Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Xtreamer prodigy silver ή himedia 900b?

παιδιά ποιο από τα δύο θα επιλέγατε? μετά από πολύ διάβασμα στο φορουμ αυτό και στα sites των κατασκευαστών θα ήθελα κάπου να καταλήξω..

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ναι, άλλα τα BR players είναι 100% συμβατά με cinavia... :flipout:

Σωστός, να προστεθεί και αυτό στους περιορισμούς... ;)

Αν και, όσον αφορά τα φρέσκα media players, μικρές οι πιθανότητες να τη γλυτώσουν και αυτά...

Αν και, όσον αφορά τα φρέσκα media players, μικρές οι πιθανότητες να τη γλυτώσουν και αυτά...

Εμ, αμέσως το καταλαβαίνεις ότι η συγκεκριμένη προστασία θα γιγαντωθεί...

Re: Xtreamer prodigy silver ή himedia 900b?

επειδη αναφερεις μονο αυτα τα 2 θα σου πω απο την μικρη πειρα που εχω το prodigy με tuner εαν δεν θελεις το μηχανακι μονο για ταινιες,εαν το θελεις μονο για ταινιες να πασ στο hd900a που εχει τις ιδιες δυνατοτητες και το σημαντικοτερο απ ολα εχει εβδομαδιαια ενημερωση λειτουργικου χαρη στον γερμανο (ollyp) κατι που δεν εχει το prodigy,πιθανων να εισαι ενημερος για το πολυαναμενωμενο fw που ειχαν ανακοινωσει για τον φεβρουαριο και τελικα ειμαστε στα μεσα σχεδον μαρτιου αλλα εχει ο θεος ακομη :)

αν δεν τα ανέφερα έχεις κάτι κατά νου πέρα από αυτά τα δύο ? χρήση κυρίως για bluray iso , blu ray folders. και λίγο για mp3 - flac.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

οποτε εγω που ετοιμαζομαι για αγορα να υποθεσω οτι ειναι ασφαλεστερο να παρω το mediamatchbox αντι του himedia900 αφου το δευτερο εχει θεματα και θελει ενημερωσεις firmware

οποτε εγω που ετοιμαζομαι για αγορα να υποθεσω οτι ειναι ασφαλεστερο να παρω το mediamatchbox αντι του himedia900 αφου το δευτερο εχει θεματα και θελει ενημερωσεις firmware

Τον είχε ο Yperion.
Τώρα έχει τον WD TV Live Gen 3. Αν διαβάζει τούτο θα μπορούσε να μας πει μια γνώμη και για τα δυο!

Τον είχε ο Yperion.
Τώρα έχει τον WD TV Live Gen 3. Αν διαβάζει τούτο θα μπορούσε να μας πει μια γνώμη και για τα δυο!

Βρε παιδιά....άλλο το mediamatchbox κι άλλο το himedia900. Δεν συγκρίνονται αυτά τα 2 . Μην τα τσουβαλιάσουμε όλα κάτω από την κατηγορία Media players.
Με αυτου του τύπου την απλοποιημένη φιλοσοφία....θα μπορούσατε να συγκρίνετε και το WDTV Live το πρώτο ...με το Prodigy Black.....

ο υπεριον ειχει τον πικο.
και δεν μιλαμε για τις δυνατοτητες εδω αλλα για το θεμα οτι θα εχεις ενα μηχανημα με δυνατοτηττες που δεν θα μπορεις να εκμεταλευθεις.

δεν προλαβα το edit...

η συγκριση δεν ειναι τελειως αστοχη για συγκεκριμενους τομεις. Σε θεματα αναπαραγωγης αρχειων (και μονο) δεν νομιζω να εχουν μεγαλες διαφορες. Οι επιπλεον δυνατοτητες που προσφερει το himedia (δικτυωση κλπ) εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν.

Σε θεματα αναπαραγωγης αρχειων (και μονο) δεν νομιζω να εχουν μεγαλες διαφορες.

H μέρα με την νύχτα είναι οι διαφορές.

