Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Διαβάζοντας πολλά posts δεν είδα να αναφέρονται για τους καινούριους media players, τουλάχιστον του 2011 είτε sigma είτε realtek, πρoβλήματα με το ethernet όπως έχει ο wd live που έχω.
Μάλλον ο live έχει πολλά προβλήματα με τα δίκτυα. Εσείς τι λέτε με οποιοδήποτε καινούριο μηχάνημα θα έχω καλύτερη δικτύωση σε σχέση με το wd live? Εσείς ποιό προτείνετε αν υπάρχει για περίπου 100 ?

αγορα media plair

μετα απο 4 χρονια με Το 500ΑΡΙ lacie plair ,θελω να αγορα ενα νεο πλαιερ ωστε να παιζει και MKV αρχεια και blue ray arxeia me εξοδο
hdmi . με σκληρο 500αρι τουλαχειστον δισκο σε προσητη τιμη ,θα παιζει σε μια 32αρα πανασονικ η σε samsyng 46 sto σαλονι

(to παλιο ειχε svideo εξοδο η rca ,το οποιο παιζει μεχρι σημερα χωρεις προβλημα)

καθε βοηθεια δεκτη

αν δεν σε ενδιαφέρουν οι δικτυακές δυνατότητες η πιο προσιτή λύση πιστεύω ότι είναι αυτό

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/82535-Crystal-Audio-MediaMatchbox-Review

μαζί με 1 500άρι εξωτερικό δίσκο.

γενικά αυτή την εποχή οι τιμές των δίσκων έχουν ανέβει στα ύψη λόγω πλυμμηρών στην ταιβαν και αυτό έχει συμπαρασύρει και τα media players με εσωτερικό δίσκο όπως πχ το wd live hub που με 1tb δίσκο ξεκινάει από τα 230!

vas_papavas ευχαριστω για την απαντηση σου ,θα με ενδιεφερε ο σκληρος να ειναι εσωτερικα στο μηχανιμα ,επειδι εχουμε γεμιση με ενα καρο συμπραγκαλα
να εχει τα φορματ ηχου ελληνικους υποτιλους να υποστηρηζει ,εαν ειναι και δικτιακος δεν με ενοχλει ,αλλα οχι απαρετητο

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μπορεις να αγοράσεις ενα που να δεχεται δισκο αλλα να τον αγορασεις αργοτερα.Δεν υπάρχει οικονομικη λυση/συνδοιασμος αυτη τη στιγμη με τις παρουσες τιμες των δισκων.

μπορει να κανουν πανω απο 200 ευρω ,εγω ρωτησα με αυτα που ζηταω το ποιο συμφερον με της περισοτερες δυνατοτητες,εχω διαβαση για το turbo x mε σκληρο 1 τ π.χ. η οπιοδηποτε ισοδυναμο-η WD TV Live Hub
καθε προταση δεκτη ρωτησα επιδη εχω καιρο να ασχοληθω και δεν ξερω της δινατοτητες για τα σημερινα

μπορει να κανουν πανω απο 200 ευρω ,εγω ρωτησα με αυτα που ζηταω το ποιο συμφερον με της περισοτερες δυνατοτητες,εχω διαβαση για το turbo x mε σκληρο 1 τ π.χ. η οπιοδηποτε ισοδυναμο-η WD TV Live Hub
καθε προταση δεκτη ρωτησα επιδη εχω καιρο να ασχοληθω και δεν ξερω της δινατοτητες για τα σημερινα

Δοκιμασε και το LGDP1 της LG. Εχει δικτυακες δυνατοτητες wifi/ethernet, internet update, youtube, weather, picassa, HDMI, spdif, παιζει σχεδον τα παντα (σιγουρα mkv, avi, mp3), και κανει απο 85 - 99 euro. Δεν νομιζω οτι σε αυτη την τιμη θα βρεις κατι καλυτερο.

