gsa1967
New member
Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
οκ ευχαριστω το ειδα.
Σου έχω ήδη απαντήσει... :a0210:
οκ ευχαριστω το ειδα.
Σου έχω ήδη απαντήσει... :a0210:
Κύριοι τα φώτα σας και την γνώμη σας παρακαλώ. Η ερώτηση απλή: Local content Full HD και κυρίως 4Κ HDR αρχεία από απλές κωδικοποιησεις μέχρι και remux. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εικόνα σε μια LG B7 oled μέσω Gigabit LAN nVidia Shield ή κάποιο άλλο Android TV box με kodi 17.6? Apple TV 4K με MrMC ή Infuse? HTPC με windows και vlc? Κάτι άλλο εντελώς; προσωπικά τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με ATV 4K αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας ελέω μιας μακράς κουβέντας που είχα με φίλο.
Σε ενδιαφερουν hd audio bitstream οπως και add on streams απο KODI?
Όχι, μόνο η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας από το προαναφερθέν τοπικό περιεχόμενο. Θέλω βιβλιοθήκες, εξώφυλλα κτλ καλούδια του Kodi, αλλά στην παρούσα φάση ελέω της κουβέντας που είχα, θέλω την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ποιος την δίνει εύκολα, γρήγορα, απροβλημάτιστα.
Δεν είναι ακριβώς έτσι το ps3 το στήριξε η Sony για πολλά χρόνια και το Χ λόγω καθαρά Hardware θα είναι επίκαιρο σε ότι αφορά τις εξελίξεις για αυτά που έρχονται .Η Lg b7 δεν εχει hdmi 2.1 και μεχρι να αλαξει τηλεόραση θα ειναι ξεπερασμενο και το X οπως ειναι για παράδειγμα ξεπερασμένο το ps3 σε σχέση με τη b7.
Χωρίς σειρά προτίμησης:
Apple TV 4k
Zidoo x8/x9s/x10
Dune HD Pro 4K
HTPC
Τα zidoo/dune εμφανίζουν banding μόνο σε 4κ περιεχόμενο. Για να φύγει απλά διαλέγεις χειροκίνητα δύο ρυθμίσεις. Αν το θεωρείς κόπο τα βγάζεις από την λίστα.
Ποιες ειναι αυτες οι ρυθμισεις;
Εννοεις καθε φορα που παιζεις 4κ τις βαζεις κ στα 1080 τις βγαζεις;12bit color, 4:2 colorspace.
Εννοεις καθε φορα που παιζεις 4κ τις βαζεις κ στα 1080 τις βγαζεις;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μεταξύ των zidoo x10, himedia q10 pro, και egreat a10 τι θα προτιμούσατε;
τα έχουν τα χρονάκια τους αλλά φαίνεται ότι είναι ακόμα τοπ στη κατηγορία γύρω στα 150 ευρώ.
Για ποια χρήση ακριβώς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.