Tα Popcorn Hour 110 & 210 υπάρχει περίπτωση σαν Αμερικάνικα να μην προορίζονται μερικά για την Ευρωπαική αγορά?Μια μικρή περίπτωση υπάρχει. Π.χ. το Netgear ntv550 έχει άλλο firmware για Ευρώπη κι άλλο για Αμερική. Στην προκειμένη περίπτωση το ευρωπαικό το βρίσκεις. Δεν ξέρω εάν συμβάινει το ίδιο και με άλλα.
Γεια σας και από εμένα. Θα ήθελα τη βοηθειά σας. Ψαχνω για εναν media player που να παιζει 3d, να εχει full web browsing και κατι ακόμη..... να εχει skype και να δεχεται καμερα. Θα μου πειτε οτι θέλω πολλά αλλά ετσι είναι. Το πρόβλημά μου ειναι οτι ενω υπάρχουν media players που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν βρίσκω καποιον που να τα εχει όλα μαζί. Βοηθεια?
Εγγραφή από την τηλεόραση μπορεί να κάνει μόνο η τηλεόραση. Εγγραφή ελεύθερων DVB-T, μπορεί να κάνει μόνο player με DVB-T δέκτη. Εγγραφή από την νόβα, μπορεί να κάνει μόνο ο δικός της δέκτης PVR. Οποιαδήποτε εγγραφή (εκτός αν γίνει από υπολογιστή) παίζει συνήθως μόνο στην συσκευή που έκανε την εγγραφή.
Διορθωση
Εδω και χρονια κανω εγγραφες απο TV και Nova με το Pioneer Hard Disk Recorder που τα παιζω βεβαια απο εδω αλλα μπορω να τα κανω ευκολα edit και να τα εγγραψω σε DVD και να τα διαφυλαξω η να τα δω οπουδηποτε αλλου.Και φυσικα τετοια Recorder εχουν ολες οι εταιρειες.
Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αναλογικές εγγραφές (π.χ. μέσω scart). Δύσκολα θα βρεις πλέον τέτοιες συσκευές, θεωρείται ξεπερασμένο οτιδήποτε αναλογικό πλέον.
Για παράδειγμα, εδώ και χρόνια δεν υπάρχει μοντέλο που αντικαθιστά το pioneer που έχεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.