Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχει μια τρυπουλα την πατησα αλλα τιποτα.

Το μειλ εχει ηδη σταλει.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχει μια τρυπουλα την πατησα αλλα τιποτα.

Το μειλ εχει ηδη σταλει.

Να ξερεις οτι παιζει να σου απαντήσουν μετά τις 5/10 λογω μιας γιορτής που εχουν και θα είναι κλειστά.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μέχρι να σου απαντήσουν κοίταξε λίγο το τροφοδοτικό του πρέπει να είναι 5v 2.5a αν σε περίπτωση έχεις κάποιο άλλο δοκίμασε το, και δες αν στην επάνω πλευρά ανάβει το μπλέ λαμπάκι ή το κόκκινο ανάλογα αν είναι on/off να υποθέσω ότι δοκίμασες και κάποιο άλλο hdmi καλώδιο και hdmi υποδοχή?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Να ξερεις οτι παιζει να σου απαντήσουν μετά τις 5/10 λογω μιας γιορτής που εχουν και θα είναι κλειστά.
Δεν καταλαβες δεν ασχοληθηκα καν με το gearbest support αλλα με το paypal.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μέχρι να σου απαντήσουν κοίταξε λίγο το τροφοδοτικό του πρέπει να είναι 5v 2.5a αν σε περίπτωση έχεις κάποιο άλλο δοκίμασε το, και δες αν στην επάνω πλευρά ανάβει το μπλέ λαμπάκι ή το κόκκινο ανάλογα αν είναι on/off να υποθέσω ότι δοκίμασες και κάποιο άλλο hdmi καλώδιο και hdmi υποδοχή?
Μπλε φωτακι αναβε αλλα και να εχω τροφοδοτικο πρεπει να βρω καποιο που να εχει το βυσμα που εχει αυτο ή αλλιως θα πρεπει να κοψω του μαμα τροφοδοτικο και να το κοτσαρω στο αλλο που εχω εγω.Κ

Και ναι αλλο καλωδιο hdmi δοκιμασα.

Καλημερα στην παρεα και καλως σας βρηκα!
Τον τελευταιο καιρο το ψειριζω πολυ για να παραγγειλω ενα tv box και δεν μπορω να σιγουρευσω την αποφαση μου.
Θελω ενα μηχανημα με 3gb ram κι οι απαιτησεις μου ειναι να διαβαζει εξωτερικο σκληρο δισκο 2ΤΒ χωρις τροφοδοσια (2,5αρης),να παιζει nova go(γι'αυτο δεν καιγομαι κιολας) ,να εχει καλο wifi για kodi,terrarium κτλ. και γενικα να μην κολλαει και να εχει καλη υποστηριξη.
Ημουν αναμεσα σε mecool m8s pro και beeling gt1 ultimate ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα με καλυψουν...

Καλημέρα.
Είδα σύμφωνα και με την απάντηση σας το Alfawise H96 Pro+ TV Box - 3GB RAM + 32GB ROM EU PLUG. Όμως δεν υποστηρίζει υπότιτλους "External Subtitle Supported: No" , ενώ είναι το μόνο από όσα έχω δεί πού δέχετε εξωτερικό σκληρό δίσκο 1ΤΒ. Γενικά έχω την εντύπωση ότι είναι δύσκολο να βρω κάτι πού να υποστηρίζει εξωτέρικό σκληρό τουλάχιστον 500GB και γενικά να ικανοποιεί της απαιτήσεις για ταινίες πού κατεβάζουμε (φορματ εικόνας - ήχου, υπότιτλοι κτλ.). Ισχύει όντως κάτι τέτοιο?

Καλησπέρα φίλε μου.
Απο Ελλάδα δύσκολα θα βρεις κατι.

Μπορείς να κοιτάξεις εδω και εδω . Και τα δύο ειναι πολύ αξιόλογα για την τιμή τους, μοσχοπουλημένα και δοκιμασμένα.
Στην παραγγελία, μην ξεχάσεις να επιλέξεις EU Express μέθοδο αποστολής για να αποφύγεις τα ελληνικά τελωνεία.

Καλημέρα.
Είδα σύμφωνα και με την απάντηση σας το Alfawise H96 Pro+ TV Box - 3GB RAM + 32GB ROM EU PLUG. Όμως δεν υποστηρίζει υπότιτλους "External Subtitle Supported: No" , ενώ είναι το μόνο από όσα έχω δεί πού δέχετε εξωτερικό σκληρό δίσκο 1ΤΒ. Γενικά έχω την εντύπωση ότι είναι δύσκολο να βρω κάτι πού να υποστηρίζει εξωτέρικό σκληρό τουλάχιστον 500GB και γενικά να ικανοποιεί της απαιτήσεις για ταινίες πού κατεβάζουμε (φορματ εικόνας - ήχου, υπότιτλοι κτλ.). Ισχύει όντως κάτι τέτοιο?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Επειδη το ειχα να σου πω οτι μια χαρα υποστηριζει εξωτερικους Ελληνικους υποτιτλους αν λες για τα αρχεια .srt που ειναι μαζι με τα αρχεια της ταινιας συνηθως .mkv.

Ειδικα προγραμματα οπως τα kodi, mx player κ.τ.λ. εννοειτε οτι υποστηριζουν εξωτερικους Ελληνικους υποτιτλους.

Καλημέρα.

Δεν ισχύει. Απλα ολες οι περιγραφές δεν είναι πλήρεις.
Σε γενικές γραμμες, το 95% των Android media players παιζει με τον ιδιο τρόπο.
Και τα δύο υποστηριζουν εξωτερικούς υπότιτλους και εξωτερικούς δισκους. Εχω δοκιμάσει 1ΤΒ εξωτερικο δισκο 2.5" και στα δύο μηχανήματα χωρις κανένα προβλημα.

Πηγα τωρα να παραγγειλω το beelink απο gearbest και προσεξα πως δεν εχει διαθεσικο τροπο αποστολης το priority line.
Τι να κανω;Να το παραγγειλω με δωρεαν αποστολη κι οτι γινει;
Ή θα παει στανταρ τελωνειο και θα με τσακισουν;Με κωδικο μου βγαινει 50.26 ευρω...

Πηγα τωρα να παραγγειλω το beelink απο gearbest και προσεξα πως δεν εχει διαθεσικο τροπο αποστολης το priority line.
Ή θα παει στανταρ τελωνειο και θα με τσακισουν;Με κωδικο μου βγαινει 50.26 ευρω...

Eu express έχει?

Eu express έχει?
Οχι δεν βλεπω κατι.Το πρωι ειχε κανονικα...
7add9407a466550222a97f21d2dddca1.jpg

Στείλε το με registered.
Μια η άλλη με τελωνείο και έχεις και πιθανότητες να περάσει.
Μη ξεχάσεις να παραγγείλεις από affiliate link μας!

Απο που να παραγγειλω;Δεν καταλαβα τι εννοεις απο το link μας.

Απο που να παραγγειλω;Δεν καταλαβα τι εννοεις απο το link μας.
Περιμένεις αλλιώς μπορεί να έρθει ακριβό κοστούμι.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κωδικός...???