Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Ποιο απ'τα 2 Media Players ? ή μου προτεινετε κατι αλλο ?

Η hdmi 1.4 είναι χρήσιμη για τα 3D iso... σωστά! :a0210:

3D iso παίζουν λίγα media players αυτή τη στιγμή, ίσως μέσα στη χρονιά να υπάρξουν και άλλα.
3D SBS παίζουν πλέον σχεδόν όλα.
Οπότε, σου προτείνω να βάλεις το ερώτημα σε αυτό το νήμα ώστε να σε συμβουλέψουν οι περισσότερο γνώστες, για την κατάλληλη επιλογή σύμφωνα με το budget και τις αναγκες σου.

Απάντηση: Ποιο απ'τα 2 Media Players ? ή μου προτεινετε κατι αλλο ?

Ευχαριστω παιδια! μπορει καποιος mod παρακαλω να μεταφερει το θεμα μου στην καταληλη ενοτητα αν χρειαζεται...?

οποτε αν ειναι ετσι μπορουν οι συμφορουμητες μας να μου συστησουν κ κατι καλο κ οικονομικο σημφωνα με τη χρηση που το θελω?

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

για ποιο hiMedia 910 αναφερεστε? το Α ? το Β ? το C ? το D ?
συγχωρεστε με αν κανω λαθος...

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλα καταλαβα... σαλατα τα εχω κανει γιαυτο δεν απαντατε :HTEHETH63:

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σας ευχαριστω παρα πολυ.Σκεφτομαι τι να παρω.Μηπως σε καποια χρονια ομως δεν θα υποστηριζουν ομως τα mkv γιατι θα εχουν βγει νεοτερα ομως?

Βρηκα αυτο εδω.Dune HD Smart H1.Πως το βλεπετε
?

Τι θα παίρνατε για να τροφοδοτήσετε ένα JVC dla x55; Θα κάνει streaming από synology ds712+.

Τι θα παίρνατε για να τροφοδοτήσετε ένα JVC dla x55; Θα κάνει streaming από synology ds712+.

Moνο Dune ...
Για 3D.iso θα πρεπει να περιμένεις την νέα φουρνια περιπου τα Χριστουγεννα μάλλον.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζεις εάν το dune υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους σε γνήσια bd? Επίσης υπάρχει κάποιο άλλο με διπλό hdmi output το οποίο να κάνει διαχωρισμό ήχου και εικόνας;

γνωρίζει κανείς πότε θα έρθουν τα καινούρια players με το Sigma 8910;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζεις εάν το dune υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους σε γνήσια bd? Επίσης υπάρχει κάποιο άλλο με διπλό hdmi output το οποίο να κάνει διαχωρισμό ήχου και εικόνας;

Tι θες να το κανεις το διπλο hdmi out?Δεν εχει πουθενα νόημα νομίζω.Εκτός αν ο ενισχυτηες σου δεν εχει hdmi.Αν δεν εχει ομως , πιθανοτατα δεν υποστηριζει και hd audio οποτε θα πας το hdmi στον προβλέα σου και πχ την optical/coaxial (δεν θυμαμαι τι εχει) στον ενισχυτη σου.
Τα dune (ακομα ? ) δεν υποστηρίζουν εξωτερικούς υπότιτλους με μενού.Συνήθως όμως κανεις το ακόλουθο.Στο directory /stream της ταινιας, βρισκεις το μεγαλύτερο αρχείο (που είναι και η ταινία,μορφης πχ 0800.m2ts) και βάζεις τον υπότιτλο με το ιδιο ονομα πχ 0800.srt
Οταν θα πας να παιξεις την ταινια σε bd lite θα παιξει κανονικα ο υποτιτλος και θα δεις κανονικα την ταινια χωρις καμμια παραχώρηση σε εικονα και ήχο.
Αυτο συμβαίνει στο 99% των ταινιων οπου ολη η ταινια βρισκεται σε ενα μεγαλο αρχειο.Υπάρχουν και περιπτωσεις οπου η ταινια σπαει σε πολλά μικρότερα οπότε και δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Ειναι ομως πραγματικά ελάχιστες.
Στην περίπτωση σου που εχεις εναν εξαιρετικό προβολέα και θα παίζεις απο δίκτυο, παρε μονο dune.Aψεγάδιαστη αναπαραγωγή full blu ray απο δίκτυο, μονο με αυτά θα δεις.
Εναλλακτικα, για τις 3d ταινίες σου μπορείς να αγοράσεις ενα οικονομικο 3d player.
3D SBS .mkv θα δεις κανονικά απο το dune.

Ελπιζω να βοήθησα.

Στην μία έξοδο θέλω να στείλω τον ήχο στον ενισχυτή (denon 3808a) για να πάρω dts hd και στην άλλη έξοδο μόνο video για τον projector.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δηλαδη Χρηστο,εγω που θελω να παρω ενα Synology και να βλεπω μεσω δυκτυου να μην παω για popcorn A-300 ή μετα απο 2/μηνο Α-400;Μονο dune δηλαδη;

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δηλαδη Χρηστο,εγω που θελω να παρω ενα Synology και να βλεπω μεσω δυκτυου να μην παω για popcorn A-300 ή μετα απο 2/μηνο Α-400;Μονο dune δηλαδη;

Το Α300 παιζει καλα μεσω δικτυου.Τα dune smart παιζουν ομως αρκετα καλύτερα.Τις 1080p mkv θα τις παιξει καλα (το Α300) , οπως μαλλον και καποια full blu ray.Στα καλά ομως και σε δυσκολές σκηνές , δεν θα αποδώσει όπως πρέπει.Πχ terminator salvation, avatar κτλ.
Επίσης για το Α300 εχει βγει η βρώμα οτι δεν αναγνωρίζει σωστα τα streams της ταινιας.Αν εχει διορθωθεί, δεν ξέρω.Εννοείται οτι το Α300 ειναι ακλο μηχάνημα , απλα σε δικτυακη αναπαραγωγη, ερχεται δεύτερο.
Το Α400 (αν εξαιρεσουμε την παραδοση που εχει η syabas στα κακα πρωτα fw) σιγουρα θα παιζει αψογα δικτυακα.Βοηθάει και ο διπυρηνος σε αυτό.Δεν θα παίζει τα menu απο blu ray (αλλιως θα εμπαινε cinavia).