Το έχεις δοκιμάσει στα νέα μοντέλα? Στου 2015 ξέρω ότι είναι χάλιαΑν σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή αρχείων της συλλογής σου, τότε zidoo.
Θα έχεις και 3D και bd navigation αλλά καθόλου drm (Netflix και σια).
Με shield θα έχεις drm αλλά όχι 3D, menu και σαφώς χειρότερο tone mapping (αν σε ενδιαφέρει το hdr to sdr)
170 έχει το shield tv και 245 το shield tv pro από Amazon
Αν σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή αρχείων της συλλογής σου, τότε zidoo.
Θα έχεις και 3D και bd navigation αλλά καθόλου drm (Netflix και σια).
Με shield θα έχεις drm αλλά όχι 3D, menu και σαφώς χειρότερο tone mapping (αν σε ενδιαφέρει το hdr to sdr)
Είσαι καλυμμένος από την tv σου.
Δεν ξέρω βέβαια τι πολυκαναλο μπορεί να δώσει στον ενισχυτή σου.
Είναι φρέσκια, μερικών ημερών. Sony XG8596 αλλά σε μερικές σειρές και 1-2 ταινίες που δοκίμασα από Netflix, ο ενισχυτής έγραφε dolby atmos κανονικά....
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!
Πρόσφατα απέκτησα τιβι 4Κ, οπότε το κατά τα άλλα εξαιρετικό med600 δεν μας καλύπτει πλέον. Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν είχα ασχοληθεί με player και βλέποντας το τι έχει βγει, έχω χάσει λίγο την μπάλα.
Λοιπόν, για υλικό 4Κ και γενικά όλα τα νεότερα φορμά ήχου και εικόνας (HDR-DOLBY ATMOS- BD ISO-MKV) κ.λ.π πηγαίνω καρφί για Zidoo Z9S ή για κάτι άλλο;
Επίσης για Netflix 4K από ότι διαβάζω το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει. Με ARC από την τιβι θα πάρω εξίσου καλό αποτέλεσμα σε σχέση με ένα dedicated media player ή όχι;
τι θα μου προτεινατε να παρω σε αντικατασταση του western digital το οποιο εχω κοντα δεκα χρονια και τωρα τελευταια δεν ανταποκρινεται γρηγορα στο τηλεχειριστηριο του(θελει πολυ εντονο πατημα στα κουμπια για να αποκριθει)?
θα με βολευε να εχει δυο θυρες usb, μια hdmi και ethernet.
τηλεοραση δεν εχω ακομη 4κ και ηχητικα καλυπτομαι απο dolby digital-dts σε φορμα 5.1
θα ηθελα να ειναι σχετικα αξιοπιστο και οχι πολυ ακριβο, μεχρι 100 ευρω νομιζω ειναι καλα.
Παίζει netflix με τους γνωστούς περιορισμούς.
Σε ενδιαφέρει το Netflix ?
Θέαση από 480 έως 576 στην καλύτερη.Οι οποίοι είναι?
αυτο που μ ενδιαφερει ειναι να μπορω να δω τις ταινιες απο σκληρο δισκο χωρις να χασω τα φορμα του ηχου και αν μπορω να εκμεταλευτω και καποια νεα φορμα(προσφατα αγορασα εναν ενισχυτη denon avr 2600H).δεν εχω αποψη,netflix βλεπω αμα θελω μεσω ps3 - laptop.
αυτο που μ ενδιαφερει ειναι να μπορω να δω τις ταινιες απο σκληρο δισκο χωρις να χασω τα φορμα του ηχου και αν μπορω να εκμεταλευτω και καποια νεα φορμα(προσφατα αγορασα εναν ενισχυτη denon avr 2600H).
Θέαση από 480 έως 576 στην καλύτερη.
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.