Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας φιλοι μου.Εχω το Himedia 560Β-Τ απο εδω αντιπροσωπεια.Καλο μηχανημα, το χρησιμοποιω για να εγγραφω τα ψηφιακα προγραμματα της TV καθως και να παιζει HD ταινιες. Προσπαθησα ομως να παιξω αρχεια απο Pc μεσω ενος συστηματος BT Samba δεν τα καταφερα. Δεν πειραζει.Οταν επιλεγω Media Streaming μπορω και συνδεομαι με youtube,weather Channel,CNN,BBC και με κατι Κινεζικα που παρεχουν ταινιες κατ'επιλογην Αγγλικες και Κινεζικες γυρω στις 2000 περιπου,σχετικα καινουργιες,ταξινομημενες,εχει και HD, τις βλεπω ανετα, (Αγγλικη γλωσσα Κινεζικοι υποτιτλοι) δωρεαν παντα. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να δω Youtube.Εχω ολες τις επιλογες,βρισκω οτι βιντεακι θελω,οταν παω να το ανοιξω ομως τιποτα. Μηπως ξερει κανεις γιατι;

Aληθεια,αν καποιος βρει ενα Ellion 3100 γυρω στα 115 ,(αντι για περιπου 250),αξιζει τον κοπο,αντι να παρει κατι αλλο,φτηνοτερο,οπως καποιο match box ,που προτεινατε αλλου;

Παιδιά γεια σας είμαι εντελώς νέος και ασχετος με το θέμα διαβασα ολο το νήμα και δυστυχώς πολλά από αυτά μου φαίνονται κινεζικα έτσι λοιπόν θέλω λίγο την βοήθεια σας .
Αυτό που με ενδιαφερει από έναν m.p. ειναι να παίζει τα περισσότερα γνωστά format, να έχει wifi για streaming με pc και αν είναι δυνατόν και με iPad(υπάρχει τρόπος μέσω κάποιου προγράμματος να μπορώ να χειριζομαι τον player μέσω του ipad?) να έχει σχετικά καλό browsing ,να μπορώ να κατεβαζω torrents κατευθείαν και να τα αποθηκευω στον εξωτερικό σκληρό ή εσωτερικό αν έχει μαζι και τους υποτιτλους, web radio ,κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι m.p. μπορούν ή θα μπορούν στο μέλλον να λειτουργούν και σαν ψηφιακοί δεκτες για τα κανάλια της digea θα με βόλευε πολύ αν υπαρχει κατι τέτοιο(αυτό προαιρετικό ),να μπορώ να βλέπω αξιοπρεπώς βιντεάκια hd απο YouTube ,για 3d και εξεζητημενους ήχους δεν ενδιαφέρομαι.
Για σκληρό δίσκο τι γνώμη έχετε ,εξωτερικό ή εσωτερικό να προτιμησω ,εγώ προσανατολίζομαι σε εξωτερικό για μεγαλύτερη πρακτικότητα.
Απο τα λιγα που καταλαβα μεχρι τωρα τεινω προς himedia 900a , εσεις τι λετε ,εχετε καποια αλλη εναλακτικη που να με καλυπτει.Ταβανι οικονομικα ειναι τα 150 ευρω.
Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν κάποιος έχει άποψη από κατοχή ή εμπειρία ποιο απο τα popbox και ntv550 θα πρότεινε;

γεια σε ολους κ απο μενα.νεος στο φορουμ αν και σας διαβαζα τοσο καιρο σαν επισκεπτης.
παμε στο θεμα μας τωρα.ενδιαφερομαι κ γω για αγορα media player για την εξης χρηση.
αναπαραγωγη των περισσοτερων φορμα αρχειων εικονας και ηχου
πλοηγηση στο internet (αρα οπωσδηποτε web browser) λογω οτι δεν υπαρχει pc συνδεδεμενο στην τηλεοραση οποτε βασικο για μενα.
το media player θα συνδεθει με hdmi πανω σε ενισχυτη που υποστηριζει dts master hd audio κλπ, σε τηλεοραση lcd χωρις να με ενδιαφερουν οι δυνατοτητες 3d μιας και δεν εχω σκοπο να αλλαξω αμεσα tv.σαν πηγη θα χρησιμοποιω εξωτερικο σκληρο δισκο (τον οποιο θα μου τον γεμισει φιλος με ταινιες μιας και δεν πολυασχολουμαι με το αθλημα :a0210: )τα αρχεια απο οτι μου ειπε λιγες ματροσκες και τα περισσοτερα full blu ray καθοτι λατρης της εικονας και του ηχου..
και εχουμε και λεμε : με λιγη αναζητηση ειμαι αναμεσα στο boxee box και στο himedia 900a.ποιο μου προτεινετε εσεις που ειστε γνωστες και γιατι?
α!!!κ να μη δωσουμε και καμια περιουσια γιατι καλη κ η τεχνολογια αλλα αλλη ειναι η λοξα μου (μου τα φαγε ολα η μηχανη..:bigcry: )

