Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

το 303 θα εχει μεγαλες διαφορες απο το 301? δηλαδη θελω να πω αξιζει η αναμομη?η να το παραγγειλω?

Δεν νομιζω να δεις μεγαλες διαφορες....

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλησπερα
παιδια απο μερα σε μερα ειμαι για αγορα media player
μετα απο αγορα 3d tv θελω ενα μηχανακι να υποστηριζει
3d mkv (με 3d υποτιτλους)3d bluray αυτουσια η rip και αν γινεται τους τυπους iso
δε με ενδιαφερει η δικτυακη(wifi,lan καλο θα ηταν να εχει αν και δεν καιγομαι ιδιαιτερα) ικανοτητα ιδιατερα
δεν προκειται να κανω streaming ποτε αρχεια
απλα θα εχω ενα συνδεμενο δισκο επανω ολη την ωρα
επισης με ενδιαφερει ειναι να εχει αποκωδικοποιηση HD Audio
εχετε να προτεινετε κατι?
στην αρχη ελεγα για το μηχανακι της crystal το appstreamer
αλλα διστασα γιατι δεν θα παιζει ολα τα iso και ειναι ευρεως διαδεδομενα..
αν και μιλησα με ενα φιλο εδω μεσα και μου ειπε οτι 3d mkv παιζει κανονικα
οσο για μπατζετ,αν γινετε να μην ξεπερναει τα 150 ευρα...εκτος αν αξιζει η υπερβαση και ανεβουμε λιγο:P
ευχαριστω

καλησπερα
παιδια απο μερα σε μερα ειμαι για αγορα media player
μετα απο αγορα 3d tv θελω ενα μηχανακι να υποστηριζει
3d mkv (με 3d υποτιτλους)3d bluray αυτουσια η rip και αν γινεται τους τυπους iso
δε με ενδιαφερει η δικτυακη(wifi,lan καλο θα ηταν να εχει αν και δεν καιγομαι ιδιαιτερα) ικανοτητα ιδιατερα
δεν προκειται να κανω streaming ποτε αρχεια
απλα θα εχω ενα συνδεμενο δισκο επανω ολη την ωρα
επισης με ενδιαφερει ειναι να εχει αποκωδικοποιηση HD Audio
εχετε να προτεινετε κατι?
στην αρχη ελεγα για το μηχανακι της crystal το appstreamer
αλλα διστασα γιατι δεν θα παιζει ολα τα iso και ειναι ευρεως διαδεδομενα..
αν και μιλησα με ενα φιλο εδω μεσα και μου ειπε οτι 3d mkv παιζει κανονικα
οσο για μπατζετ,αν γινετε να μην ξεπερναει τα 150 ευρα...εκτος αν αξιζει η υπερβαση και ανεβουμε λιγο:P
ευχαριστω

Επειδή ψάχνω τα ίδια χαρακτηριστικά με το παλικάρι το wd tv live δεν θα κάνει δουλειά? Με βολεύει που έχει RCA και μπορώ να το βάζω σε οποιαδήποτε τηλεόραση όταν το παίρνω μαζί.. Επίσης η τιμή είναι πολύ καλή στα 92 και το ότι υπσστηρίζεται συνέχεια από καινούρια firmware της wd.. Ουσιαστικά 3d υπότιτλους τους παίζει σωστά?

Επειδή ψάχνω τα ίδια χαρακτηριστικά με το παλικάρι το wd tv live δεν θα κάνει δουλειά? Με βολεύει που έχει RCA και μπορώ να το βάζω σε οποιαδήποτε τηλεόραση όταν το παίρνω μαζί.. Επίσης η τιμή είναι πολύ καλή στα 92 και το ότι υπσστηρίζεται συνέχεια από καινούρια firmware της wd.. Ουσιαστικά 3d υπότιτλους τους παίζει σωστά?
λοιπον,το εψαξα και διαβασα αρκετα χτες,εδω ειμαστε και εγω και εσυ 110 ευρα...
www.w2comp.com/detail.asp?catid=65534&subcatid=51474&pdtid=608927&private=

Δες προς Himedia μερια.Την σειρα 9xx ... Λογικα θα κυκλοφορει το 910...
ευχαριστω,μου εδωσες τροφη για διαβασμα και βρηκα ακριβως αυτο που θελω :P

πολυ καλο μηχανακι πολυ καλο site exei 100αρι δυκτιο και 0χι 1000αρι και τι διαφορα εχει απο το 910Β?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το 910B περνει μεσα δισκο 3.5"

Καλημερα στο forum! Θελω να παρω media player μεχρι 100-110 , ποιο ειναι το καλυτερο που μου προτηνεται; Δε με ενδιαφερει το 3D, αλλα αν μπορουσα να συνδεσω εξωτερικο bd-rom και να λειτουργεισει σαν bd player δε θα ελεγα οχι... (νομιζω το appstreamer κανει μια τετοια δουλεια). Ευχαριστω εκ των προτερων

