Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Media player με 1185 δεν θα προτεινα , εχει ξεμεινει απο υποστηριξη.
Το wd live 3 και το Matchbox θα σε ικανοποιησουν.Ειναι και τα δυο καλυτερα απο το pico.

γιάννη από μια έρευνα που έκανα οταν ενδιαφερόμουν να αγοράσω και χωρίς να έχω εμπειρία, απότι έχω καταλάβει τα sigma έχουν καλύτερη χρωματική απόδοση και καλύτερη κίνηση στα 23,976.

μια value for money λύση είναι σίγουρα το crystal audio.

απο εκεί και πέρα στα realtek το 1185 έχει ξεπεραστεί από το 1186 και πλέον αν δεν κάνω λάθος δεν το υποστηρίζει η realtek πλέον (himedia 600a - med 400x2).

ίσως σε himedia καλύτερα το 900a που είναι γρηγορότερο και πιο future proof (υποστηρίζει framed packed 3d) αν και ξέρω ότι δεν είσαι φίλος του. είναι κάπου στα 120κάτι και αυτό.

αν και παλιό μοντέλο έχω διαβάσει τα καλύτερα για το netgear 550 (στα 100κάτι ευρώ από το pixmania).

edit --> δεν είδα ότι απάντησε ο vadergr. please ignore me.

Ναι καλύτερη κίνηση έχουν τα sigma αλλά βλέπω δυστυχώς και πολλά προβλήματα στο WD. Ίδωμεν.

απ'οσο κοιταξα λιγακι στο νετ ειδα οτι "coaxial" ειναι γενικος ορος καλλωδιων(νομιζω χρειαζεται ψηφιακη συνδεση για να εχω 5.1!?)

μηπως πρεπει να προσεξω αν γραφει κατι πιο συγκεκριμενο στις εισοδους?

λοιπον πηγα και ειδα το μηχανημα απο κοντα.
ειναι αυτο της phillips.
απο ψηφιακη απ'οτι καταλαβα ειναι μονο η "coaxial digital out" που εχει, απο κει και περα εχει "AUDIO IN" για tv και AUX, "LINE OUT", "VIDEO OUT", S-VIDEO OUT" και "SCART OUT".
Μπορει να χρησιμοποιηθει για να δινει 6-κανναλο ηχο απο ενα media player ή εχει μεινει πισω?

Έχω παραγγείλει αυτό
http://ebayimg.bestumart.com/product/green201010/DMDGE-3576.jpg_1.jpg
αλλά βλέπω ότι θα χρειαστώ μετατροπέα για το ρεύμα. Πως τον ζητάω και πόσο περίπου κοστίζει;

Αυτό ψάχνεις:
http://www.ipshop.gr/product-id-29996.html

Και γιατί δεν παράγγειλες με ευρωπαϊκό τύπο;

Με δεδομένο το τρέχον firmware (και όχι κάποιο μελλοντικό που μπορεί να έχει drm), ποιο media player (ανεξαρτήτου τιμής) θεωρείται πιο πλήρες σε χαρακτηριστικά, ποιότητα εικόνας και σταθερότητα;

Με ενδιαφέρει κυρίως η αναπαραγωγή ματρόσκας (που φτιάχνω από δισκάκια με ασυμπίεστη εικόνα/ήχο) και να υποστηρίζονται chapters και φυσικά υπότιτλοι.
Αν το player μοίραζε και τον δίσκο του δικτυακά μέσω samba για να μπορώ να βάζω αρχεία απομακρυσμένα, δεν θα με πείραζε καθόλου...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έφτασε η ώρα για την αντικατάσταση του πιστού μου PicoHD (το τηλεκοντρόλ χάθηκε οπότε είναι πλεον άχρηστο)...

Είμαι μεταξύ Mediamatchbox , Himedia 600A και WD Live 3. Και αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση έως 100-110 ευρώ.

Διαδικτυακές ικανότητες δεν με ενδιαφέρουν βασικά. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το WD αλλά στο νήμα βλέπω αναφορές για ένα κάρο προβλήματα , από υπερθέρμανση μέχρι αρχεία που δεν παίζουν ακόμη και ότι μέχρι να αναγνωρίσει ένα δίσκο κάνει πολύ ώρα.

