Ηρθε η ωρα να ψαχτω και εγω για κουτακι επειδη εικονομικα δεν με παιρνει να παρω παλι nuc
Με ενδιαφερει να ειναι 4k HDR να παιζει σωστα framerate να παιζει ISO ειδικα 3D με 3D τους υποτιτλους η τουλαχιστον 3D MVC
To Netflix και το Youtube δεν με ενδιαφερει και τοσο να ειναι 4k γιατι εχει η τηλεοραση.
Το να φτιαχνει εξωφυλλα κλπ δεν με ενδιαφερει
Επειδη παιζω απο δισκους και οχι απο NAS με ενδιαφερει να βλεπει μεγαλους ανω των 4TB
Να προσθεσω οτι μαλλον θα χρειαστω με δυο HDMI εξοδους γιατι ο Yamaha που εχω δεν ειναι 4k μονο 3D
επειδή τα 2HDMI συνήθως είναι ακριβά, δες σαν λύση κάτι σαν αυτό ως extra.
https://avclub.gr/forum/showthread.php/160649-Egreat-H10-(Video-Audio-Splitter)
και εγώ σε ίδια κατάσταση είμαι αλλά μάλλον θα αλλάξω τον marantz SR 5003 με τον marantz NR 1608.
Τα NUC/HTPC είναι μονόδρομος αν θέλει κάποιος σοβαρό player και όλα σε ένα νοικοκυρεμένα (που έλεγε και η διαφήμιση). Πρέπει να τα σκάσει ναι (500άρικο και βάλε) αλλά αν δεις πόσα έχει δώσει κάποιος για να πάρει Zidoo, Dune, Popcorn, Egreat, HDMI spillter (και ένα σωρό άλλα κινέζικα από πάγκο λαϊκής) θα έπαιρνε άνετα ένα HTPC. Και επαναλαμβάνω, άπαξ και το στήσεις δεν ασχολείσαι ξανά (μία φόρα το χρόνο άντε να κάνεις κανένα bios update και μερικούς drivers). To λέω εκ πείρας.
Δυστυχώς κατά πως φαίνεται η Mede8er μας άφησε στο θέμα των dedicated media players, τα κινέζικα android box δεν αξίζουν μία, ενώ Zidoo και Dune που κάτι πάνε να κάνουν φαίνεται πως κολλάνε στα διάφορα θέματα του SoC τους και στο Android.
Γι αυτό είχα πει πως στη Wintel τρίβουν τα χέρια τους.
Τα NUC/HTPC είναι μονόδρομος αν θέλει κάποιος σοβαρό player και όλα σε ένα νοικοκυρεμένα (που έλεγε και η διαφήμιση). Πρέπει να τα σκάσει ναι (500άρικο και βάλε) αλλά αν δεις πόσα έχει δώσει κάποιος για να πάρει Zidoo, Dune, Popcorn, Egreat, HDMI spillter (και ένα σωρό άλλα κινέζικα από πάγκο λαϊκής) θα έπαιρνε άνετα ένα HTPC. Και επαναλαμβάνω, άπαξ και το στήσεις δεν ασχολείσαι ξανά (μία φόρα το χρόνο άντε να κάνεις κανένα bios update και μερικούς drivers). To λέω εκ πείρας.
Δυστυχώς κατά πως φαίνεται η Mede8er μας άφησε στο θέμα των dedicated media players, τα κινέζικα android box δεν αξίζουν μία, ενώ Zidoo και Dune που κάτι πάνε να κάνουν φαίνεται πως κολλάνε στα διάφορα θέματα του SoC τους και στο Android.
Γι αυτό είχα πει πως στη Wintel τρίβουν τα χέρια τους.
αλλο 500αρικο αλλο 100-200 ευρω.
εχει μεγαλη διαφορα.
Το NUC7i3 το στηνεις με 350 ανετα και θα εχεις i3 επεξεργαστη τουλαχιστον 4gb μνημη και M2 SSD με δυνατοτητα μελοντικης αναβαθμισης σε μνημη και δισκο.
Περνανε τελικα σωστα 4K/HDR + 23.976 + ATMOS/DTS:X αυτα?
Ευχαριστώ νομίζω αυτό ότι είναι το κατάλληλο
Αυτό έχει διαφημίσεις κανονικά;;Δοκίμασε και αυτό που είναι ειδική έκδοση για TV boxes. Την χρησιμοποιώ εδώ και μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.