Παιδιά γεια σας είμαι εντελώς νέος και ασχετος με το θέμα διαβασα ολο το νήμα και δυστυχώς πολλά από αυτά μου φαίνονται κινεζικα έτσι λοιπόν θέλω λίγο την βοήθεια σας . Αυτό που με ενδιαφερει από έναν m.p. ειναι να παίζει τα περισσότερα γνωστά format, να έχει wifi για streaming με pc και αν είναι δυνατόν και με iPad(υπάρχει τρόπος μέσω κάποιου προγράμματος να μπορώ να χειριζομαι τον player μέσω του ipad?) να έχει σχετικά καλό browsing ,να μπορώ να κατεβαζω torrents κατευθείαν και να τα αποθηκευω στον εξωτερικό σκληρό ή εσωτερικό αν έχει μαζι και τους υποτιτλους, web radio ,κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι m.p. μπορούν ή θα μπορούν στο μέλλον να λειτουργούν και σαν ψηφιακοί δεκτες για τα κανάλια της digea θα με βόλευε πολύ αν υπαρχει κατι τέτοιο(αυτό προαιρετικό ),να μπορώ να βλέπω αξιοπρεπώς βιντεάκια hd απο YouTube ,για 3d και εξεζητημενους ήχους δεν ενδιαφέρομαι. Για σκληρό δίσκο τι γνώμη έχετε ,εξωτερικό ή εσωτερικό να προτιμησω ,εγώ προσανατολίζομαι σε εξωτερικό για μεγαλύτερη πρακτικότητα. Απο τα λιγα που καταλαβα μεχρι τωρα τεινω προς himedia 900a , εσεις τι λετε ,εχετε καποια αλλη εναλακτικη που να με καλυπτει.Ταβανι οικονομικα ειναι τα 150 ευρω. Ευχαριστώ πολύ.