σας ευχαριστω πολυ και περιμενω την βοηθεια σας

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι στην αναζήτηση media player. Έχω αγοράσει την Panasonic TX-P65VT30E, η οποία έχει πολύ φτωχό media player και δεν παίζει όχι μόνο αρκετές από τις ταινίες αλλά και δεν ανοίγει και αρκετές φωτογραφίες. Έχω επίσης τον ενισχυτή Pioneer VSX-921 και ένα blu-ray Panasonic DMP-BDT110.
Το media player θα ήθελα να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
• Ethernet & wireless
• διάβασμα αρχείων από το network (δηλαδή δίσκους συνδεδεμένους στο router καθώς και sharing από το pc μου)
• αναπαραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων formats (mkv,avi,mpeg1/2/4,WMV9/VC1,DivX,H.264,AVC,WMV,MOV,FLV,BD ISO κ.τ.λ)
• να παίζει 3D και να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους από το δίκτυο
• να αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους
• να παίζει 1080p ή full blu ray χωρίς πρόβλημα δικτυακά
• Full HD audio (θέλει οπτική ίνα ή coaxial για τον ήχο λόγω του ενισχυτή? )
• να αναγνωρίζει φωτογραφίες σε διάφορα formats όπως JPEG, GIF, BMP, PNG κ.τ.λ
• διαχείρηση φωτογραφιών, μουσικής και ταινιών
• να κατεβάζει εξώφυλλα και πληροφορίες για τις ταινίες

Έχω διαβάσει όλο το νήμα. Στην αρχή έλεγα για το wd Live αλλά μέτα από διάβασμα έλεγα για το himedia 900B αλλά στο τέλος μπερδεύτηκα. Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου προτείνετε και εσείς? Θέλω ένα μηχάνημα να παίζει καλό ήχο και εικόνα, αλλιώς τι τα πήρα και τα άλλα τα μηχανήματα. Ευχασιστώ εκ των προτέρων παιδιά.

για full 3d τότε προς xtreamer prodigy, himedia 900a ή 900b για εσωτερικό σκληρό.

χωρίς full 3d τότε υπάρχουν περισσότερες επιλογές όπως netgear 550, wd tv live, popbox, boxee

όλα τα παραπάνω υποστηρίζουν δίκτυο και παίζουν τα πάντα, αναγνωρίζουν τα πάντα.

Full HD audio bitstream μόνο μέσω HDMI. Δεν περνάει διαφορετικά. απλό DTS και DD τότε πάει και μέσω οπτικής.

Last edited:

γεια σε ολους κ απο μενα.νεος στο φορουμ αν και σας διαβαζα τοσο καιρο σαν επισκεπτης.
παμε στο θεμα μας τωρα.ενδιαφερομαι κ γω για αγορα media player για την εξης χρηση.
αναπαραγωγη των περισσοτερων φορμα αρχειων εικονας και ηχου
πλοηγηση στο internet (αρα οπωσδηποτε web browser) λογω οτι δεν υπαρχει pc συνδεδεμενο στην τηλεοραση οποτε βασικο για μενα.
το media player θα συνδεθει με hdmi πανω σε ενισχυτη που υποστηριζει dts master hd audio κλπ, σε τηλεοραση lcd χωρις να με ενδιαφερουν οι δυνατοτητες 3d μιας και δεν εχω σκοπο να αλλαξω αμεσα tv.σαν πηγη θα χρησιμοποιω εξωτερικο σκληρο δισκο (τον οποιο θα μου τον γεμισει φιλος με ταινιες μιας και δεν πολυασχολουμαι με το αθλημα :a0210: )τα αρχεια απο οτι μου ειπε λιγες ματροσκες και τα περισσοτερα full blu ray καθοτι λατρης της εικονας και του ηχου..
και εχουμε και λεμε : με λιγη αναζητηση ειμαι αναμεσα στο boxee box και στο himedia 900a.ποιο μου προτεινετε εσεις που ειστε γνωστες και γιατι?
α!!!κ να μη δωσουμε και καμια περιουσια γιατι καλη κ η τεχνολογια αλλα αλλη ειναι η λοξα μου (μου τα φαγε ολα η μηχανη..:bigcry: )

