωδικοποίηση x265 κλπ, με υποστήριξη αναβαθμίσεων, δοκιμασμένο,να τα παίζει όλα δλδ και χωρίς τελωνείο αν γίνεται.
Ευχαριστώ (εδώ έπρεπε να το είχα αναρτήσει)

Wifi η ethernet?
Budget?