Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά το ζήτημα ειναι γνωστό.
Δικια εχουν και οι δύο πλευρές. Θα ηθελα να σας παρακαλέσω η κουβέντα αυτή να μη συνεχιστεί αλλο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Έλα το παράγγειλα από gearbest με Belgium post register έτσι έλεγε zidoo x8 , καλοριζικο μου και καλοπαιχτό μου, να μην φοβάμαι για τον τοσο μικρο αποθηκετικο χωρο rom 8gb?

Θεωρώ οτι τα νέα ειναι ψιλο-σπουδαία.

Στο www.mediaplayers.gr θα βρειτε review του ACEPC AK1, νεου mini pc, αυτή τη φορά με Intel Apollo Lake επεξεργαστή που υποστηρίζει 4K HEVC decoding, HD Audio pass-through (ATMOS/DTS X) ενω παράλληλα ειναι εξοπλισμένο με 4GB RAM, πολύ γρηγορη flash ROM και με εξαιρετικό design σε πολύ χαμηλη τιμή (132 +μεταφορικά)

Ειναι πρακτικά dream come true για πολύ οικονομικό σύστημα αξιώσεων σε οποιοδήποτε σαλόνι.

Θυμίζω οτι σε τοσο οικονομικές λύσεις, μεχρι τώρα είχαμε περιορισμούς και στο HD Audio και στο decoding. Ο Apollo Lake φτανει εως και 50% πάνω σε επιδοσεις απο την προηγουμενη πλατφόρμα. Κανει και σαν mini-desktop για βασικές εργασίες.
Ηταν μια πολύ ευχάριστη εκπληξη. Λογικά την επόμενη εβδομάδα και στο φορουμ μας στα ελληνικά.

HD audio σε αυτά τα λεφτά κάνει ζημιά στα NUC (και όχι μόνο)...

Εδω κανει ανετο 4Κ HEVC decoding μεσω δικτυου. Ετρεξε νεράκι ολα τα 4K UHD rips που κυκλοφορουν.
Απλα βρείτε το κατάλληλο λογισμικο για διαχείριση του HDR (η νεα μαστιγα στα HTPC. Δεν γλιτωνουμε την ταλαιπώρια ποτέ!)

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Πιστευω οτι τελικα θα ειναι η νεα ταση -τουλαχιστον για power users..
Μηχανακια αυτης της κατηγοριας απο την μια και αυτα με 'καθαρο' linux απο την αλλη.

..τωρα το βγαλανε το κουπονακι, ε ?? :furious3::furious3:

Καλά δε λέει κ τίποτα σαν μηχανάκι. Πλαστικό, celeron και κάρτα γραφικών low επιδόσεων. Μόνο το 4K HEVC hardware decoding έχει να επιδείξει και hd audio passthrough. Για αναπαραγωγή χωρίς άλλες απαιτήσεις. Τα NUC δεν κινδυνεύουν. Αλλά σίγουρα much much better από android.

Καλά δε λέει κ τίποτα σαν μηχανάκι. Πλαστικό, celeron και κάρτα γραφικών low επιδόσεων. Μόνο το 4K HEVC hardware decoding έχει να επιδείξει και hd audio passthrough. Για αναπαραγωγή χωρίς άλλες απαιτήσεις. Τα NUC δεν κινδυνεύουν. Αλλά σίγουρα much much better από android.

Δες και πόσο κάνει βρε.
Ήθελες να παίζεις και παιχνίδια? :p (Ούτε με nuc παιζεις)
Έχει apollo lake,4gb ram,εξαιρετικό design και ταχύτατη flash rom.

Last edited:

Για media player ναι. 1000 φορές αυτό από τα android. Ακόμη και από τα zidoo τα ακριβά. Το αντίστοιχό NUC είδα ότι έχει κάνα 200αρι.

Καλύτερη επιλογή https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_606551.html με 64αρι ssd που αλλάζει αντί για eMMC και παίρνει και κανονικό δίσκο με ένα έξτρα καλώδιο

Δεν αντιλέγω. Το acepc ak1 έχει και καλύτερο design από όλα αυτά.

Beelink M1 είναι το επόμενο review ;)
https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_659243.html

Last edited:

Μόνο ssd παίρνουν αυτά;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο ssd παίρνουν αυτά;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

M.2 παίρνει το vmac αλλά έχει θέση και για κανονικό 2.5αρι, χρειάζεται ένα επιπλέον καλώδιο για τον κανονικό δίσκο που το αγοράζεις εξτρα

Ετσι ειναι.
Φοράει Marshmallow (Android 6.0) αλλα παιζει αριστα. Υπάρχει και beta Nougat αλλα δεν ειναι σωστή οποτε μην την περάσεις (μονο χειροκινητα γίνεται).
Παιζει πολύ σταθερά, και εχει αδειες για οτι κυκλοφορεί (Amazon/Neftlix/YouTube σε 4Κ) ενω εχει και το καλύτερο user interface με το Android TV και τη φωνητική αναζήτηση.
Οντως φοράει τον λιγο πιο παλιο S905X και εχει "μονο" 2GBRAM/8GB ROM αλλα ολο το συνολο ειναι αριστα δεμένο μεταξύ του και αποδίδει αριστα.
Δεν υπάρχει οντως ethernet, οποτε ανάλογα με τις ανάγκες σου θα πρεπει να εχεις και το κατάλληλο router/access point.
Παιζει κανονικά BLU RAY και 4Κ και περνάει και HD Audio.

