Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας παιδιά. Έτσι για να πάρετε και μια άλλη γνώμη, είχα το media player της WD (δεν θυμάμαι μοντέλο, είχα 110 Ε) πριν κανά δυο χρόνια, το πούλησα στο E bay και πήρα το player της TVIX (εκείνο που μοιάζει με κούπα του καφέ). Είμαι πολύ ικανοποιημένος, δεν έχει πει κιχ μέχρι τώρα, και ομολογουμένως έχει ανώτερα μενού και γραφικά. Βέβαια, από την άλλη, δεν έχω δει τα καινούργια μοντέλα που λέτε. See ya

Θα ήθελα την γνώμη σας για το Himedia 910A 3D. Αξίζει σαν player; Έχει και το καινούριο chip 1186. Ο εδώ αντιπρόσωπος δεν το έχει σε διαθεσιμότητα. Μπορώ να το πάρω από το εξωτερικό και αν ναι από που;

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θα ήθελα την γνώμη σας για το Himedia 910A 3D. Αξίζει σαν player; Έχει και το καινούριο chip 1186. Ο εδώ αντιπρόσωπος δεν το έχει σε διαθεσιμότητα. Μπορώ να το πάρω από το εξωτερικό και αν ναι από που;

δεν είναι καινούργιο τσιπ το 1186, απλά είναι το ισχυρότερο (και τελευταίο μέχρι στιγμής) που έχει παρουσιάσει η Realtek...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Χαιρετω ολη την παρεα και σας συνχαιρω για την προσπαθεια σας να μας κρατατε ενημερους.
Τωρα και γω αποφασισα να παρω ενα καλο mp και θα ηθελα να μου πειτε πιο τελικα θεωρειτε top gun που τα εχει και τα κανει ολα μεχρι τα σημερινα μοντελα, και να ρωτησω γιατι δεν αναφερεται κανενας στα: iconbit, measy,acryan, Egreat, Geniatech, και τελος αξιζει να περιμενουμε κανα μηνα εως δυο για καποιο πιο αξιολογο μοντελο.
ευχαριστω και παλι μπραβο σας.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι, πολλά από αυτά που αναφέρεις δεν είναι ευρέως γνωστά (κοινώς δεν έχουν δοκιμαστεί), οπότε είναι προφανές το γιατί δεν υπάρχουν γνώμες άλλων χρηστών... τέτοια ειναι τα iconbit, measy, geniatech.
Αλλα πάλι έχουν άλλα κουσούρια, π.χ. τα Egreat: παρότι η egreat ίσως ήταν αυτή που έφερε την επανάσταση των MP στην Ελλάδα (το Μ31Β ήταν ένα φτηνό PCH και έπερνε και τα φιρμ του, το Μ34Α ένα πλήρες και φτηνό ΜΡ, με HD audio σε μια πολύ πρώιμη εποχή), και επίσης τα έφερνε το eshop οπότε υπήρχε συνεχής διαθεσιμότητα και διαφήμιση... Κάπου στην πορεία όμως τα νεότερα προιόντα της έπαψαν να είναι έτσι ευρέως διαθέσιμα, μάλλον χειροτέρεψαν ποιοτικά, και τα φιρμ που έβγαιναν ήταν προβληματικά (ή και πολλές φορές δεν έβγαιναν οπότε bugs δεν διορθώνονταν)
Τα ACRyan πάλι και αυτά αφέθηκαν στην μοίρα τους, η Ευρωπαική ACRyan λέγεται ότι έκλεισε, και επίσης τα τελευταία της μηχανάκια είχαν πολλά προβλήματα με τα φιρμ τους.

Προς Δεκέμβρη έρχονται τα νέα Dune με τα νέα επίσης 3D Sigma chipsets....

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

τα mede8er,Popcorn A-300,Extreamer Protigy black,Himedia 910B τι σου λενε?
Για το μελλοντικο μοντελο της popcorn A-400 ξερω οτι θα βγει αλλαδεν ξερω ποτε, το μελλοντικο της Dune πως θα λεγεται?

Last edited:

τα mede8er,Popcorn A-300,Extreamer Protigy black,Himedia 910B τι σου λενε?
Για το μελλοντικο μοντελο της popcorn A-400 ξερω οτι θα βγει αλλαδεν ξερω ποτε, το μελλοντικο της Dune πως θα λεγεται?

mede8er και Α300 δεν έχω καθόλου εμπειρία / γνώμη, θα πρότεινα να διαβάσεις τα θέματα τους.
οτιδήποτε Xtreamer για μένα είναι προς αποφυγή. Είναι η μόνη εταιρία που κοροϊδεύει στα μούτρα τους πελάτες της.
HiMedia έχω αρκετή επαφή, τα θεωρώ τίμια μηχανάκια, αλλά απογοητεύτηκα από την δικτυακή αναπαραγωγή του 900Α σε υλικό 3D BR ISO προσφάτως... Και το 910 δεν έχει καν την χιλιάρα θύρα δικτύου που έχουν τα προηγούμενα 900άρια. Δεν έχω δοκιμάσει όμως 910. Σε όλα τα υπόλοιπα, είναι μια χαρά (για την κατηγορία τους πάντα). Ακόμα το 600Α της είναι στο σαλόνι μου, καθότι το θεωρώ και από τα ωραιότερα μηχανάκια ever.

τα μελλοντικά της dune θα λέγονται 103/303

να σε καλα φιλε μου σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου, απο οτι βλεπω μαλλον θα περιμενω για τα καινουρια μοντελα σε 1 με 2 μηνες.

Πες μας καλύτερα τι θέλεις να κάνεις με το media player που θα αγοράσεις.

ISO PLAYBACK MODE (DVD,BD,BD-3D η σε Files Mode (αν οχι σε ISO). Υποστήριξη δικτύου χωρίς προβληματα. αν γίνεται IMDB info η κατι αλλο παρόμοιο.

Κανα MP3 αυτά. Να κατεβάζω και να ψαχνομαι με υπότιτλους δεν καιγομαι και ιδιαίτερα.

Last edited:
Σαν κάτοχος Α300 θα πω και κάτι άλλο που πολλούς μπορεί να μην τους ενδιαφέρει και άλλους να μην το έχουν σκεφτεί καθόλου: το μηχανάκι το χρησιμοποιείς και σαν κατεβαστηρι είτε torrent είτε usenet, μπορεί να παρακολουθεί για συγκεκριμένες ταινίες και να τις κατεβάζει αυτόματα να τις μετονομάζεται να τις μετακινείται σε συγκεκριμένους φακέλους και άλλους αυτοματισμούς χωρίς την χρήση υπολογιστή. Για μένα αυτή η πολύ -χρησιμότητα μου ειναι πλέον απαραίτητη και έχω το πισι μονίμως κλειστό. Μεγάλη ευκολία!

1)Ποιον torrent client έχει;
2) Όταν μετονομάζει/μετακινεί τα αρχεία εξακολουθεί να κάνει seed; Αν και γενικα, δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό..

1. Transmission
2. Ψάξε για potatocouch/sickbeard και torrent expander και θα εκπλαγείς με το τι ειναι ικανό να κάνει. Το couchpotato το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό , του ορίζεις ποιες ταινίες θέλεις, σε τι ποιότητα, όταν τις βρει τις κατεβάζει τις μετονομάζεται όπως θέλεις εσύ και τις βάζει στο φάκελο που θέλεις. Και το καλύτερο: μπορείς για μια ταινία να ορίζεις ότι θέλεις bdrip 720p ή 1080p, όταν, θα κατεβάσει ότι βρει πρώτο μέχρι να καταλήξει στην ανάλυση που του επχεισ ορίσει σβυνοντας τις παλαιότερες εκδόσεις

Παισια θα ηθελα ντην αποψη σας! Εχω το http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wdbaap0000nbk-eesn&x=11&y=5 και σκεφτομαι αμεσα να το αλλαξω. Ειμαι μεταξυ 2: appstreamer g και http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330. Πιο προτηνεται; Ή αν υπαρχει καλυτερο μεχρι 110 ... Δε με ενδιαφερει η αναπαραγωγη 3D... Ευχαριστω προκαταβολικα

Που ακριβώς δεν σε καλύπτει το WD που ήδη έχεις?

Γεια χαρα ....Φιλος εχει παρει 3D TV κ θελει player ...του ειπα για το Himedia 910Α μιας κ φενεται ο μοναδικος που παιζει σωατα 3D με 3D υποτιτλους ....υπαρχει κατι αλλο...? κ με φυσικα οποσδυποτε με συστημα σαν αυτο το juke box που βγαζει περιλιψη εικονες κ trailer των ταινιων.....

Thnx

Καποια γνωμη ...?

H Dune ποτε θα βγαλει τα νεα τις μοντελα? και ο προμηθευτης στην Ελλαδα δεν συνεργαζεται πλεον απο ποιον θα το βρουμε?

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

H Dune ποτε θα βγαλει τα νεα τις μοντελα? και ο προμηθευτης στην Ελλαδα δεν συνεργαζεται πλεον απο ποιον θα το βρουμε?

Μην περιμενεις νεα dune πριν απο Δεκέμβρη/Γενάρη.

Καλησπερα στο φορουμ
ειμαι κατοχος ενος wd tv live απο το 2009. απο χθες σταματησε να δουλευει η hdmi εξοδος. λειτουργει σαν player κανονικα αλλα μονο απο την av εξοδο.
ετσι θα μεταφερθει σε μια παλια τηλεοραση για να μην πεταχτει.
και ειμαι σε αναζητηση καινουργιου media player.

η κυρια χρηση του media player ειναι για mkv ταινιες 1080p 2D & 3D. ως τωρα εβλεπα μονο SBS & OU 3D αλλα δεν θα με χαλαγε να μπορω να βλεπω και FS
το 95% των ταινιων τις εχω σε ενα qnap nfs. και μονο ενα μικρο ποσοστο σε usb
μια ακομα χρηση του media player στο σαλονι ειναι η παρακολουθηση youtube video kai internet radio.

απο εξοδους με ενδιαφερει η hdmi και η οπτικη ινα. ο ενισχυτης που εχω ειναι λιγο παλιος και δεν υποστηριζει τα νεα φορματ ηχου dtshd κτλ... αλλα καλο θα ηταν
το player που θα παρω να εχει τετοια δυνατοτητα για μελοντικη χρηση

ευρος τιμης περιπου στα 200euro εκτος κι αν υπαρχει σημαντικος λογος να ανεβω πιο ψηλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μην περιμενεις νεα dune πριν απο Δεκέμβρη/Γενάρη.

το 303 θα εχει μεγαλες διαφορες απο το 301? δηλαδη θελω να πω αξιζει η αναμομη?η να το παραγγειλω?

Το Philips BDP7700 που ειναι ΒD και media player ειναι καλο?και το ποιο σημαντικο διαβαζει ntfs δισκους επειδη εχω πολλες ταινιες mkv πανω απο 8 giga.Εχει καλα χαρακτηριστικα και καλη τιμη 168 ευρω: http://www.philips.gr/c/blu-ray-dvd...B0A6535310581121.app101-drp3?t=specifications