Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Για τους γονεις πας στο Xiaomi Mi Box 4K και για σένα στο Zidoo X9s (ή στο X10) η στο Nvidia Shield.
To Xiaomi εχει μονο (εξαιρετικο) Wi-Fi, δέχεται ομως 3rd party usb to lan adaptors.
Φίλοι παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας! Χρειάζομαι αξιόπιστο media player. Έως τώρα έχω χρησιμοποιήσει τα Asus O!Player HDP-R1/R3 & WDTV HD. Επειδή δεν μπορώ να παρακαλουθήσω τις εξελίξεις με τα android μηχανάκια (το ένα έχει θέμα, το άλλο δεν παίζει μετά την αναβάθμιση, κλπ.) να σας πω τι θέλω να κάνει ο media player και, αν μπορείτε, με βοηθάτε. Με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή αρχείων (ταινίες, σειρές) από τοπικά & δικτυακά folders και αν υπάρχει δυνατότητα για Netflix μέσω LAN. Εάν πρέπει να επιλέξω κάτι θα ήθελα δύο επιλογές: έναν player με προτεραιότητα το Netflix και έναν για αρχεία από δικτυακά folders ( ο πρώτος για τους γονείς και ο δεύτερος για εμένα). Οι αναβαθμίσεις λογισμικού και το downloading παιχνιδιών δεν με ενδιαφέρουν.
Σας ευχαριστώ!
Για τους γονεις πας στο Xiaomi Mi Box 4K και για σένα στο Zidoo X9s (ή στο X10) η στο Nvidia Shield.
To Xiaomi εχει μονο (εξαιρετικο) Wi-Fi, δέχεται ομως 3rd party usb to lan adaptors.