η επομενη αγορα οταν με το καλο μπορεσω θα ειναι το ultra xtreamer ..... τωρα γι αυτο που ζητας νομιζω (αποψη μου) και τα 2 που αναφερεις κανουν μια χαρα τη δουλεια τους και αυτο νομιζω εχει επιβεβαιωθει στα διαφορα νηματα απο της αποψεις των χρηστων και καποιος παλιος και γνωστης θα συμφωνησει μαζι μου...... emtec movie cube k220 me 1T ΔΙΣΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ολα τα παραπανω αρχεια που αναφερεις αλλα δεν εχει ιντερνετ, ΗΙMEDIA 900A ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και εχει ιντερνετ και η τιμη ειναι απο 125 εως 150 περιπου με wifi <----αχρειαστο και χωρις σκληρο δισκο και το prodigy που επισης παιζει ολα τα παραπανω αλλα με τη μονη διαφορα οτι μελλοντικα εχει περισσοτερες δυνατοτητες-υπηρεσιες σε συγκριση με ολα τα υπολοιπα και φυσικα μια τιμη απο 220 εως 250 περιπου που θα κοστιζει το μαυρο.......για εμενα αν μπορεις να διαθεσεις τα λεφτα πανε για το μαυρο και δεν θα το μετανιωσεις..........αναφερθηκα σε αυτα τα μοντελα γιατι ειμαι κατοχος και των 3

ειχα ρωτησει πριν λιγες μερες και μου ειχε προταθει ο ΜΜΒ σαν η καλυτερη value for mοney.
μπορεις να πεις 2 λογια για να καταλαβω περιτινος προκειται?
εχω διαβασει ολες τις σελιδες για ΜΜΒ, WD live και himedia. Σε θεματα αναπαραγωγης (απο συνδεδεμενους σκληρους δισκους και μονο) το μονο που διαπιστωσα ειναι οτι ο himedia παιζει περισσοτερα 3D φορματ. Δεν ειδα αναφορα σε κατι αλλο.

Last edited:
Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ok.
Value = υποκειμενική αξία διαμορφούμενη σύμφωνα με την έννοια που δίνουν σ 'αυτήν οι ανάγκες του χρήστη.
money = αποτίμηση της αξίας αυτής , πάλι σύμφωνα με την αξιολόγηση του χρήστη.
Μην απογοητεύεσαι . Μόνο ποσοτικά μπορεί κανείς να οριοθετήσει το value for money κι όχι ποιοτικά. ( Αρα....φέξε μου και γλύστρισα)
Αντικειμενικά: Το Himedia 900 έχει νεότερο και ισχυρότερο επεξεργαστή εικόνας. Αυτό το καθιστά αυτόματα ικανότερο στην αναπαραγωγή "δύσκολων" είτε κωδικοποιημένων , είτε αυτούσια "βαριών" αρχείων εκτός της δυνατότητας του 3D. To chipset είναι optimized να αποδίδει επεξεργασία εικόνας με σαφή αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ( βάθος χρωματικής παλλέτας , κτλπ.)
Το καθ 'ενα έχει τους περιορισμούς και τα πλεονεκτήματά του. Εάν χρησιμοποιήσουμε σαν γενικό παρονομαστή την "αναπαραγωγή αρχείων" ...τότε όλα ίδια είναι :D
H ποιο τίμια επιλογή πρέπει να ξεκινάει ως εξής ΠΑΝΤΑ. :
1) Που θα το συνδέσω? ( set up=TV,ενισχυτή, ηχεία, δίκτυο ή όχι )
2)Τι αρχεία θα αναπαράγω?
3)Τι χρήματα διαθέτω

Ετσι αύριο δεν θα καταριέσαι την απόφασή σου.....:D

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

H ποιο τίμια επιλογή πρέπει να ξεκινάει ως εξής ΠΑΝΤΑ. :
1) Που θα το συνδέσω? ( set up=TV,ενισχυτή, ηχεία, δίκτυο ή όχι )
2)Τι αρχεία θα αναπαράγω?
3)Τι χρήματα διαθέτω

Ακριβώς αυτά λέω και εγώ, σε όποιον φίλο μου με ρωτάει τι να πάρει. Με μια μικρή προσθήκη,
4) θες να έχει εσωτερικό δίσκο ή όχι

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

To hitech Φεβρουαρίου (που βγήκε το Μάρτη) έχει συγκριτικό με media player.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ακριβώς αυτά λέω και εγώ, σε όποιον φίλο μου με ρωτάει τι να πάρει. Με μια μικρή προσθήκη,
4) θες να έχει εσωτερικό δίσκο ή όχι

Σωστά ..!!! ( Κι είπα τι ξεχασα...τι ξέχασα...:D )