Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Δεν κάνει. Χάνω σε ποιότητα αφού ο προβολέας θα συνδεθεί με composite.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μια μικρή περίπτωση υπάρχει. Π.χ. το Netgear ntv550 έχει άλλο firmware για Ευρώπη κι άλλο για Αμερική. Στην προκειμένη περίπτωση το ευρωπαικό το βρίσκεις. Δεν ξέρω εάν συμβάινει το ίδιο και με άλλα.
Tα Popcorn Hour 110 & 210 υπάρχει περίπτωση σαν Αμερικάνικα να μην προορίζονται μερικά για την Ευρωπαική αγορά?

Γεια σας και από εμένα. Θα ήθελα τη βοηθειά σας. Ψαχνω για εναν media player που να παιζει 3d, να εχει full web browsing και κατι ακόμη..... να εχει skype και να δεχεται καμερα. Θα μου πειτε οτι θέλω πολλά αλλά ετσι είναι. Το πρόβλημά μου ειναι οτι ενω υπάρχουν media players που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν βρίσκω καποιον που να τα εχει όλα μαζί. Βοηθεια?

Γεια σας και από εμένα. Θα ήθελα τη βοηθειά σας. Ψαχνω για εναν media player που να παιζει 3d, να εχει full web browsing και κατι ακόμη..... να εχει skype και να δεχεται καμερα. Θα μου πειτε οτι θέλω πολλά αλλά ετσι είναι. Το πρόβλημά μου ειναι οτι ενω υπάρχουν media players που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν βρίσκω καποιον που να τα εχει όλα μαζί. Βοηθεια?

Xtreamer Ultra 2 ? :D

Είναι όμως υπολογιστής, σωστα? Και δεν εχει και android... Μαλλον δυσκολο, ε?

Αφου το egrate παρεδωσε πνευμα ψαχνω νεο media player εως 200

Θελω
1- Ethernet (wifi καλοδεχουμενο αλλα οχι απαρετητο)
2- Τελευταιας γενιάς cpu (to egrate σε mkv μεγαλου Bitrate κολουσε)
3- ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ NA EXEI FILE MANAGER για τον δισκο που συνδεω (copy-paste-move-delete για τα folders, files )

καποιο κινεζικο ειδα αλλα δεν θυμαμα ποιο που διαφημιζονταν σαν το πρωτο με GBit Lan)

Τα φωτα σας παρακαλω και όπως προανεφερα εως 200

Απο εξωτερικο μπορεις να αγορασεις καποιο dune smart η popcorn a200/210.
Κοιτα αν σου κανει το himedia 900 και το popbox v8

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πρόκειται να πάω Λονδίνο και έχω αποφασίσει να αγοράσω το himedia 900B, αν το βρω σε καλύτερη τιμή από ότι στην Ελλάδα. Πρέπει να προσέξω κάτι? Δεν θα έχει κάποια ασυμβατότητα στην Ελλάδα, εννοώ με υποτιτλους ή οτιδήποτε άλλο? Επίσης μήπως ξέρει κανένας, κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί στο Λονδίνο που να το πουλάει?
Τέλος να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι δίσκο παίρνει το himedia 900b? έψαξα για προδιαγραφές αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Διορθωση
Εδω και χρονια κανω εγγραφες απο TV και Nova με το Pioneer Hard Disk Recorder που τα παιζω βεβαια απο εδω αλλα μπορω να τα κανω ευκολα edit και να τα εγγραψω σε DVD και να τα διαφυλαξω η να τα δω οπουδηποτε αλλου.Και φυσικα τετοια Recorder εχουν ολες οι εταιρειες.

Εγγραφή από την τηλεόραση μπορεί να κάνει μόνο η τηλεόραση. Εγγραφή ελεύθερων DVB-T, μπορεί να κάνει μόνο player με DVB-T δέκτη. Εγγραφή από την νόβα, μπορεί να κάνει μόνο ο δικός της δέκτης PVR. Οποιαδήποτε εγγραφή (εκτός αν γίνει από υπολογιστή) παίζει συνήθως μόνο στην συσκευή που έκανε την εγγραφή.

Διορθωση
Εδω και χρονια κανω εγγραφες απο TV και Nova με το Pioneer Hard Disk Recorder που τα παιζω βεβαια απο εδω αλλα μπορω να τα κανω ευκολα edit και να τα εγγραψω σε DVD και να τα διαφυλαξω η να τα δω οπουδηποτε αλλου.Και φυσικα τετοια Recorder εχουν ολες οι εταιρειες.

Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αναλογικές εγγραφές (π.χ. μέσω scart). Δύσκολα θα βρεις πλέον τέτοιες συσκευές, θεωρείται ξεπερασμένο οτιδήποτε αναλογικό πλέον.
Για παράδειγμα, εδώ και χρόνια δεν υπάρχει μοντέλο που αντικαθιστά το pioneer που έχεις.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αναλογικές εγγραφές (π.χ. μέσω scart). Δύσκολα θα βρεις πλέον τέτοιες συσκευές, θεωρείται ξεπερασμένο οτιδήποτε αναλογικό πλέον.
Για παράδειγμα, εδώ και χρόνια δεν υπάρχει μοντέλο που αντικαθιστά το pioneer που έχεις.

Το καλο ειναι οτι αν το δωσεις μετα με hdmi στην full hd τιβι σου, το αναβαθμιζει σε hd ειτε η τιβι ειτε το recorder (πχ το Panasonic 65 που εχω που σε συνδυασμο με την 50VT30...σκιζουν!).

Re: Τι συσκευή μου χρειάζεται;

Μάλλον καταλήγω σε κάποιο φτηνό av receiver με hdmi in.
Όποιος έχει κάτι υπ'όψιν ας ενημερώσει.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχετε να μου προτείνετε ένα hd media player μέχρι 100-120 ευρώ το πολύ που να παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ(Mkv, avi, jpg, mp3, dts-hd, bluray iso, dvd iso, 3d bluray iso, 3d mkv κ.α.) από μια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ μάρκα/εταιρία που να συνεχίζει να το υποστηρίζει με συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού και ΟΧΙ να το παρατήσει μετά από ένα χρόνο όπως κάνει η western digital.
Το ποιο πιθανό είναι να συνδεθεί στην hdmi in του pioneer bcs-414 ή bcs-717
Αν γίνετε να μου πείτε το top5 των μοντέλων με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

Last edited by a moderator:

Και κάνει όλα τα παραπάνω που ζητάω? Κοινώς αναπαράγει τα πάντα? Το ότι έχει realtek chipset αυτό δεν είναι μείον του μηχανήματος γιατί από το λίγο που ξέρω όλα τα realtek chipset έναντι των sigmatech chipset είναι κατώτερα και σε μελλοντικά βαριά αρχεία ίσως τα παίξουν....

Επίσης κοστίζει μέχρι 120 ευρώ?
Τέλος και το ποιο σημαντικό θα προσφέρει υποστήριξη η himedia για καιρό ή σε κάνα μήνα τέλος η υποστήριξη?
Επίσης πότε κυκλοφόρησε αυτό το μοντέλο?

Kαπου τοσο κοστιζει.Αλλα και 10ε παραπανω να εχει, δεν εχεις αλλες επιλογες σε αυτα που ζητας.
Το θεμα δεν ειναι τι θες εσυ, αλλα τι υπάρχει εκει εξω ...
Η himedia εχει καλη υποστηριξη.Φετινο μοντελο ειναι.

Χμμμμμ....

Δηλαδή αν δεν υπήρχε όριό στα χρήματα θα προτείνατε κανένα dune ή popcornhour?

Όσο τώρα αφορά το himedia θα παίζει κανονικά ΟΛΟΥΣ τους ήχους και τους τύπους αρχείων αν το συνδέσω π.χ. με το bluray pioneer bcs-414 ή θα έχω θέματα?

ΤΟ τελειο υπαρχει μονο στη φαντασια μας,ολα λιγο πολυ υστερουν σε κατι.
Εφοσον ψαχνεις για 3d bluray iso δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο realtek,οποτε δεν υπαρχει και διλλημα.
Χτυπα το αφου σε καλυπτει σχεδον σε ολα.

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ακόμα η sigmatech στο realtek 8166 και προς το παρόν είναι το δυνατότερο chipset όλων?

Πολύ περίεργο αυτό δεν νομίζετε?

Το himedia 900a εχει android λειτουργικό??

Έλα ρε έβγαλε η google και λειτουργικό για media players? Στα κινητά εγώ πάντως που έχω δει το android λειτουργικό μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πέστε μου ότι το himedia 900a δέχεται και αύξηση της μνήμης που έχει. Και αυτό το λέω γιατί στο Iboum λέει στη μνήμη flash.

Last edited:

Φιλε μου, το φθηνοτερο player υψηλων δυνατοτητων ειναι το 900Α. Σε τσιπακι δεν εχεις αλλη επιλογη απο realtec οπως λεει κ ο vadergr .Μεχρι τωρα απο επισημα updates τα πραγματα δειχνουν καλα. Για το android δες το thread 900Α/Β/C .Για αυξηση εσωτερικης μνημης δεν εχω ακουσει αλλα θα πρεπει να μας πουνε οι πιο ειδικοι .H sigmatech προφανως θα απαντησει αλλα το βλεπω χλωμο για τετοιες τιμες.