Επειδή το Pico άνοιγε στο δευτερόλεπτο και έπαιζε το δίσκο αμέσως δεν θα ήθελα να πάω σε κάτι χειρότερο.

Λογικά και τα τρία θα σε ικανοποιήσουν (ΟΚ, το live3 με κάποιο επόμενο φιρμ αφού λυθούν οι παιδικές ασθένειες). Αν σίγουρα δεν χρειάζεσαι δίκτυο, τότε ΜΜΒ επειδή είναι φτηνότερο. Media library όμως της προκοπής (αν σε απασχολεί), μόνο το live3 (αν και για αυτό διαβάζω και εγώ διάφορα προβλήματα... για την ώρα ελπίζω)

Media player με 1185 δεν θα προτεινα , εχει ξεμεινει απο υποστηριξη.
Το wd live 3 και το Matchbox θα σε ικανοποιησουν.Ειναι και τα δυο καλυτερα απο το pico.

1185 = 1055 + δίκτυο. Αν λέμε το 1185 ξεπερασμένο, το 1055 έχει πεθάνει ήδη. Ειδικά όταν μιλάμε για το 600Α που τόσο καιρό με τις 10+ επίσημες αναβαθμίσεις έχει λύσει όλα τα αρχικά θεματάκια που είχε. Βασικά δεν χρειάζεται τίποτα ώστε να περιμένει νεότερο φιρμ και να μας απασχολεί αν η realtek θα συνεχίσει να αναπτύσει / βοηθάει. Αυτή τη στιγμή είναι rock solid. Καμία σχέση με κάτι άλλα 1185 (SW2)

γιάννη από μια έρευνα που έκανα οταν ενδιαφερόμουν να αγοράσω και χωρίς να έχω εμπειρία, απότι έχω καταλάβει τα sigma έχουν καλύτερη χρωματική απόδοση και καλύτερη κίνηση στα 23,976.

μια value for money λύση είναι σίγουρα το crystal audio.

απο εκεί και πέρα στα realtek το 1185 έχει ξεπεραστεί από το 1186 και πλέον αν δεν κάνω λάθος δεν το υποστηρίζει η realtek πλέον (himedia 600a - med 400x2).

ίσως σε himedia καλύτερα το 900a που είναι γρηγορότερο και πιο future proof (υποστηρίζει framed packed 3d) αν και ξέρω ότι δεν είσαι φίλος του. είναι κάπου στα 120κάτι και αυτό.

αν και παλιό μοντέλο έχω διαβάσει τα καλύτερα για το netgear 550 (στα 100κάτι ευρώ από το pixmania).

edit --> δεν είδα ότι απάντησε ο vadergr. please ignore me.

Αν γίνει η μικρή οικονομική υπέρβαση, ναι μαλλον το 900Α είναι το φτηνότερο και πιο future proof μηχανάκι αυτής της στιγμής...

Last edited:

ας κάνω ερώτηση και εδώ:

με μοναδικό ενδιαφέρον την προβολή ταινιών (ματρόσκες και υποδιέστερα...) και χωρίς να υπάρχει ηχοσύστημα ή ενισχυτής παρά μόνο μια 40άρα fullHD τι προτείνετε:

1. WD live hub 1TB (στα 209 ευρώ) ή
2. mediamatchbox + εξωτερικό σκληρό?

ΥΓ. wifi δεν με ενδιαφέρει (ή μήπως θα έπρεπε?)

ας κάνω ερώτηση και εδώ:

με μοναδικό ενδιαφέρον την προβολή ταινιών (ματρόσκες και υποδιέστερα...) και χωρίς να υπάρχει ηχοσύστημα ή ενισχυτής παρά μόνο μια 40άρα fullHD τι προτείνετε:

1. WD live hub 1TB (στα 209 ευρώ) ή
2. mediamatchbox + εξωτερικό σκληρό?

ΥΓ. wifi δεν με ενδιαφέρει (ή μήπως θα έπρεπε?)

3. WDTV Live (Gen 3) 90 + 1,5 TB 108 = (~198 ). Προτιμώ να έχω χωριστά τον σκληρό εφόσον δεν κερδίσω στην τιμή ..

Last edited:

ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας... συμφωνώ και με τους 2 σε αυτά που λέτε για αυτό και απορρίπτω το hub...

