Καλησπέρα
Ακόμα είμαι σε αναζήτηση νέου tv box. Αυτό που θέλω οπωσδήποτε είναι απροβληματιστο hd audio (atmos, dtsx) hdmi passthrough χωρίς προβλήματα lipsync κτλ. Ακόμα θα προτιμούσα να έχει android 7 για να κρατήσει σε βάθος χρονου. Επίσης καλό wifi είναι ζητούμενο.
Καλη αναπαραγωγή 4κ θα είναι συν αλλά όχι απαραίτητο αφού θα συνδεθεί σε 1080p προβολέα.
Παλιότερα μου είχε προταθεί η nvidia shield αλλά δεν μπορω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο τιμών.
Ενδεικτικά αναφέρω το όριο των εκατό ευρώ.
Παρακάτω μερικές συσκευές που έχω ξεχωρίσει:
Tanix TX92 ή vorke z6
Mecool M8S PRO L
Zidoo H6 Pro
XIAOMI 4K Mi Box
Η γνώμη σας;
Συγνώμη που επαναφερω το θέμα αλλά το zidoo x6 που έχω πνέει τα λοίσθια και σύντομα θα πρεπει να πάρω κάτι άλλο.
Ξέρετε αν κάποιο απο τα παραπανω (ή κάποιο άλλο σε αυτό το επίπεδο τιμών) περνάει σιγουρα atmos και dtsx (hdmi passthrough) στον ενισχυτή;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Να προσθέσω στις επιλογές το Alfawise H96 Pro+
Απο οτι διαβάζω το xiaomi παρότι υστερεί σε specs έχει καλύτερο firmware. (Android tv) κάτι που έχει και το mecool.
Οποτε να κοιτάξω για ενα απο τα δυο;
Υγ zidoo θα έπαιρνα με μισή καρδιά εξ αιτίας του τρόπου που σταμάτησαν την υποστήριξη ενώ το hardware επέτρεπε περαιτέρω εξέλιξη...
Υγ.2 Σάββα αυτά βλέπω και δεν καταλαβαίνω τι εννοούν. Και στα reviews δεν λένε καθαρά αν τα κουτιά περνούν τα δυο φορμάτ που θέλω.
Κάποια από αυτά τα καλώδια combo είναι διαφορετικά. Πχ η apple που χρησιμοποιεί τέτοιο jack στις συσκευές τις έχει ανάποδη συνδεσμολογία στο βύσμα των καλωδίων για να αγοράσεις το original που είναι πανάκριβο βέβαια. Ίσως να ρωταγες τον κατασκευαστή να σου πει τον τύπο του καλωδίου ή μάθεις κάτι διαβάζοντας κάποια σελίδα σχετική με το κουτί. Usb ηχεία δεν υπάρχουν πλέον σκέτα αλλά έχουν και mini jack. Δεν ξέρω αν είναι εφικτή η χρήση usb κάρτας ήχου. Το Πλαίσιο υπάρχει με 8 ευρώ. Δεν ξέρω αν την υποστηρίζει το λειτουργικό.Φιλε μου δεν πετυχε η πατέντα..το έκανα,αλλα μονο τα ηχεια δουλευουν,το μικρόφωνο νεκρό.Αρα μονοδρομος usb ηχεια και το μικροφωνο στην τρύπα;η υπαρχει ρυθμιση; (ειναι windows vorke v1 plus)
Καλημέρα σας.
Θελω την βοηθεια σας.
Θελω να αγορασω 4 tvbox για ενα φιλο και ειμαι αναμεσα στο
MECOOL M8S PRO W και στο
MECOOL M8S PRO Plus
Η δουλειά που θα κάνουν είναι να παίζουν όλη μέρα συγκεκριμένες σελίδες αποτελεσμάτων με στοίχημα μεσω chrome , opera κλπ. .
Είναι για κατάστημα Προπο για φίλο.
Πιστεύεται ότι θα έχει πρόβλημα;
Θέλει να δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς παγωματα και τέτοια.
Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα;
Η αγορά πρέπει να γίνει άμεσα και θα γινει μαλλον απο geekbuying it warehouse
Ευχαριστώ.
Μπάτζετ 170 -180 Ευρώ
Έχω ποστάρει και στα αντίστοιχα θέματα των tvbox
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.