σας ευχαριστω πολυ και περιμενω την βοηθεια σας

ξεχασα να πω οτι η τηλεοραση ειναι hd ready οποτε πιστευετε οτι θα υπαρχει προβλημα με τις αναλυσεις των ταινιων?παντως με τις blu ray ταινιες και το ps3 η εικονα ειναι μια χαρα(για τα δικα μου ματια τουλαχιστον).
περιμενω βοηθεια παιδια!!

To wd live παίζει υπότιτλους απο ξεχωριστό αρχείο καινα μπορείς να αλλάξεις το μεγεθός τους?γιατί εγώ τους βάζω σε dvd player μεσω usb και μου βγαίνουν κάτι πολυ πολυ μικρά..Και επειδή έχω κουραστεί γλυκοκοιτάω το WD...

Εννοείτε αυτό το κάνουν όλα τα media players όσο για το μέγεθος των υπότιτλων το ορίζεις μέσα από το μενού του κάθε media player.

Παιδιά γεια σας είμαι εντελώς νέος και ασχετος με το θέμα διαβασα ολο το νήμα και δυστυχώς πολλά από αυτά μου φαίνονται κινεζικα έτσι λοιπόν θέλω λίγο την βοήθεια σας . Αυτό που με ενδιαφερει από έναν m.p. ειναι να παίζει τα περισσότερα γνωστά format, να έχει wifi για streaming με pc και αν είναι δυνατόν και με iPad(υπάρχει τρόπος μέσω κάποιου προγράμματος να μπορώ να χειριζομαι τον player μέσω του ipad?) να έχει σχετικά καλό browsing ,να μπορώ να κατεβαζω torrents κατευθείαν και να τα αποθηκευω στον εξωτερικό σκληρό ή εσωτερικό αν έχει μαζι και τους υποτιτλους, web radio ,κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι m.p. μπορούν ή θα μπορούν στο μέλλον να λειτουργούν και σαν ψηφιακοί δεκτες για τα κανάλια της digea θα με βόλευε πολύ αν υπαρχει κατι τέτοιο(αυτό προαιρετικό ),να μπορώ να βλέπω αξιοπρεπώς βιντεάκια hd απο YouTube ,για 3d και εξεζητημενους ήχους δεν ενδιαφέρομαι. Για σκληρό δίσκο τι γνώμη έχετε ,εξωτερικό ή εσωτερικό να προτιμησω ,εγώ προσανατολίζομαι σε εξωτερικό για μεγαλύτερη πρακτικότητα. Απο τα λιγα που καταλαβα μεχρι τωρα τεινω προς himedia 900a , εσεις τι λετε ,εχετε καποια αλλη εναλακτικη που να με καλυπτει.Ταβανι οικονομικα ειναι τα 150 ευρω. Ευχαριστώ πολύ.
Καμία βοήθεια ρε παιδιά για εδώ...

το wd tv live έχει wifi αλλά δεν ξέρω αν έχει torrent client. Νομίζω ότι δεν έχει.
το xtreamer prodigy ξέρω ότι θα έρχεται με tv tuner αλλά δεν ξέρω αν έχει torrent client και ξέρω ότι θα έχει πάνω από 150 ευρώ. WIFI υποστηρίζει
νομίζω ότι το popcorn a-300 υποστηρίζει torrent client αλλά πάει πολύ πάνω από 150 ευρώ. Για wifi δεν είμαι σίγουρος, νομίζω με κάποιο extra usb.
Υπάρχει το himedia 900a/b που νομίζω ότι με custom firmware υποστηρίζει torrent client αλλά δεν ξέρω άμα δουλεύει σωστά. Επίσης νομίζω ότι υποστηρίζει και tv tuner με κάποιο extra module. το 900a έχει wifi, λογικά και το 900b. Αλλά το 900b πάει πάνω από 150 ευρώ.