Νομιζω οτι ο φιλος ενδιαφερεται για player με ενσωματωμενο σκληρο.

Νομιζω οτι ο φιλος ενδιαφερεται για player με ενσωματωμενο σκληρο.

έχεις δίκιο αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω αυτήν την εποχή το να πάρεις δίσκο ή να πάρεις media player με ενσωματωμένο δίσκο είναι τρέλα γιατί οι τιμές είναι στα ύψη. δηλαδή αγοράζεις 500 άρη σε τιμή που είχει πριν τις πλυμμήρες τα 2TB.

του πλαισίου με το παλιό πλέον realtek έχει 199 με 1ΤΒ δίσκο έχει 199 με 2ΤΒ 249!!!!
wd elements που έχουν δίσκο δεν προτείνονται

μια λύση είναι αυτό που πρότεινε ο vadergr. να πάρει ένα που να δέχεται δίσκο να βολευτεί με 1 στικάκι ή ένα εξωτερικό και να πάρει το δίσκο αργότερα.

υποψήφια σε αυτή την περίπτωση είναι τα himedia 600, mede8er 500x2 (realtek 1185), himedia 900 , xtreamer prodigy (realtek 1186), popcorn a300 (sigma),

Last edited:

Γιατί ρε τι έχουν οι wd elements δίσκοι?
Ίσα - ίσα είναι σε πολύ καλές τιμές οι 2tb ακόμα και τώρα και δεν παύουν να είναι wd που είναι από τους ΤΟΠ δίσκους με 2-3 χρόνια εγγύηση.

Oι WD Elements οι δίσκοι, μια χαρά είναι, αν εξαιρέσεις τις απαγορετικές τιμές που έχουν πλέον...

Τα WD Elements τα Player όμως, είναι απαράδεκτα και αυτά εννοούσε ο φίλος vas_papavas... ;)

Εδώ μάλλον σε πιάνω αδιάβαστο μόνο απαγορευτικές τιμές δεν έχουν οι wd elements.
Και ορίστε ένα παράδειγμα πιστεύω για έναν εξωτερικό δίσκο των 2tb η τιμή των 130-140 ευρώ είναι μια χαρά δεν νομίζεις?

Εδώ μάλλον σε πιάνω αδιάβαστο μόνο απαγορευτικές τιμές δεν έχουν οι wd elements.
Και ορίστε ένα παράδειγμα πιστεύω για έναν εξωτερικό δίσκο των 2tb η τιμή των 130-140 ευρώ είναι μια χαρά δεν νομίζεις?
αυτός είναι εξωτερικός δίσκος οχι player

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν σκεφτείς ότι τον ίδιο δίσκο τον πήρα 80 ευρώ τον Αύγουστο, μόνο μια χαρά δεν είναι... :p

για το player μιλούσα. όντως ο δίσκος είναι σε καλή τιμή ειδικά από γαλλία. από ελλάδα στάζει αίμα στο ταμείο.

θέλω και 3D δυνατότητες, δηλαδή να παίζει 3D αρχεία με ελληνικούς υποτίτλους. Το WD live gen 3 με καλύπτει? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

αυτός είναι εξωτερικός δίσκος οχι player
Γιατί ΠΟΤΕ είπα εγώ ότι είναι media player? Όποιος γνωρίζει τα μοντέλα της wd ξέρει ΟΤΙ η wd elements είναι ΜΟΝΟ εξωτερικοί δίσκοι.

Αν σκεφτείς ότι τον ίδιο δίσκο τον πήρα 80 ευρώ τον Αύγουστο, μόνο μια χαρά δεν είναι... :p
Πάλι μπερδεύτηκες Ο 2tb ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ 80 ΕΥΡΩ πάντα πάνω από 90 ευρώ είχε εκτός αν τον αγόρασες χοντρική.
Ο 1tb & 1.5.tb ίσως είχαν 80 ευρώ αλλά ΟΧΙ Ο 2ΤΒ.

Last edited: