Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θα μου προτεινετε μερικα απο τα καλυτερα mp? Θελω ηχο 5.1, hd ηχο και να παιζει ολα τα φορματ βιντεο (η σχεδον ολα). Τι λετε για Α300 η Α210 popcornhour, hdi dune η wd hub? Αν εχετε κατι πιο καλο καλοδεχουμενη ξ αποψη σας.

Θελω να το ενωσω με ενισχυτη αρα μαλλον καλο θα ηταν να εχει 1.4 high speed hdmi lκαλωδιο.

Γεια χαρά, Καλημέρα.
Το Philips HMP5000 δεν βλέπω να αναφέρεται καθόλου στην συζήτηση, ειναι που είναι κάτι καινούργιο ή δε λέει και πολλά πράγματα;
Είχα στο νου μου το Himedia 600A αλλά σκέφτομαι και το Philips, ποια είναι η γνώμη των εμπειρων εδώ μεσα;

καλησπέρα.. το patriot box office με 500GB HDD τι λέει ... σε διάφορα review χρηστών στο Amazon φαίνεται καλούτσικο.. νομίζω πως έχει Realtek chipάκι

To θεμα ειναι η υποστηριξη και τα συνεχη καλα fw.
Δεν νομιζω να το αγοραζα.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δηλαδή το νέο netgear ntv550 έχει συνεχή υποστήριξη με firmwares?
Αν ναι κάθε πότε βγάζει νέο fw η netgear και έχει ανεπίσημα firmwares όπως είχε το wd tv live 2009?

Nαι εχει συνεχη υποστηριξη.Εχουν βγει αρκετα fw μεχρι τωρα.Το τελευταιο ειδικα ηταν πολυ καλο ...
Τα ανεπισημα fw δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση και βαζουν τον χρηστη σε πιθανες μη αναστρεψιμες καταστασεις.

Εδώ έχεις ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑ ΜΕΓΑ....

Π.χ. στο wd tv live 2009 μια χαρά μπορούσες να το επαναφέρεις σε οποιοδήποτε επίσημο firmware αν ήξερες με πολύ εύκολο τρόπο οπότε πιστεύω κάτι αντίστοιχο θα γίνετε και με τα άλλα media players....

Οπότε καλό είναι να μην τα λες όλα μα όλα ρόδινα για το netgear ntv550 επειδή πολύ απλά συμπαθείς αυτό το media player έναντι άλλων όπως π.χ. του wd tv live.

Last edited:

Δεν συμπαθω κανενα, μονο το squeezebox touch :p
Fits, μας εχεις πρηξει με το live.Αν σου αρεσει τοσο πολυ, ξαναπαρτο.
Σιγουρα ομως δεν ειναι το καλυτερο εκει εξω,απεχει κιολας.Ποσο μαλλον απο το netgear που ειναι πλεον σε πολυ καλη τιμη.
Καλυτερος επεξεργαστης,full bd menus,23.976,hd audio,καλυτερη δικτυακη αναπαραγωγη,υποστηριξη ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο.
Αν απο ολα αυτα εσυ ενχλεισαι πχ απο το τονισμενο κεφαλαιο Α του netgear μεγεια σου με χαρα σου,μεινε με το live.

Last edited:

Σιγουρα ομως δεν ειναι το καλυτερο εκει εξω,απεχει κιολας.Ποσο μαλλον απο το netgear που ειναι πλεον σε πολυ καλη τιμη.
Καλυτερος επεξεργαστης,full bd menus,23.976,hd audio,καλυτερη δικτυακη αναπαραγωγη,υποστηριξη ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο.
Αν απο ολα αυτα εσυ ενχλεισαι πχ απο το τονισμενο κεφαλαιο Α του netgear μεγεια σου με χαρα σου,μεινε με το live.

+1000

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν συμπαθω κανενα, μονο το squeezebox touch :p
Fits, μας εχεις πρηξει με το live.Αν σου αρεσει τοσο πολυ, ξαναπαρτο.
Το ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ σε κανένα μα κανένα ελληνικό κατάστημα ρε φίλε με φρενάρει πολύ από την αγορά του.

Όσο τώρα για το full bluray menus support υποστηρίζει ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα μενού των bluray iso files ή μερικά?

Και τέλος το 23.976 γιατί το λες? Όλα τα media players αναπαράγουν κανονικά τα 23.976 mkv files.
Όσο για τον επεξεργαστή που λες κοινώς chipset δεν νομίζω να έχει δυνατότερο chipset από αυτό που έχει το wd tv live 2011.

