άρα η συνδεσμολογία μεταξύ αυτων των τριών(tv-box-av) πως πρέπει να είναι ?o 421 εχει Λειτουργία Stand-by Pass Through οπότε πας στις ρυθμίσεις και το βάζεις στο on και είσαι έτοιμος.
tv box-hdmi- 421- hdmi-tv.
Κάποιος που είναι υπεύθυνος να βάλει μια τάξη με τα stickies χαμός γίνεται πολλά και κάποια ξεπερασμένα και σχεδόν άχρηστα. Θέλω να βρω κάποια και κατεβαίνω και κατεβαίνω μέχρι να τα βρω και είναι λίγο σπαστικό .
OK να σαι καλά και να τα αντικαταστισεις με φρέσκα και πολλά review που πάντα περιμένουμε.Σύντομα, όταν βρεθεί χρόνος![]()
Ήδη το καθάρισα λίγοOK να σαι καλά και να τα αντικαταστισεις με φρέσκα και πολλά review που πάντα περιμένουμε.
Φώτη μην βαράςΣυνδεεις το tv box με καλώδιο hdmi se mia είσοδο hdmi in του ενισχυτή και κατοπιν με δευτερο καλώδιο συνδέεις την εξοδο hdmi out του ενισχυτή με την τηλεόραση. Τελος πας στις ρυθμίσεις του ενισχυτη και βρίσκεις τη λειτουργια hdmi passthough ή standbuy passthrough και την ενεργοποιείς.Αυτή η λειτουργια σου επιτρπεπει να περναει το σήμα του tv box στην tv ακόμα και όταν ο ενισχυτής είνα κλειστός.
δεν αλλάζει η τιμή με τα κουπόνια.
Καλησπέρα.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα media player με θύρα hdmi για σύνδεση με Projector και με βασικό σκοπό την προβολή ταινιών. Ο προβολέας είναι HDready. Προς το παρόν αυτό γινόταν με απευθείας σύνδεση του laptop με τον προβολέα με hdmi καλώδιο, αλλά από ότι φαίνεται η θύρα hdmi του laptop τα έχει παίξει.
Φίλοι μου είπαν ότι μπορώ να βρώ κάτι πού να κάνει αυτή τη δουλειά με λίγα χρήματα (30-40 Ευρώ) αλλά από μία πρόχειρη αναζήτηση σδεν βρήκα κάτι με αυτά τα χράματπού να " τρέχει" κίολας. Μήπως έχετε κάτι υπόψη σας σε αυτ'α τα χρήματα και να όχι τι θα πρέπει να κοιτάξω και σε με ποίο budget? Ευχαριστώ
Καλα πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος. :bigcry:
Ενω δουλευε κανονικα το μηχανημα ξαφνικα κλεινει και δεν εχει ξανα ανοιξει απο τοτε.
Τι να το βγαλω απο το ρευμα εντελως να περιμενω 5 λεπτα και να το ξαναβαλω δοκιμασα, τι reset απο την τρυπουλα το μηχανημα απο τοτε ενω αναβει το λαμπακι στην οπτικη ινα δεν δειχνει καθολου σημα στην τηλεοραση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.