Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

o 421 εχει Λειτουργία Stand-by Pass Through οπότε πας στις ρυθμίσεις και το βάζεις στο on και είσαι έτοιμος.

o 421 εχει Λειτουργία Stand-by Pass Through οπότε πας στις ρυθμίσεις και το βάζεις στο on και είσαι έτοιμος.
άρα η συνδεσμολογία μεταξύ αυτων των τριών(tv-box-av) πως πρέπει να είναι ?

tv box-hdmi- 421- hdmi-tv.

sorry για τα επαναλαμβανόμενα μηνυματα...... άρα μιλάμε για hdmi σε tv και box τα οποία κουμπώνουν στον ενισχυτή?
το Stand-by Pass Through που είναι και δεν το βρίσκω στον av ?

Συνδεεις το tv box με καλώδιο hdmi se mia είσοδο hdmi in του ενισχυτή και κατοπιν με δευτερο καλώδιο συνδέεις την εξοδο hdmi out του ενισχυτή με την τηλεόραση. Τελος πας στις ρυθμίσεις του ενισχυτη και βρίσκεις τη λειτουργια hdmi passthough ή standbuy passthrough και την ενεργοποιείς.Αυτή η λειτουργια σου επιτρπεπει να περναει το σήμα του tv box στην tv ακόμα και όταν ο ενισχυτής είνα κλειστός.

Κάποιος που είναι υπεύθυνος να βάλει μια τάξη με τα stickies χαμός γίνεται πολλά και κάποια ξεπερασμένα και σχεδόν άχρηστα. Θέλω να βρω κάποια και κατεβαίνω και κατεβαίνω μέχρι να τα βρω και είναι λίγο σπαστικό .

Κάποιος που είναι υπεύθυνος να βάλει μια τάξη με τα stickies χαμός γίνεται πολλά και κάποια ξεπερασμένα και σχεδόν άχρηστα. Θέλω να βρω κάποια και κατεβαίνω και κατεβαίνω μέχρι να τα βρω και είναι λίγο σπαστικό .

Σύντομα, όταν βρεθεί χρόνος :)

Σύντομα, όταν βρεθεί χρόνος :)
OK να σαι καλά και να τα αντικαταστισεις με φρέσκα και πολλά review που πάντα περιμένουμε.

OK να σαι καλά και να τα αντικαταστισεις με φρέσκα και πολλά review που πάντα περιμένουμε.
Ήδη το καθάρισα λίγο :)
Από τέλος της εβδομάδας θα έχουμε και νέες παρουσιάσεις.

Συνδεεις το tv box με καλώδιο hdmi se mia είσοδο hdmi in του ενισχυτή και κατοπιν με δευτερο καλώδιο συνδέεις την εξοδο hdmi out του ενισχυτή με την τηλεόραση. Τελος πας στις ρυθμίσεις του ενισχυτη και βρίσκεις τη λειτουργια hdmi passthough ή standbuy passthrough και την ενεργοποιείς.Αυτή η λειτουργια σου επιτρπεπει να περναει το σήμα του tv box στην tv ακόμα και όταν ο ενισχυτής είνα κλειστός.
Φώτη μην βαράς :) αλλά έκανα λάθος,ο av είναι vsx 422 όχι ο 421 και από ότι διάβασα δεν έχει pass through, σωστά κατάλαβα ??? Και αν ναι μπορείς να προτείνεις κάποιο hdmi splitter ?

δεν αλλάζει η τιμή με τα κουπόνια.

Τους τα εχωσα και μου εστειλαν ενα σωρο κουπόνια!
Το Vorke Z6 δείχνει καλό, οπως και το S10 (εχει και επιλογή για αποστολή απο Γερμανία.

Εκτός απο τα παρακάτω κουπόνια, ισχύει και μια γενικότερη προσφορά: 8.8% off coupon for tv box:TVBOX88 απο εδω

R-TV BOX S10 3GB/32GB:USYCGQHA

Bundle R-TV BOX S10:YOTMUOEA

DE warehouse:KSKLVFYO

Bundle R-TV BOX S10:ALMXXQLJ

60 usd coupon for VORKE V6:GKBVKV6

2 usd coupon for MECOOL M8S PRO:WQZFCUON

5 usd coupon for vorke z6:GKBVKZ6

Εξαιρετική τιμή για το KI Pro με δεκτη DVB T/S απο Gearbest μαζι με το κουπόνι KIPRO . Πλέον έρχεται με Android 7.1 που σημαινει οτι σε συνδιασμο με τον S905D που φοράει θα εχετε και HD Audio μαζι με τα επιγεια και τα δορυφορικά, οπως και αριστη υποστηριξη απο την κοινότητα του KODI ! :a0210:
Και στο συγκεκριμένο, το EU Express κοστίζει μονο 8 σε αντίθεση με τα συνηθη 20 .
Ορματε!