Βρε fits, ολο κολοτουμπες κανεις.Μας ζαλιζεις εδω, με ζαλιζεις στο msn και συνεχιζεις.
Προβλημα σου απο που θα το παρεις , δεν ειναι θεμα δυνατοτητων του μηχανηματος ή αποψης περι αυτου.
Τώρα καθεσαι και μου συγκρινεις με το νεο wd live 3.
Δεν πιανεσαι απο πουθενα, και κουραζει πολυ αυτο το πραγμα συνεχως...

Και fyi

1)ολα
2)αν νομιζεις οτι ολα τα media players υποστηριζουν σωστα 23.976 κανεις λαθος.24 ναι, 23.976 οχι ολα.Και αν θυμαμαι καλα απο το νημα του live, απο ενα fw και μετα το 23.976 γινονταν 24.Αστα να πανε.Απο την αλλη ομως, για να το προσεξεις αυτο πρεπει να εχεις "ματι".Εναν casual χρηστη δεν θα τον πειραξει καθολου.Αν δεν θελεις πολλα πολλα, παρε παλι ενα live (που αμφιβάλλω με τις νεες τιμες "πλυμμηρων" της wd).Δεν το κοβω να εχει καω απο 140 στην ελλαδα, και με τοσα αγοραζεις το popcorn v8.
Aπλα οχι αλλο καρβουνο...

Και αν θυμαμαι καλα απο το νημα του live, απο ενα fw και μετα το 23.976 γινονταν 24.

Αρχικά, το live είχε δυνατότητα για κλείδωμα τόσο στα 24, όσο και στα 23,976. Από το fw που λες κι έπειτα, Χρήστο, έφυγε μεν η ένδειξη 23,976 από τα μενού του, αλλά τα "24" έκτοτε κλειδώνουν στα 23,976 στην πράξη...

Ε,οπως και να χει ... Η wd τα εχει κανει απολυτως σαλατα με την υποστηριξη για το live.
Και δεν πιανω καν στο στομα μου τα rma των live hub.
Για μενα ειναι η πιο αναξιοπιστη επωνυμη εταιρεια (μαζι ισως με την acryan).
Δεν λεω, για τα βασικα μια χαρα ειναι, αλλα για οτιδηποτε αλλο παραπερα εγω κοιτάζω αλλού.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Βρε fits, ολο κολοτουμπες κανεις.Μας ζαλιζεις εδω, με ζαλιζεις στο msn και συνεχιζεις.
Προβλημα σου απο που θα το παρεις , δεν ειναι θεμα δυνατοτητων του μηχανηματος ή αποψης περι αυτου.
Τώρα καθεσαι και μου συγκρινεις με το νεο wd live 3.
Δεν πιανεσαι απο πουθενα, και κουραζει πολυ αυτο το πραγμα συνεχως...

Και fyi

1)ολα
2)αν νομιζεις οτι ολα τα media players υποστηριζουν σωστα 23.976 κανεις λαθος.24 ναι, 23.976 οχι ολα.Και αν θυμαμαι καλα απο το νημα του live, απο ενα fw και μετα το 23.976 γινονταν 24.Αστα να πανε.Απο την αλλη ομως, για να το προσεξεις αυτο πρεπει να εχεις "ματι".Εναν casual χρηστη δεν θα τον πειραξει καθολου.Αν δεν θελεις πολλα πολλα, παρε παλι ενα live (που αμφιβάλλω με τις νεες τιμες "πλυμμηρων" της wd).Δεν το κοβω να εχει καω απο 140 στην ελλαδα, και με τοσα αγοραζεις το popcorn v8.
Aπλα οχι αλλο καρβουνο...
Τι κωλοτουμπες εκανα ρε με δουλευεις?

Από την αρχή έλεγα και συνεχίζω και λέω ότι ακόμα ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ποιο από τα δυο θα αγοράσω(Wd tv live 2011 ή netgear ntv550)

Όσο για τα chipset και τα δυο έχουν παραπλήσιο chipset απλά του νέου wd tv live 2011 είναι λίγο δυνατότερο αφού είναι και ποιο νέο μηχάνημα.

Ε,οπως και να χει ... Η wd τα εχει κανει απολυτως σαλατα με την υποστηριξη για το live.
Και δεν πιανω καν στο στομα μου τα rma των live hub.
Για μενα ειναι η πιο αναξιοπιστη επωνυμη εταιρεια (μαζι ισως με την acryan).
Δεν λεω, για τα βασικα μια χαρα ειναι, αλλα για οτιδηποτε αλλο παραπερα εγω κοιτάζω αλλού.
Είδες που τελικά έρχεσαι στα λόγια μου με το να λες ότι συμπαθείς το netgear ntv550 και "θάβεις" όλα τα άλλα media player με τον τρόπο σου.

Last edited: