Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παμε κατευθειαν στο βημα 7 τα υπολοιπα ειναι οκ. Στο antenna setup και στο satellite εχεις hotbird 13e. Lnb type βαζεις universal
(9750 - 10600) ειναι το σωστο. Transpoder δεν το πειραζεις, 22khz στο auto, lnb power 13/18v. Diseqc 1.0 βαλε το 1 ( δοκιμασε και με none). Πατας scan και στην πρωτη επιλογη βαλε manual scan η blind scan και επειτα το start για να ξεκινησει το ψαξιμο. Ετσι το κανω και με τους 16 δορυφορους που κανω ληψη και δεν εχω προβλημα.

Ευχαριστω και παλι Χρηστο.

Συνοψίζοντας, με αυτο το μαραφέτι, [ https://www.itdlplus-multimedia.de/multimediaplayer/dune-hd/Dune-HD-Neo-4K-T2 ] μπορω να βλεπω και ψηφιακα καναλια* και netflix

*με κεραια τι κανω ? :ears:

Ευχαριστω και παλι Χρηστο.

Συνοψίζοντας, με αυτο το μαραφέτι, [ https://www.itdlplus-multimedia.de/multimediaplayer/dune-hd/Dune-HD-Neo-4K-T2 ] μπορω να βλεπω και ψηφιακα καναλια* και netflix

*με κεραια τι κανω ? :ears:

http://dune-hd.com/eng/products/full_hd_media_players/56

Αυτο αν δεν κανω λάθος υποστηριζει, σωστά?

http://dune-hd.com/eng/products/full_hd_media_players/56

Αυτο αν δεν κανω λάθος υποστηριζει, σωστά?

Υποστηριζει netflix εννοεις ?
και το παραπανω Neo 4K T2 που εβαλα στα 125ευρω υποστηριζει. Αυτο το Sky 4K Plus που λες εχει παραπανω ραμ 2 αντι 1, 16 αντι 8 flash memory & ~ 30 ευρω

Υποστηριζει netflix εννοεις ?
και το παραπανω Neo 4K T2 που εβαλα στα 125ευρω υποστηριζει. Αυτο το Sky 4K Plus που λες εχει παραπανω ραμ 2 αντι 1, 16 αντι 8 flash memory & ~ 30 ευρω

Netflix παιζουν και τα άλλα. Απλά αυτο εχει υποδοχή και για δορυφορικο πιατο. Νομιζα οτι αυτο ζητησες πριν οταν εγραφες για κεραία.

Οχι για δορυφορικο, "απλη" ψηφιακη χρειαζομαι

Να ζητησω τα φωτα σας?
Βλεπω το W95 σε flashsale offer στα 29,9$
Τι γνωμη εχετε για το μποξακι αυτο?
Ουσιαστικα με ενδιαφερει kodi & youtube (το πολυ εως 1080p)
Δεν με απασχολει το Netflix. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μπορω να βαλω third party launcher (Nova) αντε και μπαρες πλοηγησης...
Πιστευετε οτι θα ναι οκ σε αυτα που ζηταω?

καλημερα , 2 ερωτήσεις

α) Στα specs των android tv box πρεπει να ψαχνω να ειναι αδειοδοτημένα για netflix ?

β) αν συνδέσω ενα εξωτερικό usb bluray drive , θα μπορώ να δω τα δισκάκια μου ?

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

α) Στα specs των android tv box πρεπει να ψαχνω να ειναι αδειοδοτημένα για netflix ?
Ίσως να είναι ευκολότερο αν ψαχνόσουν "ανάποδα" δηλαδή από ενημερώσεις του Netflix για το με ποια TV Boxes θεωρείται συμβατό. Λέω "ίσως". Αν μη τι άλλο έχουν και help-desk.

β) αν συνδέσω ενα εξωτερικό usb bluray drive , θα μπορώ να δω τα δισκάκια μου ?
Να υποθέσω πς ρωτάς συγκεκριμένα για Android TV Boxes. Το έχεις συνδέσει ποτέ να παίζει σε οποιαδήποτε άλλη Android συσκευή; Φαντάζομαι πως όχι. Δοκίμασέ το αν έχεις κάποια. Μάλλον δεν θα το αναγνωρίζει καν. Ίσως πάλι μόνο ως αποθηκευτικό χώρο. Για να παίζει κιόλας όμως τα δισκάκια ταινιών... λυπάμαι αλλά από χλωμό ως νεκρό...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παμε κατευθειαν στο βημα 7 ... κανω ληψη και δεν εχω προβλημα.
Φίλε μου Θέμη, τα δοκίμασα κι αυτά ακριβώς που μου πρότεινες και δυστυχώς πάλι δε βρίσκει κάτι.

Μόλις βρω λίγο παραπάνω χρόνο θα συνδέσω κάτω, κοντά στη πλευρά του δέκτη, ένα οργανάκι που είχα αγοράσει για τη μέτρηση σήματος μήπως και δεν κατεβάζει σήμα και παιδεύομαι τσάμπα. Παίζει και να έχει "παραδώσει πνεύμα" το LNB μου. Ελπίζω μόνο να μην είναι πρόβλημα του δέκτη μου (που παρεμπιπτόντως το σωστό του μοντέλο είναι "MEECOOL KIII Pro" δηλαδή με 3 "I" κι όχι με 2 που το έγραφα) γιατί μετά έμπλεξα πραγματικά.

Με την ευκαιρία μάλιστα σκεφτόμουν και για καμιά "γενναία" πια αναβάθμιση στο δορυφορικό μου setup με κάνα μοτέρ στο πιάτο κ.λπ. αλλά δεν τολμώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να μπλέκει για τα καλά με όλο αυτό στην τελική υλοποίηση του πρακτικού του μέρους. Επίσης όμως φοβάμαι μην εκτοξευτούν και τα κόστη αν δεν εμπλακώ προσωπικά.

Αλήθεια... μήπως ξέρει κανείς κάποια συμφέρουσα πρόταση καλού τεχνικού που να μπορούσε να με αναλάμβανε σχετικά; (δέχομαι και PMs)

Κανε ενα ελεγχο στο δορυφορικο σου συστημα για να δεις αν ολα πανε καλα σε αυτο το κομματι. Το mecool kiii pro το ειχα αγορασει για ενα φιλο και ειναι αρκετα καλο. Θα μπορουσες να δοκιμασεις το μποξακι σε καποιο φιλο σου που εχει δορυφορικη για να δεις τι γινεται και σε αυτο.

για tv box γυρω στα 60 ευρω (για ατομο που δεν θα ασχοληθει καθολου με fw updates/πατεντες (θα το στησω με kodi, iptv κλπ και θα του το στειλω)), κοιταω το VORKE Z6 Plus 3GB/32GB. Noμιζω δεν εχει auto-frame switching.
Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα?
αποφευγω το mibox, το εχω για μενα και μου εχει σπασει τα νευρα με το play store του...πρεπει να στελνεις συνεχεια τα apps με ftp ή sideload...

Νεες προσφορες απο Geekbuying
Και για Mini PC τώρα που βγηκαν οι Gemini Lake.
off-topic Ταμπλετ με αυτούς τους επεξεργαστές πήρε κάπου το μάτι σου;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

για ταινιες, κανενα ποδοσφαιρο τετοια πραγματα. δεν παιζω παιχνιδια .

Κοιταξε η στο Minix U9-H η στα Tanix TX92 / TX9 Pro και GT1 Ultimate αν θες κατι οικονομικότερο.