Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Φίλοι παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας! Χρειάζομαι αξιόπιστο media player. Έως τώρα έχω χρησιμοποιήσει τα Asus O!Player HDP-R1/R3 & WDTV HD. Επειδή δεν μπορώ να παρακαλουθήσω τις εξελίξεις με τα android μηχανάκια (το ένα έχει θέμα, το άλλο δεν παίζει μετά την αναβάθμιση, κλπ.) να σας πω τι θέλω να κάνει ο media player και, αν μπορείτε, με βοηθάτε. Με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή αρχείων (ταινίες, σειρές) από τοπικά & δικτυακά folders και αν υπάρχει δυνατότητα για Netflix μέσω LAN. Εάν πρέπει να επιλέξω κάτι θα ήθελα δύο επιλογές: έναν player με προτεραιότητα το Netflix και έναν για αρχεία από δικτυακά folders ( ο πρώτος για τους γονείς και ο δεύτερος για εμένα). Οι αναβαθμίσεις λογισμικού και το downloading παιχνιδιών δεν με ενδιαφέρουν.

Σας ευχαριστώ!

Για τους γονεις πας στο Xiaomi Mi Box 4K και για σένα στο Zidoo X9s (ή στο X10) η στο Nvidia Shield.
To Xiaomi εχει μονο (εξαιρετικο) Wi-Fi, δέχεται ομως 3rd party usb to lan adaptors.

Για τους γονεις πας στο Xiaomi Mi Box 4K και για σένα στο Zidoo X9s (ή στο X10) η στο Nvidia Shield.
To Xiaomi εχει μονο (εξαιρετικο) Wi-Fi, δέχεται ομως 3rd party usb to lan adaptors.
Για την 2η επιλογή πολύ καλό είναι και το Zidoo H6 Pro, από τα λίγα με Auto frame switching και πιο φθηνο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για την 2η επιλογή πολύ καλό είναι και το Zidoo H6 Pro, από τα λίγα με Auto frame switching και πιο φθηνο.

Θελει πολλή δουλειά ακομη στο κομμάτι του software.
Δεν πλησιαζει σε απόδοση τα Zidoo ακομα.

Θελει πολλή δουλειά ακομη στο κομμάτι του software.
Δεν πλησιαζει σε απόδοση τα Zidoo ακομα.
Ναι μεν θέλει λίγο στρώσιμο ακόμα το λογισμικό αλλά για την δουλειά που είπε ότι το θέλει το παιδί δηλαδή παίξιμο από τοπικό δίκτυο είναι άψογο.

Ναι μεν θέλει λίγο στρώσιμο ακόμα το λογισμικό αλλά για την δουλειά που είπε ότι το θέλει το παιδί δηλαδή παίξιμο από τοπικό δίκτυο είναι άψογο.

4Κ απο δικτυο απλα ...δεν...

Όταν λες 3rd party adaptors εννοείς κάτι σαν αυτό "https://www.skroutz.gr/s/2589826/Digitus-DN-3023.html#reviews"; Το Xiaomi φαίνεται τόσο καλό που ίσως το προτιμήσω κι εγώ για εμένα (δυστυχώς το NetFlix είναι μεγάλο ατού...). Ελπίζω να μην έχω θέματα με την αναγνώριση ομιλίας με τους γονείς...

4Κ απο δικτυο απλα ...δεν...
Μια χαρά παίζει εμένα 4Κ σε gigabit δικτυο από φακέλους σε Η/Υ χωρίς κολλήματα. Δεν έχω εμπειρία από τα Χ9S και X10.

Μια χαρά παίζει εμένα 4Κ σε gigabit δικτυο από φακέλους σε Η/Υ χωρίς κολλήματα. Δεν έχω εμπειρία από τα Χ9S και X10.

Μονο το τελευταιο fw δεν ειχα δοκιμασει στο H6 Pro.
Το Zidoo παιζει με ανεση τα 70αρια UHD rips. Τοτε το H6 Pro δυσκολευοταν ακομα και στα BLU RAY.
Και δεν ηταν μονο θεμα buffering, αλλα και μικρά σπασιματακια στη κινηση τα οποία ηταν random.

Αν ολα αυτα τα ελυσαν σε ενα firmware release τοτε μπράβο τους.

Όταν λες 3rd party adaptors εννοείς κάτι σαν αυτό "https://www.skroutz.gr/s/2589826/Digitus-DN-3023.html#reviews"; Το Xiaomi φαίνεται τόσο καλό που ίσως το προτιμήσω κι εγώ για εμένα (δυστυχώς το NetFlix είναι μεγάλο ατού...). Ελπίζω να μην έχω θέματα με την αναγνώριση ομιλίας με τους γονείς...

Ναι, σε τεοιο αναφέρομαι αλλα καλύτερα να μπεις στο νημα του συγκεκριμένου player οπου αναφέρονται δοκιμασμένες προτάσεις.

Γυρισαν στη θέση τους στη Gearbest μετα τη Κινεζικη πρωτοχρονιά τους και εβγαλαν 2 εξαιρετικές προσφορές σε tv box.

20170427174818_97245.jpg

Mini M8S Pro - C (με S912) στα 35.4 και δωρεαν μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium

1502989868369036423.jpg

Tanix TX3 Mini TV Box στα 23.2 και μεταφορικά (+1.8 ) χωρίς τελωνείο με registered->Belgium

Μολις τωρα το ξαναπάτησα και το βγαζει κανονικά.
Πατησε πανω στο λινκ που εχω βάλει στο ποστ μου.

