Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

fotis1976

AVClub Enthusiast
6 February 2014
814
Χανιά
Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

εδώ κανείς;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Τι airmouse έχεις με πληκτρολόγιο ή χωρίς; Αν είναι χωρίς τότε λογικά στο εικονικό πληκτρολόγιο στην οθονη συνήθως δίπλα στο space υπαρχει 1 κουμπί αλαγής γλωσσας. Αν έχει πληκτρολόγιο τότε με alt+swift.Αν λε'ιπει καποιο από τα alt ή swift τοτε πιθανόν να χρειαστεί να καταβάσεις μια εφαρμογή για πληκτρολόγιο στην οποία να ορίσεις με ποια κουμπια θα γίνεται η αλαγή γλώσσας.

fuorigioco1981

AVClub Addicted Member
29 November 2007
1,482

Τι airmouse έχεις με πληκτρολόγιο ή χωρίς; Αν είναι χωρίς τότε λογικά στο εικονικό πληκτρολόγιο στην οθονη συνήθως δίπλα στο space υπαρχει 1 κουμπί αλαγής γλωσσας. Αν έχει πληκτρολόγιο τότε με alt+swift.Αν λε'ιπει καποιο από τα alt ή swift τοτε πιθανόν να χρειαστεί να καταβάσεις μια εφαρμογή για πληκτρολόγιο στην οποία να ορίσεις με ποια κουμπια θα γίνεται η αλαγή γλώσσας.
το Minix A2 είναι το lite ποια εφαρμογή λες γιατί το κουτάκι είναι windows όχι Android

το alt βλέπω να λείπει

scorpio3

Established Member
6 August 2012
280

Καλημέρα στην παρέα!!! Ψαχνω για ενα καλό μοτέρ χωρις να ξεφυγω σε χρήματα π. χ αυτο πως το βλέπετε? https://www.banggood.com/Mecool-M8S...=1097&p=7W09038911967201702!&cur_warehouse=CN
εχω 1080 tv και το θέλω πιο πολύ για ταινίες κ να μην κολλάει οπως ο media player της panasonic et32

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,364
var/etc/home

Καλημέρα στην παρέα!!! Ψαχνω για ενα καλό μοτέρ χωρις να ξεφυγω σε χρήματα π. χ αυτο πως το βλέπετε? https://www.banggood.com/Mecool-M8S...=1097&p=7W09038911967201702!&cur_warehouse=CN
εχω 1080 tv και το θέλω πιο πολύ για ταινίες κ να μην κολλάει οπως ο media player της panasonic et32

http://avclub.gr/forum/showthread.php/161032-Mecool-M8S-PRO-W-(2-16-S905W)

fotis1976

AVClub Enthusiast
6 February 2014
814
Χανιά

το Minix A2 είναι το lite ποια εφαρμογή λες γιατί το κουτάκι είναι windows όχι Android

το alt βλέπω να λείπει

Τι ίδιο έχουμε απλά εγώ το έχω σε ζιδοο ανδροιδ ρίξε μια ματιά εδώ https://avclub.gr/forum/showthread.php/161072-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-TV-Box-%28Air-mouse-gamepad-etc-%29

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,169
Αθήνα

Παρέλαβα προχθές το tanix tx3 max... ...Το μόνο πρόβλημα (που αντιμετωπίζω και στα άλλα tv box) είναι ο χειρισμός στο netflix: αφού δεις τα πρώτα 5-6 επεισόδια πως πας παρακάτω οέο? Εννοώ ότι δεν έχω βρει τρόπο είτε με τα βέλη, είτε με τον κέρσορα να προχωρήσω προς τα κάτω στην λίστα των επεισοδίων μετά τα πρώτα που φαίνονται στην οθόνη. Κάποια λύση?

Κάποια συμβουλή?

mr.Vox

AVClub Enthusiast
4 April 2008
1,298

Πληκτρολόγησε το επεισόδιο στην αναζήτηση search. Αλλά με τον κέρσορα έπρεπε να πηγαίνει έστω και αργά.
Καλά εγώ αν δεν μπορώ να βρω κάτι πάω στο laptop το βρίσκω βάζω την αρχή και μετά στο κουτί επιλέγω εύκολα Συνεχίστε να βλέπετε
αλλά αυτό είναι μεγάλη λαλακία αλλά από το να μου σπάνε τα νεύρα.

fotis1976

AVClub Enthusiast
6 February 2014
814
Χανιά

Βασικά πρέπει να συνδέσεις μαλλον ποντικι ή air mouse ή touchpad ωστε να μπορεί ς να σκρολαρεις τη λιστα.

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,169
Αθήνα

Έχω ένα πληκτρολόγιο με touch pad αλλά δεν κάνει τίποτα...

mr.Vox

AVClub Enthusiast
4 April 2008
1,298

Δοκίμασε να βάλεις και ένα ασύρματο ποντίκι.

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,047
Μεταμορφωση

Δοκίμασε να βάλεις και ένα ασύρματο ποντίκι.

Έτσι ακριβώς.
Επειδή είναι η έκδοση για tablets έχεις αυτό το πρόβλημα.
Με ποντίκι που έχει scroll wheel θα είσαι μια χαρά.

papdoux

Supreme Member
14 December 2007
3,422
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

δοκίμασες με δύο δάκτυλα να κάνεις scroll;

johnkont

Senior Member
20 February 2010
366

Χμμ... Θα δοκιμάσω

Έτσι κάνει scroll το δικό μου, είναι πολύ συνηθισμένο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kos25k

Established Member
19 December 2017
216

Που θα βρούμε κάνα Tanix TX92 3/64 ρε παιδιά..καμία ιδέα εστω και μεταχειρισμένο;Εγω φοβηθεί με τα παλιοτελωνεία τους..

kos25k

Established Member
19 December 2017
216

Που θα βρούμε κάνα Tanix TX92 3/64 ρε παιδιά..καμία ιδέα εστω και μεταχειρισμένο;Εγω φοβηθεί με τα παλιοτελωνεία τους..τωρα βλεπω το vorke z6 ειναι σχεδον ιδιο.αλλα λεει tv box.ποια η διαφορα με τα αλλα;δεν μπορω να τρεχω ολες τις εφαρμογες οπως στο κινητο πχ;εχω μπερδευτεί λιγο..

dimpoly

Established Member
10 October 2007
182

Καλησπερα, θα ηθελα μια βοηθεια - προταση. Ψαχνω tv box που να υποστηριζει Dolby True HD και DTS HD Master Audio.
Ευχαροστω πολυ

manmayer

Senior Member
4 March 2012
327

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα media player για να παίζω ταινίες από εξωτερικό σκληρό σε προβολέα μέσω vlc. Απ' αυτά τα μηχανάκια με τα οποία έχετε ασχοληθεί ποιό έχει την καλύτερη εικώνα από usb θύρα?