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Προτίθεμαι να αγοράσω media player ώστε να αναπαράγω ταινίες από σκληρό δίσκο, και 3D. 1ο ερώτημα: πρέπει το media player να υποστηρίζει ειδικά την αναπαραγωγή ταινιών 3D? 2o ερώτημα: Πως θα δώσω ήχο και στα έξι κανάλια του ενισχυτή μου και κατ' επ'εκταση στα ηχεία μου, από το media player καθώς από την έρευνα που έχω κάνει δεν έχω βρει κάποιο με 5.1 αναλογικές εξόδους ήχου? Έως σήμερα λειτουργεί ως εξής: DVD player Pioneer DV696AV με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή Dolby Digital από τις εξόδους του οποίου(5.1) φεύγουν 6 καλώδια και πηγαίνουν το καθένα στο αντίστοιχο κανάλι σε ραδιοενισχυτή DENON AVR 1100 RD (front left, front right, surround left, surround right, center και subwoofer). Σας ευχαριστώ.

Αναλογικες εξοδους ηχου (5.1 7.1) δεν εχουν πολλα μηχανηματα, ενα που εχει ειναι το Dune MAX που εχω εγω αλλα δεν παιζει full 3D παιζει μονο τα side by side SBS

Μια λυση ειναι να περιμενεις μετα τον Δεκεμβρη τα νεα Dune και το νεο Dune MAX 3D που θα εχει σιγουρα πανω απο 500 ευρω συν οτι μαλλον λογω Cinavia στο SDK δεν θα εχει full BD menu απο BD iso BD folder.

...λογω Cinavia...

Το ξερω οτι η ερωτηση που θα κανω ειναι off topic αλλα μιας και το ανεφερες πρεπει να ρωτησω: Τι ειναι αυτο το cinavia και γιατι μου σταματαει τον ηχο σε μερικες ταινιες στο ps3;;;;!!!! Πολυ εκνευρηστικο!!!

Εγω ρε παιδια εχω τελειως χαθει, εκει που λεω να παρω κατι μετα το μετανιωνω θελω να εχει 3d για μελλοντικη χρηση να εχει 1000 δυκτιο και ειμαι μεταξυ mede8er 1000x3d, himedia 910B,αλλα δεν εχει καρτα 1000αρα,Popcorn hour A-300 ή το καινουριο Α-400 και τελος Dune TV 301 ή το αναμενομενο TV 303? αλλα το τελευταιο δεν ξερω τι τιμη θα εχει.
Πεστε καμια γνωμη ρε παιδια..

Το ξερω οτι η ερωτηση που θα κανω ειναι off topic αλλα μιας και το ανεφερες πρεπει να ρωτησω: Τι ειναι αυτο το cinavia και γιατι μου σταματαει τον ηχο σε μερικες ταινιες στο ps3;;;;!!!! Πολυ εκνευρηστικο!!!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/92473-Cinavia-a%CF%80%CF%8C-1-2-2012-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C?highlight=cinavia

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγω ρε παιδια εχω τελειως χαθει, εκει που λεω να παρω κατι μετα το μετανιωνω θελω να εχει 3d για μελλοντικη χρηση να εχει 1000 δυκτιο και ειμαι μεταξυ mede8er 1000x3d, himedia 910B,αλλα δεν εχει καρτα 1000αρα,Popcorn hour A-300 ή το καινουριο Α-400 και τελος Dune TV 301 ή το αναμενομενο TV 303? αλλα το τελευταιο δεν ξερω τι τιμη θα εχει.
Πεστε καμια γνωμη ρε παιδια..

Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις και να μην παρεις τιποτα πριν το νεο ετος και φυσικα τοτε βαση τιμης να δεις αν θα παρεις καινουριο μοντελο η παλιο που ισως να εχουν πεσει και οι τιμες τους λογω νεων μοντελων.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις και να μην παρεις τιποτα πριν το νεο ετος και φυσικα τοτε βαση τιμης να δεις αν θα παρεις καινουριο μοντελο η παλιο που ισως να εχουν πεσει και οι τιμες τους λογω νεων μοντελων.

Εχεις δικιο απλα ειμαι χωρις ταινιες 3 μηνες τωρα που χαλασε το HCPC και δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομη.
Σε ευχαριστω για τη γνωμη σου.Καληνυχτα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχεις δικιο απλα ειμαι χωρις ταινιες 3 μηνες τωρα που χαλασε το HCPC και δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομη.
Σε ευχαριστω για τη γνωμη σου.Καληνυχτα.

Παρε κατι πολυ απλο η μεταχειρισμενο τωρα , (αμαρτια να μην βλεπεις ταινιες τοσο καιρο) και αν θες απο τον νεο χρονο αλλαζεις.