Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: αγορα φτηνου media player

Στα λεφτα αυτα δυσκολα θα βρεις κατι καλο,ψαξε στις αγελιες μηπως βρεις κατι ή παρε το Crystal Audio MediaMatchbox
στα 65euro

Re: αγορα φτηνου media player

παιζει ελληνικους υποτιτλους? αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο.. ειναι δοκιμασμενο και αξιοπιστο?

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ο ενισχυτής είναι παλιός, ( δεν υπάρχει hdmi - μόνο οπτική), οπότέ ήχος από την οπτική του ενισχυτή, εικόνα από την τηλεόραση μέσω hdmi, ψάχνω για έναν οικονομικό all around mp, με τιμή μέχρι τα 150€.

Το WDTV LIVE gen3 και το PoPBox v8 εχει αυτο που θελεις με το δευτερο να ειναι λιγο ακριβοτερο.

εγώ 3 μέρες που το παρήγγειλα και περιμένω να έρθει. Παίζει ελληνικούς υπότιτλους και κάνει downmix to dts.

Re: Απάντηση: αγορα φτηνου media player

Στα λεφτα αυτα δυσκολα θα βρεις κατι καλο,ψαξε στις αγελιες μηπως βρεις κατι ή παρε το Crystal Audio MediaMatchbox
στα 65euro

+1

Υ.Γ. Ισως να καταλήξεις να δώσεις περισσότερα εάν κάτι φθηνό και μη δοκιμασμένο - αμφιβόλου υποστήριξης - δεν σου κάνει τελικα......

Ο ενισχυτής είναι παλιός, ( δεν υπάρχει hdmi - μόνο οπτική), οπότέ ήχος από την οπτική του ενισχυτή, εικόνα από την τηλεόραση μέσω hdmi, ψάχνω για έναν οικονομικό all around mp, με τιμή μέχρι τα 150 .

NetgearNTV550

Νίκο, τι λες για το LG Portable Theater Multimedia Player
1622358.jpg

γεια σας παιδια.. ψαχνω να αγορασω εναν φτηνο και καλο media player. δεν ζηταω πολλα.. ακρει να παιζει ολα τα αρχεια ταινιων και να μπορω να το συνδεσω με τον ενισχυτη μου. (αν γινεται αυτο) βρηκα αυτο εδω http://www.ebay.de/itm/Sumvision-Cyc...ht_1610wt_1137 αλλα εστειλα μνμ στον πωλητη και μου ειπε δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους.. εχετε να προτινεται κατι μεχρι 40-50 ευρω? η γνωμη σας και η εμπειρια σας μου ειναι πολυτιμη

παιζει ελληνικους υποτιτλους? αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο.. ειναι δοκιμασμενο και αξιοπιστο?

έχω 3 μέρες που το παρήγγειλα και περιμένω να έρθει. Παίζει ελληνικούς υπότιτλους και κάνει downmix to dts.
επειδή τα post μεταφέρθηκαν είπα να κάνω ένα συμμάζεμα για να βγάλεις άκρη.
Φοράει το ίδιο chip με το pico και όσοι το πήραν μείνανε πολύ ευχαριστημένοι.

Ποιά είναι η διαφορά του με τον Netgear NTV350 που στοιχίζει 71.34 ?

Tεράστια!Αλλος επεξεργαστης, λιγοτερες δυνατοτητες και σχεδον ανυπαρκτη υποστήριξη.Δεν προτεινεται ...

Tεράστια!Αλλος επεξεργαστης, λιγοτερες δυνατοτητες και σχεδον ανυπαρκτη υποστήριξη.Δεν προτεινεται ...

Μάλιστα...γι' αυτό και δεν γίνεται κανένας λόγος εδώ πέρα. Ενώ στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή οι διαφορές φαίνονται αμελητέες...

Νίκο, τι λες για το LG Portable Theater Multimedia Player
1622358.jpg

Βασικά πρέπει νάναι καλή αγορά.Προσωπικά - εάν δεν έχει τσιμπημένη τιμή - το θεωρώ πολύ καλό.
Έχει ωραίο design , το 8652 της Sigma είναι macrovision οπότε εάν το έχουν "προσέξει" μπορεί να σε αφήσει να παίξεις copy protection ταινιούλες (από DVD/BluRay)
Δεν υποστηρίζει DTS-MA passthrough αλλά για έναν entry level χρήστη είναι super . Μην τρελαθούμε...δεν έχει όλος ο κόσμος το ψώνιο και δεν βρίσκει διαφορά μεταξύ DTS και DTS-MA, αφού για να την διαπιστώσεις ικανοποιητικά χρειάζεσαι καλά ηχεία 5.1 τουλάχιστον και καλό ενισχυτή.
Για τα 85 ευρώ που ζητάει (απ'ότι βλέπω τώρα...) είναι πολύ καλό....

Βασικά πρέπει νάναι καλή αγορά.Προσωπικά - εάν δεν έχει τσιμπημένη τιμή - το θεωρώ πολύ καλό.
Έχει ωραίο design , το 8652 της Sigma είναι macrovision οπότε εάν το έχουν "προσέξει" μπορεί να σε αφήσει να παίξεις copy protection ταινιούλες (από DVD/BluRay)
Δεν υποστηρίζει DTS-MA passthrough αλλά για έναν entry level χρήστη είναι super . Μην τρελαθούμε...δεν έχει όλος ο κόσμος το ψώνιο και δεν βρίσκει διαφορά μεταξύ DTS και DTS-MA, αφού για να την διαπιστώσεις ικανοποιητικά χρειάζεσαι καλά ηχεία 5.1 τουλάχιστον και καλό ενισχυτή.
Για τα 85 ευρώ που ζητάει (απ'ότι βλέπω τώρα...) είναι πολύ καλό....

Το συστηματάκι μου είναι ένα BOSE 3.2.1 φτωχό πλήν τίμιο, είπα ότι στις δύσκολες αυτές μέρες, αφού η δουλειά, να γίνει και λιγότερα χρήματα, ας το προσπαθήσω.

Το συστηματάκι μου είναι ένα BOSE 3.2.1 φτωχό πλήν τίμιο, είπα ότι στις δύσκολες αυτές μέρες, αφού η δουλειά, να γίνει και λιγότερα χρήματα, ας το προσπαθήσω.

Μια χαρά θα ταιριάξει κι όλας......
Θα το συνδέσεις με την οπτική για ήχο ..και hdmi στην TV.....Super!!!!

τελικα πληρωσα κατι παραπανω.. αγορασα το philips hmp5000 απο το shopon.gr το βρηκα σε καλη τιμη στα 84 ευρα . τωρα αν μου πειτε γιατι αγορασα αυτο και οχι το wd απλα γιατι το home cinema μου ειναι philips και ηθελα να το συνδυασω. γενικα η philips δεν με εχει αφησει παραπονεμενω. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη . αυριο θα το εχω στα χερια μου.. επισης μ αρεσε και το disaing .. any way θα δειξει το μελλον. λετε να το κανω αναβαθμιση η οχι?

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα μικρό και φτηνό media player γιατί αυτός που έχει η Samsung Series 7 δεν υποστηρίζει fast forward, rewind (σε mks σε DLNA), downmixing, διάφορα codecs, κ.λ.π.:

Αναγκαία Χαρακτηριστικά:

1. Ethernet (100Mbps minimum)
  2. Αναπαραγωγή mks, avi, κ.λ.π. (όσο τα περισσότερες κωδικωποιήσεις τόσο το καλύτερο)
  3. Downmixing DTS
  4. HDMI θύρα
  5. Υποστήρικη ελληνικών υποτίτλων
  6. Διάβασμα αρχείων απο network share (samba, NFS)
  7. Τηλεχηριστίριο

Δεν θέλω να έχει θέση για τοποθέτηση δίσκου για να είναι μικρό σε μέγεθος. Θύρες USB/eSata οκ αλλά όχι αναγκαίες.

Ευχαριστώ όλους εκ των προταίρων

ΥΓ: Αν βρεθεί κάτι που εχει τα πάραπάνω και που παίζει και internet radio θα είμαι τρισευτυχισμένος! :smile:

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα μικρό και φτηνό media player γιατί αυτός που έχει η Samsung Series 7 δεν υποστηρίζει fast forward, rewind (σε mks σε DLNA), downmixing, διάφορα codecs, κ.λ.π.:

Αναγκαία Χαρακτηριστικά:

1. Ethernet (100Mbps minimum)
  2. Αναπαραγωγή mks, avi, κ.λ.π. (όσο τα περισσότερες κωδικωποιήσεις τόσο το καλύτερο)
  3. Downmixing DTS
  4. HDMI θύρα
  5. Υποστήρικη ελληνικών υποτίτλων
  6. Διάβασμα αρχείων απο network share (samba, NFS)
  7. Τηλεχηριστίριο

Δεν θέλω να έχει θέση για τοποθέτηση δίσκου για να είναι μικρό σε μέγεθος. Θύρες USB/eSata οκ αλλά όχι αναγκαίες.

Ευχαριστώ όλους εκ των προταίρων

ΥΓ: Αν βρεθεί κάτι που εχει τα πάραπάνω και που παίζει και internet radio θα είμαι τρισευτυχισμένος! :smile:

Νομίζω πως περιέγραψες με ακρίβεια το wd tv live 2011!

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει ποιά είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ wd tv live 2011 και Popcorn A300, και γιατί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!