To Zidoo X8 απο την αλλη, ειναι οτι πρεπει για βιντεοφιλους. Δεν παιζει HD Netflix/Amazon, αλλα σε αναπαραγωγή τοπικου (και απο δικτυο) βιντεο ειναι οτι καλύτερο υπάρχει. Υποστηριζει και αναπαραγωγή μενου BLU RAY.
Εχει επίσης εξαιρετικο ασύρματο, και εξαιρετικο ενσυρματο που στριμάρει ανετα τα 4Κ rips που κυκλοφορούν. Στο μονο που δεν ειναι αριστο ειναι στην αναπαραγωγή πειρατικου υλικού μεσω KODI streaming οπου η κίνηση δεν είναι ιδανική.

Οποιο και απο τα δύο να πάρεις θα μεινεις ευχαριστημένος. Αν θελεις ethernet πήγαινε καρφί στο Zidoo x8.

Τι εννοείς φίλε μου ότι δεν είναι άριστο στην αναπαραγωγή πειρατικού υλικού μέσω KODI streaming? Για ποιο υλικό αναφέρεσαι?

Κι εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Η αρχική χρήση είναι να γίνει με wi-fi μέχρι να φτιάξω την εγκατάσταση να το συνδέω στο δίκτυο σπιτιού μέσω ethernet. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορεί να παίξει μέσω kodi όλων των ειδών τα video και τις ταινίες από to pc και να έχει άψογη κίνηση στην αναπαραγωγή. Ποιο από τα 2 προτείνεις ιδανικά για αυτή την χρήση?

Θεωρώ οτι τα νέα ειναι ψιλο-σπουδαία.

Στο www.mediaplayers.gr θα βρειτε review του ACEPC AK1, νεου mini pc, αυτή τη φορά με Intel Apollo Lake επεξεργαστή που υποστηρίζει 4K HEVC decoding, HD Audio pass-through (ATMOS/DTS X) ενω παράλληλα ειναι εξοπλισμένο με 4GB RAM, πολύ γρηγορη flash ROM και με εξαιρετικό design σε πολύ χαμηλη τιμή (132 +μεταφορικά)

Ειναι πρακτικά dream come true για πολύ οικονομικό σύστημα αξιώσεων σε οποιοδήποτε σαλόνι.

Θυμίζω οτι σε τοσο οικονομικές λύσεις, μεχρι τώρα είχαμε περιορισμούς και στο HD Audio και στο decoding. Ο Apollo Lake φτανει εως και 50% πάνω σε επιδοσεις απο την προηγουμενη πλατφόρμα. Κανει και σαν mini-desktop για βασικές εργασίες.
Ηταν μια πολύ ευχάριστη εκπληξη. Λογικά την επόμενη εβδομάδα και στο φορουμ μας στα ελληνικά.

To Acepc AK1 επεσε στα 127 +16 EU Express.
Σούπερ τιμούλα.

M.2 παίρνει το vmac αλλά έχει θέση και για κανονικό 2.5αρι, χρειάζεται ένα επιπλέον καλώδιο για τον κανονικό δίσκο που το αγοράζεις εξτρα
Επίσης και το acepc ak1 έχει m.2 αν το ανοίξεις ή το δεις σε teardown απλά δεν ξέρω ακόμα αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την m.2 για να περάσεις windows.

Και review απο το αντιπαλο δεος του ACEPC AK1, Beelink M1 στο www.mediaplayers.gr

Εξαιρετικο και αυτο σε πολύ μικρότερο μέγεθος με μεγαλύτερη ROM. 4K UHD decoding και HD Audio απο τα αυτονόητα πλέον.
Παρεάκι θα παρουσιαστούν τις επομενες ημέρες στο φορουμ μας στα ελληνικά :a0210:

Έχω παραγγείλει από GEARBEST ένα BEELINK ultimate. Το αναζήτησα τηλεφωνικά στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι στο τελωνείο για εκτελωνισμό. Ξέρει κάποιος πόσο θα πάει το "μαλί" του τελώνη;;;

Έχω παραγγείλει από GEARBEST ένα BEELINK ultimate. Το αναζήτησα τηλεφωνικά στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι στο τελωνείο για εκτελωνισμό. Ξέρει κάποιος πόσο θα πάει το "μαλί" του τελώνη;;;

Περίπου 25. Προσωπική εκτίμηση...