Δοκιμασε και με αυτο .

Η τιμή που σου βγάζει είναι με το "Black US PLUG". Μόλις το αλλάξεις με EU σου αλλάζει αυτόματα και την τιμή. Η ουσία (για εμένα) είναι αν μπορώ να αγοράσω δύο τέτοια (ένα για εμένα & ενα για τους γονείς μου) γιατί το άλλο το φοβάμαι επειδή το σπίτι δεν έχει 802.11ac και λόγω του voice recognition του Xiaomi (το λέει και το review εδώ στην αντίστοιχη ενότητα ότι πρέπει να έχεις αμερικάνικη προφορά για να "δουλέψει" καλά και όχι Αγγλική κλπ κλπ).

Η τιμή που σου βγάζει είναι με το "Black US PLUG". Μόλις το αλλάξεις με EU σου αλλάζει αυτόματα και την τιμή. Η ουσία (για εμένα) είναι αν μπορώ να αγοράσω δύο τέτοια (ένα για εμένα & ενα για τους γονείς μου) γιατί το άλλο το φοβάμαι επειδή το σπίτι δεν έχει 802.11ac και λόγω του voice recognition του Xiaomi (το λέει και το review εδώ στην αντίστοιχη ενότητα ότι πρέπει να έχεις αμερικάνικη προφορά για να "δουλέψει" καλά και όχι Αγγλική κλπ κλπ).

Σωστα. Μα για την εκδοση με το US plug είναι η προσφορά. Το τροφοδοτικό του μας κάνει. Απλα θα χρειαστεί να αγοράσεις απο ενα ηλεκτρονικάδικο εναν αντάπτορα για σούκο. ουτε 2 ευρώ δεν θα δώσεις.

Δεν θυμαμαι να εχει ξαναυπάρξει τιμη 35 για 8-core S912.
Αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.

Σωστα. Μα για την εκδοση με το US plug είναι η προσφορά. Το τροφοδοτικό του μας κάνει. Απλα θα χρειαστεί να αγοράσεις απο ενα ηλεκτρονικάδικο εναν αντάπτορα για σούκο. ουτε 2 ευρώ δεν θα δώσεις.

Δεν θυμαμαι να εχει ξαναυπάρξει τιμη 35 για 8-core S912.
Αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.

Αν όμως δεν επιλέξεις το EU Plug δεν βλέπω να σου ενεργοποιεί τη δυνατότητα επιλογής αποθήκης HK-4 (όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έβαλα πριν). Είναι σίγουρο ότι αποστέλλει Ελλάδα από αποθήκη στην Ε.Ε. σύμφωνα με την πρότασή σου;

Αν όμως δεν επιλέξεις το EU Plug δεν βλέπω να σου ενεργοποιεί τη δυνατότητα επιλογής αποθήκης HK-4 (όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έβαλα πριν). Είναι σίγουρο ότι αποστέλλει Ελλάδα από αποθήκη στην Ε.Ε. σύμφωνα με την πρότασή σου;

Δεν αναφερθηκα σε αποστολή απο ευρωπαική αποθήκη αλλα σε αποστολή χωρίς τελωνείο, κάτι που ισχύει για τη μεθοδο registered->belgium.
Εχουν γινει 10αδες παραγγελίες με αυτον τον τροπο απο μελη μας και ποτέ κανενα δεν εχει περάσει τελωνείο. Παντα ερχεται με τριγωνικό τροπο (αποστολέας Βελγος).

Δεν αναφερθηκα σε αποστολή απο ευρωπαική αποθήκη αλλα σε αποστολή χωρίς τελωνείο, κάτι που ισχύει για τη μεθοδο registered->belgium.
Εχουν γινει 10αδες παραγγελίες με αυτον τον τροπο απο μελη μας και ποτέ κανενα δεν εχει περάσει τελωνείο. Παντα ερχεται με τριγωνικό τροπο (αποστολέας Βελγος).
Αυτό από που το ρυθμίζεις;

Αυτό από που το ρυθμίζεις;

Εισαι ηδη logged in->πατας το λινκ ->add to cart->cart->proceed->registered Belgium και μετα πληρωνεις/ολοκληρωνεις με paypal.

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δείχνει να είναι καλή περίπτωση και η τιμή είναι σούπερ αλλά προσοχή γιατί δεν έχει usb3 και έρχεται με 100αρι lan αλλά έχει WiFi ac. Προφανώς είναι μια καινούργια ‛πετσοκομμενη’ version του amlogic 912.
Έπισης δεν γίνεται αναφορά για DRM όποτε δεν ξέρουμε τι θα κάνει στο Netflix.
Αλλιώς δείχνει ΟΚ και με libreELEC θα είναι... ‛ταμαμ’ :)

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δείχνει να είναι καλή περίπτωση και η τιμή είναι σούπερ αλλά προσοχή γιατί δεν έχει usb3 και έρχεται με 100αρι lan αλλά έχει WiFi ac. Προφανώς είναι μια καινούργια ‛πετσοκομμενη’ version του amlogic 912.
Έπισης δεν γίνεται αναφορά για DRM όποτε δεν ξέρουμε τι θα κάνει στο Netflix.
Αλλιώς δείχνει ΟΚ και με libreELEC θα είναι... ‛ταμαμ’ :)

Ο επεξεργαστής ίδιος ειναι, οχι πετσοκομμενος. Το 100αρι LAN λογικά δεν θα πειράξει το 99.9% των χτηστών.
Ειναι λουκουμι στα 35 ...