Εχει μια τρυπουλα την πατησα αλλα τιποτα.
Το μειλ εχει ηδη σταλει.
Δεν καταλαβες δεν ασχοληθηκα καν με το gearbest support αλλα με το paypal.Να ξερεις οτι παιζει να σου απαντήσουν μετά τις 5/10 λογω μιας γιορτής που εχουν και θα είναι κλειστά.
Μπλε φωτακι αναβε αλλα και να εχω τροφοδοτικο πρεπει να βρω καποιο που να εχει το βυσμα που εχει αυτο ή αλλιως θα πρεπει να κοψω του μαμα τροφοδοτικο και να το κοτσαρω στο αλλο που εχω εγω.ΚΜέχρι να σου απαντήσουν κοίταξε λίγο το τροφοδοτικό του πρέπει να είναι 5v 2.5a αν σε περίπτωση έχεις κάποιο άλλο δοκίμασε το, και δες αν στην επάνω πλευρά ανάβει το μπλέ λαμπάκι ή το κόκκινο ανάλογα αν είναι on/off να υποθέσω ότι δοκίμασες και κάποιο άλλο hdmi καλώδιο και hdmi υποδοχή?
Δεν καταλαβες δεν ασχοληθηκα καν με το gearbest support αλλα με το paypal.
Καλημέρα.
Είδα σύμφωνα και με την απάντηση σας το Alfawise H96 Pro+ TV Box - 3GB RAM + 32GB ROM EU PLUG. Όμως δεν υποστηρίζει υπότιτλους "External Subtitle Supported: No" , ενώ είναι το μόνο από όσα έχω δεί πού δέχετε εξωτερικό σκληρό δίσκο 1ΤΒ. Γενικά έχω την εντύπωση ότι είναι δύσκολο να βρω κάτι πού να υποστηρίζει εξωτέρικό σκληρό τουλάχιστον 500GB και γενικά να ικανοποιεί της απαιτήσεις για ταινίες πού κατεβάζουμε (φορματ εικόνας - ήχου, υπότιτλοι κτλ.). Ισχύει όντως κάτι τέτοιο?
Πηγα τωρα να παραγγειλω το beelink απο gearbest και προσεξα πως δεν εχει διαθεσικο τροπο αποστολης το priority line.
Τι να κανω;Να το παραγγειλω με δωρεαν αποστολη κι οτι γινει;
Ή θα παει στανταρ τελωνειο και θα με τσακισουν;Με κωδικο μου βγαινει 50.26 ευρω...
Οχι δεν βλεπω κατι.Το πρωι ειχε κανονικα...Eu express έχει?
Περιμένεις αλλιώς μπορεί να έρθει ακριβό κοστούμι.Απο που να παραγγειλω;Δεν καταλαβα τι εννοεις απο το link μας.
Πηγα τωρα να παραγγειλω το beelink απο gearbest και προσεξα πως δεν εχει διαθεσικο τροπο αποστολης το priority line.
Τι να κανω;Να το παραγγειλω με δωρεαν αποστολη κι οτι γινει;
Ή θα παει στανταρ τελωνειο και θα με τσακισουν;Με κωδικο μου βγαινει 50.26 ευρω...
Δεν τον βρισκω τωρα.Αν δεν κανω λαθος καπου απο τον vader τον βρηκα.κωδικός...???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.