Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

To hitech Φεβρουαρίου (που βγήκε το Μάρτη) έχει συγκριτικό με media player.

Κυκλοφορεί ακόμα το HiTech Φεβρουαρίου; Γιατί νόμιζα ότι το είχα χάσει και περίμενα του Μαρτίου πλέον.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ενημερωτικά, κυκλοφορεί ακόμα το HiTech Φεβρουαρίου; Γιατί νόμιζα ότι το είχα χάσει και περίμενα του Μαρτίου.

Tον Μαρτη βγηκε!

Λοιπόν για να είμαι απολύτως ειλικρινής, με τράβηξε το ''ποστάρετε'' όλοι εδώ,μιας και το όλοι περιλαμβάνει και τους εντελώς άσχετους.

Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά του πρώτου μου media player το οποίο και θα πρέπει να έχει τις παρακάτω δυνατότητες

1. Την καλύτερη δυνατή εικόνα (μιας και το τέλειο δεν είναι αυτού του κόσμου) αποκλειστικά και μόνο σε 2d.
2. Εύχρηστο λειτουργικά.
3. Να διαθέτει δυνατότητες αναβάθμισης.
4. Κόστος μέχρι 300e maximum.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με το άθλημα (μόλις προχθές κατέβασα την πρώτη μου ταινία) οπότε σας παρακαλώ αντιμετωπίστε με σαν ''μωρό παιδί''

Εχω το hinedia 900Α. Παρα πολυ καλη εικονα (μιλαω για 2D τσεκαρισμενη σε προβολεα ), απλο και ευχρηστο, παιζει τα παντα σε εικονα κ ηχο. Αν θελεις, πας στο 900Β που ειναι ιδιο αλλα παιρνει και σκληρο εσωτερικα. Βρισκεις συχνα και επισημα upgrades (custom και επισημα) και σε πολυ λογικη τιμη.

To WD έχει εκτός απο έξοδο HDMI, μόνο έξοδο AV.
Μπορώ να το συνδέσω και να έχω έστω υποφερτή εικόνα και ήχο σε TV CRT που έχει μόνο scart?

To WD έχει εκτός απο έξοδο HDMI, μόνο έξοδο AV.
Μπορώ να το συνδέσω και να έχω έστω υποφερτή εικόνα και ήχο σε TV CRT που έχει μόνο scart?

Ναι . Και βέβαια.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει media player που να βγάζει από τις εξόδους component σήμα RGB και όχι YPbPr (με επιλογή από το menu προφανώς).
Διαφορετικά υπάρχει μετατροπέας Component σε Scart (RGB);

Ναι . Και βέβαια.
Θα ζητήσω δηλαδή καλώδιο-μετατροπέα που θα λέγεται "AV σε SCART" ? (ΑV η μια άκρη και SCART η άλλη):nounder:

Θα ζητήσω δηλαδή καλώδιο-μετατροπέα που θα λέγεται "AV σε SCART" ? (ΑV η μια άκρη και SCART η άλλη):nounder:

Τα 3 καλώδια που ξέρεις . (άσπρο, κοκκινο, κίτρινο)

Τι συσκευή μου χρειάζεται;

Θέλω να πάρω απο τον ενισχυτή μου ένα hdmi καλώδιο και να το βγάλω στον κήπο όπου θα δώσω εικόνα σε ένα projector και ήχο σε δυο ηχεία. Υπάρχει κάποια ΦΤΗΝΗ συσκευή που θα παίρνει στην είσοδο της το hdmi και θα διαχωρίζει την εικόνα στο hdmi out και τον ήχο σε δυο speaker out?

Re: Τι συσκευή μου χρειάζεται;

Θέλω να πάρω απο τον ενισχυτή μου ένα hdmi καλώδιο και να το βγάλω στον κήπο όπου θα δώσω εικόνα σε ένα projector και ήχο σε δυο ηχεία. Υπάρχει κάποια ΦΤΗΝΗ συσκευή που θα παίρνει στην είσοδο της το hdmi και θα διαχωρίζει την εικόνα στο hdmi out και τον ήχο σε δυο speaker out?

Ποιος θα είναι ο player των βίντεο αρχείων ?

Στα media player, αν κουμπωσεις εξωτερικο DVD/BD-Rom μπορει να διαβαζει ταινιες με μενου? Ή εξαρταται απο το εκαστοτε μοντελο του Player?

e-GRATE ΠΑΤΣΑΡΙΣΜΈΝΟ ΣΕ popcorn hour δεν μπουταρει.

Οταν ανοιγει εμφανιζεται το logo "popcorn hour loading" και μετα δεν μπαινει στο μενου με την μπλε οθονη Οσο και εαν περιμαινω μια μαυρη οθονη βλεπω στην TV.
Προ ημερων βεβαια πηρε μια τουμπα απο το τραπεζακι στο πατωμα Απλα το αναφερω γιατι δεν ξερω εαν εχει κάποια σχεση

Καμια ιδέα για θεραπεία ??

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Εχω αγορασει εδω και λιγες μερες την http://www.skroutz.gr/s/325340/Panasonic-TX-P42U30E-42.html?keyphrase=panasonic+TX-P42U30E..
Υπαρχει καποιο media player (η αλλη συσκευη < 100 ) με το οποιο μπορω να κανω εγγραφη απο την τηλεοραση..?
Το προβλημα ειναι οτι εχω nova..

Εγγραφή από την τηλεόραση μπορεί να κάνει μόνο η τηλεόραση. Εγγραφή ελεύθερων DVB-T, μπορεί να κάνει μόνο player με DVB-T δέκτη. Εγγραφή από την νόβα, μπορεί να κάνει μόνο ο δικός της δέκτης PVR. Οποιαδήποτε εγγραφή (εκτός αν γίνει από υπολογιστή) παίζει συνήθως μόνο στην συσκευή που έκανε την εγγραφή.

Αγορά player απο ευρωπαικά-Αμερικάνικο ebay.
Εκτός όσων προσέχουμε γενικά σε αγορές απο ebay, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να προσέξω για τα mp?
Kαι εννοείται για μηχάνημα που πωλειται-πωλούνταν στην Ελληνική αγορά, υπάρχει περίπτωση εργοστασιακά να μην έχει προδιαγραφές ή λογισμικό για Ελλάδα?

Αγορά player απο ευρωπαικά-Αμερικάνικο ebay.
Εκτός όσων προσέχουμε γενικά σε αγορές απο ebay, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να προσέξω για τα mp?
Kαι εννοείται για μηχάνημα που πωλειται-πωλούνταν στην Ελληνική αγορά, υπάρχει περίπτωση εργοστασιακά να μην έχει προδιαγραφές ή λογισμικό για Ελλάδα?

Μια μικρή περίπτωση υπάρχει. Π.χ. το Netgear ntv550 έχει άλλο firmware για Ευρώπη κι άλλο για Αμερική. Στην προκειμένη περίπτωση το ευρωπαικό το βρίσκεις. Δεν ξέρω εάν συμβάινει το ίδιο και με άλλα.