Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

" Gearbest informed for orders of October up to 100$ and less than 2kg sent with Belgium Post, any custom fees that arise will be handled by them (Gearbest)"

Αυτό δεν το κατάλαβα..
Δηλαδή αν πάραγγειλω ένα box (πχ Χ8) και περάσει τελωνείο τα έξοδα θα τα επιβαρυνθούν αυτοί;
Αυτό πως θα γίνει

Kανενα κουπονακι για τα alfawize H96Pro & zidoo X8 υπαρχει αυτην την εποχη?
Ή κανενα αξιολογο mediaplayer περαν των zidoo? :BDGBDGB53:

Ναι, αυτό αναφέρει.
Συνηθως αυτο γίνεται με email και καταθεση του order number και αποδεικτικού πληρωμης (τελωνείου).

Κοιτάω για κουπονάκια κάθε μέρα και ενημερώνω σε αυτο το νήμα.

Για local streaming/playback, Zidoo X8 / X9S / X10 ...
Για KODI streaming Xiaomi Mi Box αν εχετε καλο WiFi η Alfawise H96 Pro+ / Beelink GT1 Ultimate / Meecool M8S PRO ( και το Pro +)

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Στο gt1 δεν βγάζει eu express, μόνο ems

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι προτείνετε για χρηση να παίζει ταινίες απο εξωτερικό δίσκο. Ειτε wireless (ακριβώς δίπλα στο wifi router), είτε lan καταλήγει σε powerline.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα, ούτε στο mi box βγάζει Belgium Post δυστυχώς...

Alfawise H96 εβγαλε Belgium Post reg κανονικα...

Ευχαριστώ, δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι μου λένε μην το πάρεις το xiaomi δεν έχει ethernet, ειναι ακριβό για αυτό που προσφέρει. Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι πρέπει να είναι και σταθερό σαν firmware.

Ευχαριστώ, δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι μου λένε μην το πάρεις το xiaomi δεν έχει ethernet, ειναι ακριβό για αυτό που προσφέρει. Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι πρέπει να είναι και σταθερό σαν firmware.

Ετσι ειναι.
Φοράει Marshmallow (Android 6.0) αλλα παιζει αριστα. Υπάρχει και beta Nougat αλλα δεν ειναι σωστή οποτε μην την περάσεις (μονο χειροκινητα γίνεται).
Παιζει πολύ σταθερά, και εχει αδειες για οτι κυκλοφορεί (Amazon/Neftlix/YouTube σε 4Κ) ενω εχει και το καλύτερο user interface με το Android TV και τη φωνητική αναζήτηση.
Οντως φοράει τον λιγο πιο παλιο S905X και εχει "μονο" 2GBRAM/8GB ROM αλλα ολο το συνολο ειναι αριστα δεμένο μεταξύ του και αποδίδει αριστα.
Δεν υπάρχει οντως ethernet, οποτε ανάλογα με τις ανάγκες σου θα πρεπει να εχεις και το κατάλληλο router/access point.
Παιζει κανονικά BLU RAY και 4Κ και περνάει και HD Audio.

To Zidoo X8 απο την αλλη, ειναι οτι πρεπει για βιντεοφιλους. Δεν παιζει HD Netflix/Amazon, αλλα σε αναπαραγωγή τοπικου (και απο δικτυο) βιντεο ειναι οτι καλύτερο υπάρχει. Υποστηριζει και αναπαραγωγή μενου BLU RAY.
Εχει επίσης εξαιρετικο ασύρματο, και εξαιρετικο ενσυρματο που στριμάρει ανετα τα 4Κ rips που κυκλοφορούν. Στο μονο που δεν ειναι αριστο ειναι στην αναπαραγωγή πειρατικου υλικού μεσω KODI streaming οπου η κίνηση δεν είναι ιδανική.

Οποιο και απο τα δύο να πάρεις θα μεινεις ευχαριστημένος. Αν θελεις ethernet πήγαινε καρφί στο Zidoo x8.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/media-players/177624-xiaomi-mi-box-tv?cmicc=skroutz

Αυτό ποιό είναι ?????? Κάποιο link απο εξωτερικό ??????? βλέπω επξεργαστή Quad Core Cortex A9r4 (2Ghz) και κάπου έχω μπερδευτεί !!!!!

Ασχετως τι αναφερεται στα χαρακτηριστικά του Κωτσόβολου, για αυτο μιλάμε. Ειναι το ιδιο προιον.

59 gearbest 99 Κωτσόβολος..Αρε τελωνείο τι μας κανεις..Σορυ για το οφ τοπικ.

Same Sh1t...Different Day

59 gearbest 99 Κωτσόβολος..Αρε τελωνείο τι μας κανεις..Σορυ για το οφ τοπικ.

Ο Κωτσόβολος προφανώς πληρώνει φόρους που φόροαποφεύγεις αν το πάρεις από εκεί, σου παρέχει εγγύηση δίπλα σου κ όχι στην Κίνα και επιπλέον δε βοηθάς καθόλου την ελληνική οικονομία ούτε τους εργαζόμενους.
Εγώ με 20-25 ευρώ διάφορα θα προτιμούσα Κωτσόβολο.

Ο Κωτσόβολος προφανώς πληρώνει φόρους που φόροαποφεύγεις αν το πάρεις από εκεί, σου παρέχει εγγύηση δίπλα σου κ όχι στην Κίνα και επιπλέον δε βοηθάς καθόλου την ελληνική οικονομία ούτε τους εργαζόμενους.
Εγώ με 20-25 ευρώ διάφορα θα προτιμούσα Κωτσόβολο.
Η 2ετης εγγύηση και μόνο αξίζει τα 40 ευρώ παραπάνω. Τα φορολογικά προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για την ελληνική οικονομία θα σου απαντούσα αλλά μάλλον δεν χρειάζεται.Δηλαδή εσύ δεν ψωνίζεις ποτέ από έξω και πάντα ψωνίζεις από το μαγαζί της γειτονιάς σου κι όχι από μεγάλα πολυκαστατηματα που έχουν κάποια σεβαστή διαφορά τιμής? Μαθήματα οικονομίας και μάλιστα μέσω φόρουμ Δεν θα πάρω Ευχαριστώ.Ξέρω πολύ καλά τι πληρώνω Και τι όχι Και τι υποστήριξη θα έχω.Οπως ξέρω επίσης ότι η υποστήριξη που θα έχεις απο τον κωτσοβολο θα είναι λίγο χειρότερη από τον κινέζο γιατί σε αυτόν θα πρέπει να απευθυνθείς μετά από εφτά μέρες.Συγγνώμη για το οφ τοπικ παιδιά.

Υγ.Γιατί δεν την λες σε αυτούς που δίνουν και τα λινκ για να αγοράσουμε μέσω αυτών?

Για την ελληνική οικονομία θα σου απαντούσα αλλά μάλλον δεν χρειάζεται.Δηλαδή εσύ δεν ψωνίζεις ποτέ από έξω και πάντα ψωνίζεις από το μαγαζί της γειτονιάς σου κι όχι από μεγάλα πολυκαστατηματα που έχουν κάποια σεβαστή διαφορά τιμής? Μαθήματα οικονομίας και μάλιστα μέσω φόρουμ Δεν θα πάρω Ευχαριστώ.Ξέρω πολύ καλά τι πληρώνω Και τι όχι Και τι υποστήριξη θα έχω.Οπως ξέρω επίσης ότι η υποστήριξη που θα έχεις απο τον κωτσοβολο θα είναι λίγο χειρότερη από τον κινέζο γιατί σε αυτόν θα πρέπει να απευθυνθείς μετά από εφτά μέρες.Συγγνώμη για το οφ τοπικ παιδιά.

Υγ.Γιατί δεν την λες σε αυτούς που δίνουν και τα λινκ για να αγοράσουμε μέσω αυτών?

Μετά από 7 μέρες θα απευθυνθείς στην infoquest που είναι εισαγωγεας και όχι σε Κινέζο. Η info σου δίνει 2 χρόνια εγγύηση και όχι 1 η 6 μήνες, επίσης δεν έχει στειλτο Κίνα, πλήρωσε μεταφορικά, περίμενε refund τα μεταφορικά και μετά να ελπίζεις να μην (ξανά) σταματήσει τελωνείο το επισκευασμενο (αν στο επισκευασουν και δεν σου κάνουν απλά ένα partial refund) .
Αν δεν έχεις τα 40 παραπάνω ευρώ προφανώς ψωνίζεις από Κίνα, αν νομίζεις ότι θα έχεις το ίδιο after sale και θες να γλυτώσεις το 40 ευρώ τότε κάνεις τεράστιο λάθος.
Υπόψιν εγώ πλήρωσα 99 ευρώ για να το πάρω από Κινέζο με ευρωπαϊκή αποθήκη για να μην πληρώσω τελωνείο, απλά τότε δεν είχε έρθει επίσημα Ελλάδα.
Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία, επαγγελματική η άλλης φύσης αλλά σε redmi Note 4x αγορασμένο από πλαίσιο έγινε αλλαγή με καινούριο σφραγισμένο επειδή το backlight των hardware κουμπιών ήταν ανομοιόμορφο. Νομίζω λέει αρκετά για την "εγγύηση" της info.

Last edited: