Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχω παραγγείλει από GEARBEST ένα BEELINK ultimate. Το αναζήτησα τηλεφωνικά στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι στο τελωνείο για εκτελωνισμό. Ξέρει κάποιος πόσο θα πάει το "μαλί" του τελώνη;;;

Με ποιό τρόπο αποστολής;

Έχω παραγγείλει από GEARBEST ένα BEELINK ultimate. Το αναζήτησα τηλεφωνικά στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι στο τελωνείο για εκτελωνισμό. Ξέρει κάποιος πόσο θα πάει το "μαλί" του τελώνη;;;
τρόπος αποστολής?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Υπαρχει καποιο app με το οποιο να κλεινω και να ανοιγω το alfawise h96 pro+ απο το ασυρματο ποντικι που του εχω συνδεσει χωρις να πρεπει να το κανω απο το χειρηστηριο?

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Υπαρχει καποιο app με το οποιο να κλεινω και να ανοιγω το alfawise h96 pro+ απο το ασυρματο ποντικι που του εχω συνδεσει χωρις να πρεπει να το κανω απο το χειρηστηριο?
Λογικά αν ψάξεις στο play store όλο και κάτι θα βρεις

καλησπέρα,
μετά από μεγάλη αποχή από τον χώρο των ΜΡs, θα ήθελα να ρωτήσω αν πλέον υπάρχει android συσκευή που:

1. να υποστηρίζει hdmi-CEC
2. να μπορεί με εύκολο τρόπο να bootάρει και να δουλέψει με SD card σε περιβάλλον libreELEC (με αξιοπρεπές playback)
3. να είναι φτηνή (όσο το δυνατόν φτηνότερη για την ακρίβεια)
4. να σβήνει τους δίσκους στις USB της όταν σβήνει και αυτή
5. να έχει -σχετικά- φρέσκο android (και πιθανότητα αναβάθμισης αυτού θα ήταν θετικό)

κοιτάζοντας τα, μάλλον το (1) είναι το δυσκολότερο ε?... (σε δεύτερη σκέψη αν το (2) είναι ΟΚ, θα υπάρχει το app του κινητού)

Last edited:

Ευτυχής κάτοχος του WD gen3 εδώ και 4,5 χρόνια, όμως ήρθε η ώρα για μία αναβάθμιση. Αγόρασα το h96+ πριν μερικούς μήνες, αλλά δε με βόλεψε ίσως επειδή δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ με android, kodi κλπ. Οπότε ψάχνω κάτι και ελπίζω να υπάρχει με εύκολο μενού και όχι android που θα παίζει κυρίως ταινίες σε σύγχρονα formats από εξωτερικούς σκληρούς κατά προτίμηση >2tb , θα λαμβάνει πληροφορίες για τις ταινίες από imdb για παράδειγμα, θα υποστηρίζει 4k και θα έχει wifi. To budget μου είναι περίπου 150 ευρώ. Γενικά ψάχνω ένα απλό player και για να γίνω πιο συγκεκριμένος εαν κυκλοφορούσε μια αναβαθμισμένη έκδοση του gen3 προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής θα την αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Ευτυχής κάτοχος του WD gen3 εδώ και 4,5 χρόνια, όμως ήρθε η ώρα για μία αναβάθμιση. Αγόρασα το h96+ πριν μερικούς μήνες, αλλά δε με βόλεψε ίσως επειδή δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ με android, kodi κλπ. Οπότε ψάχνω κάτι και ελπίζω να υπάρχει με εύκολο μενού και όχι android που θα παίζει κυρίως ταινίες σε σύγχρονα formats από εξωτερικούς σκληρούς κατά προτίμηση >2tb , θα λαμβάνει πληροφορίες για τις ταινίες από imdb για παράδειγμα, θα υποστηρίζει 4k και θα έχει wifi. To budget μου είναι περίπου 150 ευρώ. Γενικά ψάχνω ένα απλό player και για να γίνω πιο συγκεκριμένος εαν κυκλοφορούσε μια αναβαθμισμένη έκδοση του gen3 προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής θα την αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Dune solo lite μήπως?

Νεα μηχανακια απο Geekbuying

Vorke Z5 και Vorke Z6 Plus.

Αν κρίνουμε απο το εξαιρετικο Vorke Z1 τοτε και αυτα θα ειναι στο ιδιο η και ανώτερο (λογω Android 7) επίπεδο.

Και τα δύο ειναι σε εξαιρετικές τιμές.

Νεα μηχανακια απο Geekbuying

Vorke Z5 και Vorke Z6 Plus.

Αν κρίνουμε απο το εξαιρετικο Vorke Z1 τοτε και αυτα θα ειναι στο ιδιο η και ανώτερο (λογω Android 7) επίπεδο.

Και τα δύο ειναι σε εξαιρετικές τιμές.
Το έχω βάλει στο μάτι το Z6,ρώτησα εδώ αν το ξέρει κανένας,δεν πήρα απάντηση κι έτσι δεν το αγόρασα.Το έχει και σε Italy stock!

Το έχω βάλει στο μάτι το Z6,ρώτησα εδώ αν το ξέρει κανένας,δεν πήρα απάντηση κι έτσι δεν το αγόρασα.Το έχει και σε Italy stock!

Καθ'οδον είναι. Δεν ξερουμε ποτε θα φτάσει!

Καθ'οδον είναι. Δεν ξερουμε ποτε θα φτάσει!
Όταν λέει italy stock να υποθέσω ότι δεν υπάρχει θέμα τελωνείου;

Τι λένε τα Vorke σε αυτόματη αλλαγή 24/50/60?
Έχουν proper 23,976?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τι λένε τα Vorke σε αυτόματη αλλαγή 24/50/60?
Έχουν proper 23,976?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Proper έχουν, εναλλαγή όμως όχι.