Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν ισχύει. Απλα ολες οι περιγραφές δεν είναι πλήρεις.
Σε γενικές γραμμες, το 95% των Android media players παιζει με τον ιδιο τρόπο.
Και τα δύο υποστηριζουν εξωτερικούς υπότιτλους και εξωτερικούς δισκους. Εχω δοκιμάσει 1ΤΒ εξωτερικο δισκο 2.5" και στα δύο μηχανήματα χωρις κανένα προβλημα.

Ξέχασα να αναφέρω πώς για τον ήχο τον παίρνω από amplifier μέσω μείκτη και όχι με hdmi σύνδεση. Η σύνδεση γίνεται με minijack 3.5 ή με RCA. Δηλαδή η εικόνα πάει με hdmi στο προβολές και ο ήχος στον ενισχυτή με το τρόπο πού περίγραψα. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι σε media player πού να ικανοποιεί και αυτή την απαίτηση? Αλλιώς τι λύση υπάρχει? Ευχαριστώ και πάλι.

Review του R-TV BOX S10 απο το www.mediaplayers.gr.
Την επομενη εβδομάδα θα ανέβει και εδω στα ελληνικά :)

Συνολικά, πολυ δυνατό media player απο τη νεα φουρνιά με Nougat και υποστήριξη HD Audio.
DDR4 μνημη, rooted και σε εξαιρετική τιμή (~44 ).

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός box με τον s912 και μάλλον καταλήγω στο https://www.geekbuying.com/item/H96PRO--3G-32G-Amlogic-S912-TV-BOX-374230.html

Όμως θέλω να του περάσω μια android TV rom, όπως αυτή: http://freaktab.com/forum/tv-player...16-scv3-atv-7-1-2-ddr3-ddr4-androidtv-version

Βλέπω όμως ότι είναι για αυτά που είναι branded ως Alfawise. Θα κάνει αυτή η rom για το oem που κοιτάζω εγώ;

(από gearbest που το έχει ως Alfawise δεν συμφέρει η αγορά του λόγω ακριβών μεταφορικών). Θα το πάρω από την Ιταλική αποθήκη του geekbuying επειδή το βιάζομαι.

για τα fantec τι γνωμμη εχετε?ψαχνω για Media player που να εχει 2.0 hdmi και οπωσδηποτε οπτικη ινα πανω ετσι ωστε να μπορω να παιξω ολα τα γνωστα audio formats αφου ενισχυτης μου τα υποστηριζει

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός box με τον s912 και μάλλον καταλήγω στο https://www.geekbuying.com/item/H96PRO--3G-32G-Amlogic-S912-TV-BOX-374230.html

Όμως θέλω να του περάσω μια android TV rom, όπως αυτή: http://freaktab.com/forum/tv-player...16-scv3-atv-7-1-2-ddr3-ddr4-androidtv-version

Βλέπω όμως ότι είναι για αυτά που είναι branded ως Alfawise. Θα κάνει αυτή η rom για το oem που κοιτάζω εγώ;

(από gearbest που το έχει ως Alfawise δεν συμφέρει η αγορά του λόγω ακριβών μεταφορικών). Θα το πάρω από την Ιταλική αποθήκη του geekbuying επειδή το βιάζομαι.

Κατά 99% είναι το ίδιο μηχανάκι.
Δεν μπορείς να τους ρωτήσεις κιόλας και τώρα γιατι εχουν αργία/γιορτή.

Κατά 99% είναι το ίδιο μηχανάκι.
Δεν μπορείς να τους ρωτήσεις κιόλας και τώρα γιατι εχουν αργία/γιορτή.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά το φοβήθηκα και αγόρασα από Amazon.es το Beelink gt1 2/16.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά το φοβήθηκα και αγόρασα από Amazon.es το Beelink gt1 2/16.
Πόσο σου βγήκαν τα μεταφορικά?
Κοίταξες και στα άλλα amazon μήπως έβγαινε φτηνότερα η είχε μεταφορικά λιγότερα?

ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της "android TV ?

ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της "android TV ?

Απολύτως ευχρηστο και διαδραστικο περιβάλλον εργασιας (βγαινουν και νεα στην κεντρική οθονη που σχετίζονται με τις προτιμήσεις του Google account σου), φωνητική αναζήτηση (δουλεύει αψογα) και απόλυτη συμβατοτητα με Streaming εφαρμογες (Netflix/Amazon κλπ).
Και το Xiaomi Mi Box 4K και το Shield υποστηριζουν αριστα το KODI.

Νομίζω οτι βάζοντας "simple tv launcher" έχεις άριστη "αρχική οθόνη οπου με ενα app μπορείς να προσθέτεις μερικά app στην μπαρα αν δεν σε φτάνουν.

Αυτό με την φωνητική αναζήτηση δουλεύει λόγο firmware η επειδή η βάση είναι android 7.1.x ?
Το ίδιο ερώτημα και για Netflix κλπ..
Μήπως δουλεύει καλά επειδή ειναι android 7 με widevine 1?

Εχω ενα mele pro θα το δοκιμασω σε ενα ki pro.

Απο Gearbest.

Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box με κουπόνι GBGT1U στα 60

Απο Gearbest επίσης με ενημέρωσαν πως οπου δεν υπάρχει EU Express επιλογή να επιλέγουμε Belgium Post οπου μεχρι τωρα αυτοι δεν εχουν δει προβλήματα με τελωνεία. Το προτείνουν σαν πολύ καλύτερη επιλογή απο το NL Post.

Καλημερα,

Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο android box μεχρι 100e.
H χρηση του θα ειναι otetv go αλλα κυριως eurosport απο τον eurosport player αναγκαστικα τωρα που βγηκαν απο το πακετο του ΟΤΕ.Απαραιτητη προυποθεση να εχει ethernet,δεν θελω με τιποτα ασυρματη συνδεση.Θα ειχα παρει ηδη το xiaomi αλλα δυστυχως δεν εχει ethernet.Υπαρχει καποιο που να ειναι δοκιμασμενο στο ote tv go?

ΥΓ.Θα μπορω να αλλαζω καναλια απο το ote go με το χειριστηριο του box ή θα πρεπει να πηγαινω στο pc?Ιδιο ερωτημα και για το eurosport...

Πόσο σου βγήκαν τα μεταφορικά?
Κοίταξες και στα άλλα amazon μήπως έβγαινε φτηνότερα η είχε μεταφορικά λιγότερα?

Με τα απλά μεταφορικά βγαίνει EUR 68,57. Έχει το ίδιο και στο γαλλικό amazon λίγο πιο ακριβό αλλά με δώρο air mouse.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας! Έχω μια τηλεόραση σχετικά παλιά (έχει hdmi) που αυτήν την θήρα δεν την χρησιμοποιώ κ θέλω να πάρω ένα tv box να βλέπω κάποια ταινία κλπ,…. Η τηλεόραση δεν είναι κοντά σε υπολογιστή κ σε ρουτερ άρα μιλάμε για ασύρματο ιντερνετ…..
Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ τις προτάσεις σας κ γενικά τα φώτα σας. Αξίζει να σας τονίσω ότι πιθανών να έχω την διπλάσια ηλικία με σας, δηλαδή να έχω τα χρόνια του πατέρα σας κ θα ήθελα να μου μιλήσετε πολύ απλά (βλαχοελληνικά)!!!
Τι πρέπει να προσέξω για να μην κολαει το σήμα κλπ πολλά ραμ;;; λέω να κοιτάξω από 3 γιγα κ πάνω…. Το kodi το έχουν μέσα;;;; τι μάρκα να πάρω;;; (από ελληνικά μαγαζιά του σκρουτζ πχ για να μην περιμένω από εξωτερικό κ φόβο τελωνείου πάνω από 20 μέρες μέχρι να έρθουν ……) Δεν θα είχα πρόβλημα για κάποιο μεταχειρισμένο κ γενικά σεταρισμένο
βασικά επειδή θα το έχω ασύρματο ιντερνετ δεν θέλω να σέρνετε σε κάποια ταινία μέσω από το kodi . ΜΠΟΡΕΙΤΕ άνετα να μου στείλετε μέσω pm κάποια λινγ;;; κάποιες προτάσεις;;;;; (για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.....
Προτιμώ DDR4
:BDGBDGB53::idea:

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας! Έχω μια τηλεόραση σχετικά παλιά (έχει hdmi) που αυτήν την θήρα δεν την χρησιμοποιώ κ θέλω να πάρω ένα tv box να βλέπω κάποια ταινία κλπ,…. Η τηλεόραση δεν είναι κοντά σε υπολογιστή κ σε ρουτερ άρα μιλάμε για ασύρματο ιντερνετ…..
Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ τις προτάσεις σας κ γενικά τα φώτα σας. Αξίζει να σας τονίσω ότι πιθανών να έχω την διπλάσια ηλικία με σας, δηλαδή να έχω τα χρόνια του πατέρα σας κ θα ήθελα να μου μιλήσετε πολύ απλά (βλαχοελληνικά)!!!
Τι πρέπει να προσέξω για να μην κολαει το σήμα κλπ πολλά ραμ;;; λέω να κοιτάξω από 3 γιγα κ πάνω…. Το kodi το έχουν μέσα;;;; τι μάρκα να πάρω;;; (από ελληνικά μαγαζιά του σκρουτζ πχ για να μην περιμένω από εξωτερικό κ φόβο τελωνείου πάνω από 20 μέρες μέχρι να έρθουν ……) Δεν θα είχα πρόβλημα για κάποιο μεταχειρισμένο κ γενικά σεταρισμένο
βασικά επειδή θα το έχω ασύρματο ιντερνετ δεν θέλω να σέρνετε σε κάποια ταινία μέσω από το kodi . ΜΠΟΡΕΙΤΕ άνετα να μου στείλετε μέσω pm κάποια λινγ;;; κάποιες προτάσεις;;;;; (για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.....
Προτιμώ DDR4
:BDGBDGB53::idea:
Αν και έχεις θέσει κάποιες προδιαγραφές μνήμης αλλά επειδή ενδιαφέρεσαι μόνο για ασύρματη σύνδεση
θα σου πρότεινα το xiaomi mi box.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν και έχεις θέσει κάποιες προδιαγραφές μνήμης αλλά επειδή ενδιαφέρεσαι μόνο για ασύρματη σύνδεση
θα σου πρότεινα το xiaomi mi box.[/QU

ευχαριστώ για την απαντηση σου αλλά το xiaomi mi box εχει 2 γιγα μονο ραμ!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

θα σου πρότεινα το xiaomi mi box.[/QU

ευχαριστώ για την απαντηση σου αλλά το xiaomi mi box εχει 2 γιγα μονο ραμ!!!!!

Δεν παίζει ρόλο.
Αποδίδει άριστα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν παίζει ρόλο.
Αποδίδει άριστα.

Τα περισσότερα γιγα σε ραμ (από 3 κ πάνω) δεν κάνουν «καλό» για να ΜΗΝ ΣΕΡΝΕΤΕ η ταινία;;;;
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΡΝΕΤΕ η ταινία…. Τίποτα άλλο!!!!