κάτι youtube, φωτογραφίες, web radio κλπ όλα τα υποστηρίζουν. και επίσης όλα τα γνωστά format video και υποθέτω ήχου και φώτο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

για full 3d τότε προς xtreamer prodigy, himedia 900a ή 900b για εσωτερικό σκληρό.

χωρίς full 3d τότε υπάρχουν περισσότερες επιλογές όπως netgear 550, wd tv live, popbox, boxee

όλα τα παραπάνω υποστηρίζουν δίκτυο και παίζουν τα πάντα, αναγνωρίζουν τα πάντα.

Full HD audio bitstream μόνο μέσω HDMI. Δεν περνάει διαφορετικά. απλό DTS και DD τότε πάει και μέσω οπτικής.

Είχα αποφασίσει το himedia 900b, αλλά διάβασα ότι έχει προβλήματα στην αναπαραγωγή bluray με πολλά κολλήματα. Επίσης στα 3d sbs δεν προσαρμόζει αυτόματα srt. υπότιτλους αλλά θέλουν φτιάξιμο με το SDsubtitles. Τέλος η χρήση δικτύου είναι προβληματική. Δεν κάνει streaming από δίκτυο, σπασίματα και έλλειψη συνεργασίας με win 7. Ποια είναι η άποψη σου για τα παραπάνω?

από ότι διαβάζω, με το τελευταίο firmware δικτυακά τα πάει καλύτερα. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις απευθείας στο νήμα του 900b

Καλησπέρα. Έχει κανείς να προτείνει ένα φτηνό media player, με βασικές δυνατότητες: avi (divx/xvid) με srt υποστήριξη (έστω και σε unicode) και mkv HD (720+1080) πάλι με srt; Το ενσωματωμένο usb στην TV μου έχει σπάσει τα νεύρα, καθώς δεν δείχνει σωστά τις αναλογίες της εικόνας (κλασικό πρόβλημα philips με usb από όσα βρήκα ψάχνοντας).
Έχω βρει το Iomega ScreenPlay TV Link, Director Edition
http://www.skroutz.gr/s/278730/Iomega-ScreenPlay-TV-Link-Director-Edition.html
γύρω στα 40 και από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να με καλύπτει...

Έχει κανείς άποψη γι' αυτό ή να προτείνει κάτι ανάλογο;
Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: himedia hd900 vs xtreamer prodigy

λοιπον μαγκες εχω λιωσει στο διαβασμα......ειμαι κατοχος πανασονικ ut3042 μ'ενδιαφερει να βλεπω ταινιες απο avi αρχεια μεχρι και 1080 mkv απο 4 gb ως 40 χωρις κολληματα...επισης οπωσδηποτε dts ηχο.καθως και ολες τις καινουριες κωδικοποιησεις αρχειων εικονας χωρις να χρησημοποιω εργαλεια οπως mkvtoolnix ,επισης να μπορω να συνδεθω δυκτιακα....λοιπον netgear.....v8.....wdlive 3gen.....boxee box....dune 101....mete8er 400*2.....himedia.....xtreamer sidewinder.....???? ποιο απο ολα???να πω την αληθεια εχω συμπαθησει αρκετα το netgear αν και λιγο παλιο αλλα αν κανει αυτα που θελω δε με νοιαζει....και εφοσον ειναι δυνατο ακομα και στο αμεσο μελλον οσο αφορα τις κωδικοποιησεις..διαθετω 100-150 euros ...και αν σε αυτα υπαρξει καποια προταση για media player που θα μπορω να χρησημοποιησω και για 3d ταινιες...αποδεχτη......πρωτα απο ολα ομως τα παραπανω που παρεθεσα......ευχαριστω και συγχαρητηρια για τη δουλεια στο φορουμ.........α ξεχασα να αναφερω οτι εμαι κατοχος ενος wdtv hd πρωτης γενιας νομιζω...αλλα δε τραβαει πλεον το μηχανημα στα 1080 τα φτυνει με το τελευταιο firmware πανω........και παλι ευχαριστω