Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ε,οπως και να χει ... Η wd τα εχει κανει απολυτως σαλατα με την υποστηριξη για το live.

Yπερβολές... :p 1.04.22 και καθάρισες...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Yπερβολές... :p 1.04.22 και καθάρισες...
Συμφωνώ απόλυτα παρόλο που αρχικά βγήκε σαν beta firmware τελικά αναδείχτηκε ποιο σταθερή και από τις τελικές.

Εγω θα ελεγα να ακουσετε λιγο τον vader γιατι ο ανθρωπος εχει φαει την ζωη του στα media player.

To wd live καλυπτει ενα μεσο χρηστη αλλα οπως και να το κανουμε υπαρχουν και καλυτερα.

ΥΓ. Οποιος ενδιαφερεται για το netgear...

http://www.skroutz.gr/s/311320/NetG...-HD-Media-Player-NTV550.html?keyphrase=NTV550

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Λες να μην το έχουμε δει ρε yperion????

Το θέμα είναι όμως ότι αν θέλεις να πας να το αγοράσεις από Αθήνα σε καλή τιμή(Όχι 150 ευρώ και άνω) πρέπει να το παραγγείλεις από Χανιά ή εκτός Αθήνας οπότε δώρον άδωρον...

Δηλαδή εν ολίγης το netgear ntv550 έχει:
1. Φουλ bluray-iso menu support υποστηρίζει ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα μενου των bluray iso files όχι μερική υποστήριξη.
2. Thumbnails αν έχεις σε κάθε αρχείο και αντιστοίχηση φωτογραφία της ταινίας.

Για να μην σας ζαλίζω ρε παιδιά πέστε μου τι ΔΕΝ υποστηρίζει ή ποια είναι τα προβλήματα/θεματάκια που έχει εκτός του οτι ΔΕΝ εμφανίζει το κεφαλαίο ελληνικό τονισμένο άλφα.

Και σε αντίθεση με το wd tv live 2011 τι παραπάνω έχει πέρα από το chipset που είναι λίγο κατώτερο του.

Παρά τα 700ΜΗz (live gen3) vs 667MHz (NeoTV550), τα 864Χ είναι ισχυρότερα από τα 867Χ... Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η sigma στα specs τους (μετρημένα σε DMIPS). Αρα ούτε ισχυρότερο είναι το gen3...

Ντε και καλα με τα ρημαδια τα wd live...
Αν ειναι να αποφασισεις αναμεσα απο καποια, να ειναι το 550 και το v8 αλλα οχι το live 3.
Γενικα το 550 θεωρειται πληρες.Τα νεα media players 867x εχουν ελαφρως πιο γρηγορη αποκριση και απο οτι εχω δει , πιο "στυλατα" gui (μετράει σε πολλους) και applications.
Το v8 δεν παιζει full bd menus , αλλα ειναι syabas (καλα fw) ,ειναι πιο φρεσκο και εχει και αυτο ολες τις ανεσεις (gigabit,hd audio κτλ)
Το 550 μπορει να μην εχει gigabit αλλα δεν το χρειαζεται αφου με το 100αρι του παιζει ολα τα δυσκολα bd.iso απο δικτυο.
Σε αυτη τη κατηγορια τιμης δεν υπάρχει κατι αλλο στα ιδια επιπεδα αποδοσης (λογικα καλο θα ειναι και το dune 101).To med400x2 δεν το θεωρω ισαξιο με τα δυο που ανεφερα και αυτα με το 1186 ειναι πολυ πιο ακριβα.
Διαλεξε και πάρε.Το που θα τα βρεις διαθεσιμα, ειναι αλλο θεμα και δεν μπορει κανεις μας να κανει κατι για αυτο.

Ειναι η αγορα του Boxee box η καλυτερη, αυτην την εποχη, για λυση σε ολα, δεδομενης και της ευκολιας στους υποτιτλους 3D;

To boxee box ειναι γενικα μια πολυ καλη all around προταση...
Οταν το ειχα πιασει στα χερια μου ηταν με το 2ο fw.Απο τοτε εχουν βγει 3-4 ακομα.Ακομα εχει ενα θεματακι με το hd audio , αλλα για οποιον δεν τον νοιαζει σε ολα τα αλλα ειναι καταπληκτικο.
Φοβερο remote , o καλυτερος web browser, δυνατοτητα unrar ,εξαιρετικη εικονα και ρυθμισεις και ενα σκασμο άλλα ...
Δεν θα εδινα παντως πανω απο 200ε για το boxee.

To boxee box ειναι γενικα μια πολυ καλη all around προταση...
Οταν το ειχα πιασει στα χερια μου ηταν με το 2ο fw.Απο τοτε εχουν βγει 3-4 ακομα.Ακομα εχει ενα θεματακι με το hd audio , αλλα για οποιον δεν τον νοιαζει σε ολα τα αλλα ειναι καταπληκτικο.
Φοβερο remote , o καλυτερος web browser, δυνατοτητα unrar ,εξαιρετικη εικονα και ρυθμισεις και ενα σκασμο άλλα ...
Δεν θα εδινα παντως πανω απο 200ε για το boxee.

