spyrakos
AVClub Enthusiast
- 16 January 2010
- 709
Re: Απάντηση: Re: himedia hd900 vs xtreamer prodigy
Οτιδήποτε εκτός από sidewinder 2, πεθαμένο μηχάνημα...
λοιπον μαγκες εχω λιωσει στο διαβασμα......ειμαι κατοχος πανασονικ ut3042 μ'ενδιαφερει να βλεπω ταινιες απο avi αρχεια μεχρι και 1080 mkv απο 4 gb ως 40 χωρις κολληματα...επισης οπωσδηποτε dts ηχο.καθως και ολες τις καινουριες κωδικοποιησεις αρχειων εικονας χωρις να χρησημοποιω εργαλεια οπως mkvtoolnix ,επισης να μπορω να συνδεθω δυκτιακα....λοιπον netgear.....v8.....wdlive 3gen.....boxee box....dune 101....mete8er 400*2.....himedia.....xtreamer sidewinder.....???? ποιο απο ολα???να πω την αληθεια εχω συμπαθησει αρκετα το netgear αν και λιγο παλιο αλλα αν κανει αυτα που θελω δε με νοιαζει....και εφοσον ειναι δυνατο ακομα και στο αμεσο μελλον οσο αφορα τις κωδικοποιησεις..διαθετω 100-150 euros ...και αν σε αυτα υπαρξει καποια προταση για media player που θα μπορω να χρησημοποιησω και για 3d ταινιες...αποδεχτη......πρωτα απο ολα ομως τα παραπανω που παρεθεσα......ευχαριστω και συγχαρητηρια για τη δουλεια στο φορουμ.........α ξεχασα να αναφερω οτι εμαι κατοχος ενος wdtv hd πρωτης γενιας νομιζω...αλλα δε τραβαει πλεον το μηχανημα στα 1080 τα φτυνει με το τελευταιο firmware πανω........και παλι ευχαριστω
Οτιδήποτε εκτός από sidewinder 2, πεθαμένο μηχάνημα...