Καλησπέρα.
Ποιο tv box πρέπει να αγοράσω έτσι ώστε τρέχοντας kodi στο audio passthrough να έχω επιλογή Dolby Atmos TrueHD ;
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά μετά από διάβασμα έβαλα μια micro sd με CoreELEC στο Beelink GT1 Ultimate και είδα φώς.Εγώ έχω το Nvidia shield pro και παίζει.Αλλά έχει λίγο τσιμπημένη τιμή.
Καμιά ιδέα κανείς?
Θελω τη βοηθεια σας για αγορα media player.Τιμη μεχρι 200 ευρω.
Το θελω για netflix 4k, spotify
αναπαραγωγη ταινιων 1080 και 4κ με εξωτερικους υποτιτλους και μουσικων αρχειων flac, wav, wma .
Θα συνδεθει με δικαναλο dac οποτε χρειαζετε να εχει εξοδο ηχου coaxial η optical που να βγαζει τουλαχιστον 24/96
Αυτα
Επισης μεταχειρισμενο δε με χαλαει.
Θελω τη βοηθεια σας για αγορα media player.Τιμη μεχρι 200 ευρω.
Το θελω για netflix 4k, spotify
αναπαραγωγη ταινιων 1080 και 4κ με εξωτερικους υποτιτλους και μουσικων αρχειων flac, wav, wma .
Θα συνδεθει με δικαναλο dac οποτε χρειαζετε να εχει εξοδο ηχου coaxial η optical που να βγαζει τουλαχιστον 24/96
Αυτα
Επισης μεταχειρισμενο δε με χαλαει.
Περιμένω από έναν συνάδελφο ένα δανεικό Xiaomi mi box S που υπότίθεται κάνει τα πάντα!
Τα minix πάντα τα είχα σε εκτίμηση. Έχω χειριστεί ένα σε γνωστό μια φορά.Το minix neo u9-h που εχω εγω τα παίζει όλα..είναι βέβαια ακριβό και παλιο μοντέλο...
To δοκίμασα το MiBox S.Κάνει decode DTS το Xiaomi? Ούτε passthrough δεν κάνει απ ότι είχα διαβάσει....
To δοκίμασα το MiBox S.
Κάνει όντως decode σε DTS Stereo. Όχι 7.1. Ευχάριστη έκπληξη.
Το παράδοξο είναι ότι ο Plex στο MiBox δεν έκανε transcode. Δεν ξεκίναγε να παίζει καν όταν επέλεγα DTS 7.1 ή TrueHD. Anyway.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.