Καλησπέρα.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα media player με θύρα hdmi για σύνδεση με Projector και με βασικό σκοπό την προβολή ταινιών. Ο προβολέας είναι HDready. Προς το παρόν αυτό γινόταν με απευθείας σύνδεση του laptop με τον προβολέα με hdmi καλώδιο, αλλά από ότι φαίνεται η θύρα hdmi του laptop τα έχει παίξει.
Φίλοι μου είπαν ότι μπορώ να βρώ κάτι πού να κάνει αυτή τη δουλειά με λίγα χρήματα (30-40 Ευρώ) αλλά από μία πρόχειρη αναζήτηση σδεν βρήκα κάτι με αυτά τα χράματπού να " τρέχει" κίολας. Μήπως έχετε κάτι υπόψη σας σε αυτ'α τα χρήματα και να όχι τι θα πρέπει να κοιτάξω και σε με ποίο budget? Ευχαριστώ

Καλησπέρα.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα media player με θύρα hdmi για σύνδεση με Projector και με βασικό σκοπό την προβολή ταινιών. Ο προβολέας είναι HDready. Προς το παρόν αυτό γινόταν με απευθείας σύνδεση του laptop με τον προβολέα με hdmi καλώδιο, αλλά από ότι φαίνεται η θύρα hdmi του laptop τα έχει παίξει.
Φίλοι μου είπαν ότι μπορώ να βρώ κάτι πού να κάνει αυτή τη δουλειά με λίγα χρήματα (30-40 Ευρώ) αλλά από μία πρόχειρη αναζήτηση σδεν βρήκα κάτι με αυτά τα χράματπού να " τρέχει" κίολας. Μήπως έχετε κάτι υπόψη σας σε αυτ'α τα χρήματα και να όχι τι θα πρέπει να κοιτάξω και σε με ποίο budget? Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε μου.
Απο Ελλάδα δύσκολα θα βρεις κατι.

Μπορείς να κοιτάξεις εδω και εδω . Και τα δύο ειναι πολύ αξιόλογα για την τιμή τους, μοσχοπουλημένα και δοκιμασμένα.
Στην παραγγελία, μην ξεχάσεις να επιλέξεις EU Express μέθοδο αποστολής για να αποφύγεις τα ελληνικά τελωνεία.

Απο 1 Οκτωβρη σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ παραγγείλετε απο Gearbest μεχρι 5/10, εχετε εκπτωση 9% με το κουπόνι GBNationalD !!! (Εχουν εορταστική περίοδο)
Επίσης νέες προσφορές εδω .

Σε εξαιρετικές πλέον τιμές τα :

Zidoo X8
Zidoo X9s
Alfawise H96 Pro+ 3GB RAM/64GB ROM
Original Xiaomi Mi TV Box 4K (International)
Beelink SEA I 32GB ROM Edition
MECOOL KI PRO DVB T2 + S2 Satellite Receiver
MECOOL M8S PRO 3/32
Mecool M8S PRO L 3/16 (καινουργιο με s912 και 3GB RAM. Υποτίθεται εχει DRM για 4Κ)
YUNDOO Y8 TV Box 4GB RAM/32GB ROM (Για all around χρήση)

Στα παραπάνω θα υπάρχει η εξτρα εκπτωση 9% οταν θα βάλετε το κουπόνι GBNationalD στο checkout.

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μολις παρελαβα το alfawise h96+ που αγορασα με το κουπονι απο εδω.

Και θελω να ρωτησω γιατι παρολο που εχω συνδεσει εναν εξωτερικο δισκο και τον εχω δηλωσει σαν εξωτερικο δισκο ενω τον βλεπει κανονικα το μηχανημα γιατι δεν φαινετε καθολου στο δικτυο ωστε να του περασω αρχεια απο τον υπολογιστη μου που επισης εχω συνδεδεμενο στο ιδιο δικτυο?

Παιζει ρολο που εχω συνδεσει το alfawise σε lan switch που αυτο με τη σειρα του ειναι συνδεδεμενο στο ρουτερ που ειναι ολες μου οι συσκευες?

Αλλα και το netbook που εχω τα αρχεια που θελω να μεταφερω κι αυτο στο lan switch το εχω συνδεδεμενο.

Τα φωτα σας παρακαλω πολυ.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλα πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος. :bigcry:

Ενω δουλευε κανονικα το μηχανημα ξαφνικα κλεινει και δεν εχει ξανα ανοιξει απο τοτε.

Τι να το βγαλω απο το ρευμα εντελως να περιμενω 5 λεπτα και να το ξαναβαλω δοκιμασα, τι reset απο την τρυπουλα το μηχανημα απο τοτε ενω αναβει το λαμπακι στην οπτικη ινα δεν δειχνει καθολου σημα στην τηλεοραση.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλα πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος. :bigcry:

Ενω δουλευε κανονικα το μηχανημα ξαφνικα κλεινει και δεν εχει ξανα ανοιξει απο τοτε.

Τι να το βγαλω απο το ρευμα εντελως να περιμενω 5 λεπτα και να το ξαναβαλω δοκιμασα, τι reset απο την τρυπουλα το μηχανημα απο τοτε ενω αναβει το λαμπακι στην οπτικη ινα δεν δειχνει καθολου σημα στην τηλεοραση.

Σε ποιο αναφέρεσαι?

Edit: Ειδα οτι αναφέρεσαι στο alfawise.
Δες τι επιλογές εχει για reset (μπορει να εχει καποιο κουμπί) και αν δεν βγαλεις ακρη στειλε τους mail για DOA.

Last edited: