Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Σωστός και εμένα έχει η TV 4K Netflix :) έχει ιδια specs με το Beelink GT1 MINI και σε cpu και σε 4gb ddr4 ram !!! Αλλά κοιτάω το mecool γιατί έχει Android TV OS .
Μάλλον θα ψάξω λίγο ακόμη και μετά θα το χτυπήσω .

Άστο, μόλις είδα στο σιτε της plex. Το 216j δεν μπορεί να κάνει κανενα transcoding. Ειναι αδύναμο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Σωστός και εμένα έχει η TV 4K Netflix :) έχει ιδια specs με το Beelink GT1 MINI και σε cpu και σε 4gb ddr4 ram !!! Αλλά κοιτάω το mecool γιατί έχει Android TV OS .
Μάλλον θα ψάξω λίγο ακόμη και μετά θα το χτυπήσω .
Το θέμα είναι να έχει και καποια υποστήριξη .οι γνωστές ας πουν την γνώμη τους .ποιον πρότεινουν ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άστο, μόλις είδα στο σιτε της plex. Το 216j δεν μπορεί να κάνει κανενα transcoding. Ειναι αδύναμο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σ' ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου!

Κάποιος άλλος θα μπορούσε να με βοηθήσει; Να πάω σε λύση ενος Raspberry Pi; Το έχει δοκιμάσει κανείς για media player αμιγώς;. Επαναλαμβάνω οτι δεν με ενδιαφέρει Netflix, το έχω στην TV. Με ενδιαφέρει να παίζω τα video που έχω στο Synology και μόνο!

Καλό είναι, αλλά δεν έχει hardware decoding για hevc.
Με overclock και ψύκτρα έχω καταφέρει να παίξω μέχρι 720p με software decoding

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα είναι να έχει και καποια υποστήριξη .οι γνωστές ας πουν την γνώμη τους .ποιον πρότεινουν ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι πολύ φρέσκα για να βρεις πράγματα για αυτά από τώρα. Λογικά και λόγω προϊστορίας το beelink και mecool θα έχουν μεγαλύτερη υποστήριξη

sent from my 1+3T

MECOOL KM9

Γεια χαρα,κατεληξα στο ΚΜ9 για ενα φιλο,το BG registered συνεχιζει να ειναι ασφαλες οσον αφορα το γνωστό θεμα?
Αξιζει τα λεφτα του η θα μου το φερει στο κεφαλι σε κανενα μηνα?

το belgium registered συνεχίζει να είναι ασφαλές ;)
Περιμένω εντυπώσεις για το KM9, άνοιξε ένα νεο θέμα και κάνε review ίσως ακολουθήσουμε κ αλλοι

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά!

Εν τέλει αν και φανατικός xiaomi fan, αποφάσισα και εγώ να προχωρήσω στην αγορά του Mecool KM9 λόγω και της επιπλέον θύρας usb πέραν της μνήμης.

Σκέφτομαι να το παραγγείλω από gearbest. Είναι ασφαλές στο θέμα του τελωνείου η αγορά από gearbest με priority line αυτήν την εποχή;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι και το priority line ειναι ασφαλές, αλλα χτύπα το με paypal ! Αργει πιο πολύ το priority από το belgium .
και εγώ xiaomi fan αλλα δεν είναι μόνο η μια εξτρα θύρα usb, έχει και 100αρι ethernet και το πιο βασικό εχει 4gb ddr4 και 32gb αποθηκευτικό χώρο . Από την άλλη το xiaomi ειναι netflix 4k certified αλλα οκ σιγα τα αυγά. Μάλλον πάμε για νεο θέμα mecool km9 με τις πρώτες παραλαβές

4GB RAM το ΚΜ9 αλλά τετραπύρηνο με S905Χ2. Αμφιβάλλω κατά πόσο πιάνουν τόπο τα 4GB RAM. Πιστεύω ότι ένα οκταπύρηνο με S912 και 3GB RAM είναι πιο δυνατό, τουλάχιστον από πλευράς hardware.

4GB RAM το ΚΜ9 αλλά τετραπύρηνο με S905Χ2. Αμφιβάλλω κατά πόσο πιάνουν τόπο τα 4GB RAM. Πιστεύω ότι ένα οκταπύρηνο με S912 και 3GB RAM είναι πιο δυνατό, τουλάχιστον από πλευράς hardware.

Νομιζω εχουν παρεμφερές antutu/geekbench

Εγω θα πήγαινα στο καινούργιο πάντως.

Με μόνο ελάττωμα ότι επειδή έχει καινούριο kernel και καινούριο socket S905Χ2 δεν υπάρχουν ακόμα εκδόσεις για LibreElec/CoreElec για όποιον θέλει να το κάνει dual boot

Με μόνο ελάττωμα ότι επειδή έχει καινούριο kernel και καινούριο socket S905Χ2 δεν υπάρχουν ακόμα εκδόσεις για LibreElec/CoreElec για όποιον θέλει να το κάνει dual boot

Συγκριτικά με το mecool M8S pro ποιο είναι καλύτερο κατά την γνώμη σου;

Εγώ έχω το M8S pro L. Το έχω dual boot με LibreElec. Ευχαριστημένος είμαι.
Το KM9 έχει 4GB ram που σημαίνει ότι είναι πιο "άνετο" στο android. Μάλλον θα έπαιρνα το KM9

Σ' ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου!

Κάποιος άλλος θα μπορούσε να με βοηθήσει; Να πάω σε λύση ενος Raspberry Pi; Το έχει δοκιμάσει κανείς για media player αμιγώς;. Επαναλαμβάνω οτι δεν με ενδιαφέρει Netflix, το έχω στην TV. Με ενδιαφέρει να παίζω τα video που έχω στο Synology και μόνο!
Raspberry είναι αδύναμο για την χρήση που θες. Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία σε media player έχοντας δει ένα minix τα προτείνω σίγουρα. Αφού έχεις Ethernet με nfs θα παίζει τα πάντα.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Εγώ έχω το M8S pro L. Το έχω dual boot με LibreElec. Ευχαριστημένος είμαι.
Το KM9 έχει 4GB ram που σημαίνει ότι είναι πιο "άνετο" στο android. Μάλλον θα έπαιρνα το KM9

Και εγώ προς τα εκεί τείνω, ειδικά τώρα που διαβάζω κάποιες επιπλέον πληροφορίες από πολύ καλύτερους γνώστες!

Άλλωστε η μόνη χρήση που θα κάνω είναι η online παρακολούθηση ταινιών.

Απλά εστίασα στην ύπαρξη δύο usb θυρών γιατί θέλω να έχω πάντα στην μία τον ανταπτορα του extra χειριστηρίου και στην άλλη ένα εξωτερικό σκληρό ή ένα usb stick.

εδώ έχει πολύ κουβέντα για το KM9 , ειδικά από την 3-4 σελίδα και μετά που έχουν παραλάβει οι πρώτοι. Βέβαια μιλάνε πολύ τεχνικά και δεν καταλαβαίνω και πολλά σαν νεος στα tv box.
https://forum.freaktab.com/forum/tv...gic-s905x2-a8-1-4-32-dual-wifi-fast-lan-bt4-1

όποιος κάτσει και τα διαβάσει, ας ρίξει και μια ενημέρωση εδώ για το τι συμπέρασμα έβγαλε.

Ακόμα δεν ειναι ξεκάθαρο αν ειναι Google Certified, το σίγουρο είναι οτι δε παίζει netflix . Κάπου αναφέρουν οτι δεν παίζει air mouse?? μπορεί να κάνω και λαθος