Οντως ειναι ακριβουτσικο (και χωρις σκληρο ε; ). Υπαρχει σ´αυτα τα λεφτα ισαξια λυση που να εμπεριεχει και το θεμα των 3Δ υποτιτλων;;

Λογικα τα xtreamer prodigy , himedia 900 θα παιζουν σωστα.Ρωτα στα αντιστοιχα νηματα του καθε player.

Λογικα τα xtreamer prodigy , himedia 900 θα παιζουν σωστα.Ρωτα στα αντιστοιχα νηματα του καθε player.

Τα διαβασα φυσικα, αλλα με αυτα που γραφουν δεν...

Με 3d υποτιτλους δεν θα βρεις κατι στον αυτοματο πιλοτο (αν εχεις τσεκαρει βεβαια οτι το κανει το boxee).

Ντε και καλα με τα ρημαδια τα wd live...
Αν ειναι να αποφασισεις αναμεσα απο καποια, να ειναι το 550 και το v8 αλλα οχι το live 3.
Γενικα το 550 θεωρειται πληρες.Τα νεα media players 867x εχουν ελαφρως πιο γρηγορη αποκριση και απο οτι εχω δει , πιο "στυλατα" gui (μετράει σε πολλους) και applications.
Το v8 δεν παιζει full bd menus , αλλα ειναι syabas (καλα fw) ,ειναι πιο φρεσκο και εχει και αυτο ολες τις ανεσεις (gigabit,hd audio κτλ)
Το 550 μπορει να μην εχει gigabit αλλα δεν το χρειαζεται αφου με το 100αρι του παιζει ολα τα δυσκολα bd.iso απο δικτυο.
Σε αυτη τη κατηγορια τιμης δεν υπάρχει κατι αλλο στα ιδια επιπεδα αποδοσης (λογικα καλο θα ειναι και το dune 101).To med400x2 δεν το θεωρω ισαξιο με τα δυο που ανεφερα και αυτα με το 1186 ειναι πολυ πιο ακριβα.
Διαλεξε και πάρε.Το που θα τα βρεις διαθεσιμα, ειναι αλλο θεμα και δεν μπορει κανεις μας να κανει κατι για αυτο.
Είχα παλιότερα popcornhour και συγκεκριμένα το a-110 και ΔΕΝ μ' άρεσε καθόλου μα καθόλου το μενού του και το ότι έπρεπε να φορμάρεις το δίσκο σε ext3 για να έχεις ΟΛΕΣ τις δυνατότητες του player.
Και εκτός αυτού πολύ πρόχειρο κατασκευή φίλε μου.

Last edited:

Ti σχέση εχει το 110 με τα καινουργια?Θα σου ελεγα κατι και για την κατασκευη του live αλλα τελος παντων ...
Το αφηνω το θεμα γιατι θα με στείλεις τρελοκομείο και είναι αμαρτία ...
Πάρε το live , το 1 , το 2, το 3 ... οποιο θες.Φτανει να ειναι live ...

To live μια χαρά κατασκευή έχει σε σχέση με το popcornhour a-110 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακόμα δεν μου έχετε απαντήσει όμως το ntv550 υποστηρίζει ΦΟΥΛ bd iso menus ή μερικώς όπως κάποια media players.
Ούτε μου έχετε πει τα ΜΕΙΟΝ του εν λόγο player(Vadegr δεν ρωτάω για εσένα γιατί πολύ απλά εσύ δεν πρόκειται να βρεις μείον σε αυτό το media player)

Τέλος vadegr αν σε χαλάει τόσο πολύ να μου απαντάς ΜΗΝ μου απαντάς. Το φόρουμ πιστεύω είναι για να λύνει απορίες σχετικά με media players και όχι όταν κάποιος κάνει πολλές ερωτήσεις που κάνω εγώ το παραδέχομαι να τα παίρνουν και να σε ειρωνεύονται κιόλας.

Και στο κάτω - κάτω της γραφής.. Ρωτώντας παν στην πόλη.

Τρελο γελιο :)

fits τολμησε το ρε συ, δεν τα παντρευομαστε κιολας.Και εγω την παω την wd αλλα αφου δεν εκανε το κατι παραπανω και το γυροφερνει στα ιδια και στα ιδια (δυνατοτητες)

Τρελο γελιο :)

fits τολμησε το ρε συ, δεν τα παντρευομαστε κιολας.Και εγω την παω την wd αλλα αφου δεν εκανε το κατι παραπανω και το γυροφερνει στα ιδια και στα ιδια (δυνατοτητες)
Φίλε το σκέφτομαι αν βρω μαγαζί στην Αθήνα που να το πουλάει μέχρι 120 ευρώ θα το αγοράσω και στη χειρότερη το πουλάω και αγοράζω το wd tv live 2011 όταν έρθει Ελλάδα.

Το θέμα είναι όμως να μην μπαίνω σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Μακάρι να είναι τόσο καλό όσο λέτε οι περισσότεροι(Και λίγο ο vadegr γιατί το έχει θεοποίηση) και θα είμαι ευχαριστημένος.

Να φανταστείτε τώρα έχω βολευτεί με το ενσωματωμένο media player της samsung le40c653 που έχει και δίκτυο...

vader έχω έναν αγιασμό ανατολικής προελεύσεως (apres dinner είναι)

δεν περνάει με pm το άτιμο να στο στείλω να χωνέψεις:Banane0:

Attachments

• IMAG0348.jpg
    IMAG0348.jpg
    37.9 KB · Views: 152