τώρα, όντως υπάρχει ένα δίλημμα mediamatchbox ή WD live... αλλά δεν νομίζω να υπάρχει σαφής απάντηση επ'αυτού έτσι δεν είναι... τέλος πάντων είδωμεν...

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

βασικά το wdtv live επειδή υποστηρίζει δίκτυο ενσύρματα και ασύρματα
καλύτερα να υπάρχει σαν επιλογή

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας παιδιά! Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα την γνώμη σας, αφού σίγουρα φαίνεται να είστε γνώστες του αντικειμένου! Θέλω να αγοράσω media player για την hd ready τηλεόραση μου κυρίως για να βλέπω ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους φυσικά! Επίσης θα ήθελα και υποστήριξη full HD , αφού πρόκειται σύντομα να αγοράσω νεα τηλεόραση (όχι δε μου περισσεύουν τα λεφτά για αντικατάσταση, απλώς προορίζεται για άλλο σπίτι!) Για ήχο δεν πολυξέρω ούτε έχω home cinema κτλ, αλλά πάντα υπάρχει η προοπτική βελτίωσης! Τέσπα, ήμουν έτοιμος να χτυπήσω το mediamatchbox για το οποίο γράφονται πολύ καλά λόγια εδώ, αλλά πήρε το μάτι μου αυτή την προσφορα:
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0599260&catid=060305

Τι λέτε αξιζει? Δυστυχώς για το μοντέλο αυτό δεν βρήκα τίποτα στο φόρουμ... Το σημαντικότερο είναι παίζει ελληνικούς υπότιτλους σε εξωτερικό αρχείο?? Δεν μπόρεσα να βρω κάτι παραπάνω... Εδώ το επίσημο σάιτ: http://www.zyxel.com/products_services/dma2501.shtml?t=p

Ευχαριστώ!

Γεια σας παιδιά! Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα την γνώμη σας, αφού σίγουρα φαίνεται να είστε γνώστες του αντικειμένου! Θέλω να αγοράσω media player για την hd ready τηλεόραση μου κυρίως για να βλέπω ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους φυσικά! Επίσης θα ήθελα και υποστήριξη full HD , αφού πρόκειται σύντομα να αγοράσω νεα τηλεόραση (όχι δε μου περισσεύουν τα λεφτά για αντικατάσταση, απλώς προορίζεται για άλλο σπίτι!) Για ήχο δεν πολυξέρω ούτε έχω home cinema κτλ, αλλά πάντα υπάρχει η προοπτική βελτίωσης! Τέσπα, ήμουν έτοιμος να χτυπήσω το mediamatchbox για το οποίο γράφονται πολύ καλά λόγια εδώ, αλλά πήρε το μάτι μου αυτή την προσφορα:
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0599260&catid=060305

Τι λέτε αξιζει? Δυστυχώς για το μοντέλο αυτό δεν βρήκα τίποτα στο φόρουμ... Το σημαντικότερο είναι παίζει ελληνικούς υπότιτλους σε εξωτερικό αρχείο?? Δεν μπόρεσα να βρω κάτι παραπάνω... Εδώ το επίσημο σάιτ: http://www.zyxel.com/products_services/dma2501.shtml?t=p

Ευχαριστώ!

Να προσθέσω ότι τυχαίνει να έχω ήδη ένα zyxel wireless adapter το οποίο είναι συμβατό με τον πλέιερ! Αλλά το θέμα παραμενει αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους...

* sorry gia to double post, στο προηγούμενο δεν είχα δυνατότητα edit post :confused:

Last edited:

Να προσθέσω ότι τυχαίνει να έχω ήδη ένα zyxel wireless adapter το οποίο είναι συμβατό με τον πλέιερ! Αλλά το θέμα παραμενει αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους...

* sorry gia to double post, στο προηγούμενο δεν είχα δυνατότητα edit post :confused:

αν θες να κινηθείς χαμηλά δώσε κάτι παραπάνω και πάρε αυτό.

http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html

που είναι πιο σίγουρη λύση αλλά βέβαια δεν υποστηρίζει δίκτυο. δεν ξέρω αν θές τέτοια δυνατότητα.

άλλωστε και αυτό που αναφέρεις είναι διαθέσιμο σε ορισμένα καταστήματα και όπως λέει μπορεί να είναι εκθεσιακό κλπ.