Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ποσο μεγαλη διαφορα εχουν μεταξυ τους για να δικαιολογει τα 30 ευρω παραπανω?

δεν τα γνωριζω αυτα γιαυτο ρωταω εσας μηπωε ξερετε να με βοηθησετε,

Κάπου το ρούτερ στις ρυθμίσεις για το ασύρματο δίκτυο, πρέπει να έχει επιλογές σαν τις ακόλουθες:

WEP
WEP/802.1x Only
WPA/802.1x Only
WPA2/802.1x Only
Mixed(WPA+WPA2)/802.1x only
WPA/PSK
WPA2/PSK
Mixed(WPA+WPA2)/PSK

Δοκίμασε κάποια άλλη από αυτή που έχεις τώρα.

Κάπου το ρούτερ στις ρυθμίσεις για το ασύρματο δίκτυο, πρέπει να έχει επιλογές σαν τις ακόλουθες:

WEP
WEP/802.1x Only
WPA/802.1x Only
WPA2/802.1x Only
Mixed(WPA+WPA2)/802.1x only
WPA/PSK
WPA2/PSK
Mixed(WPA+WPA2)/PSK

Δοκίμασε κάποια άλλη από αυτή που έχεις τώρα.

ευχαριστο! θα δοκιμασω και θα επανελθω.

Το χtreamer μου μαλλον τα έπαιξε δεν αναγνωρίζει ουτε εσωτερικό ούτε εξωτερικό δίσκο.
Με τι προτείνετε να το αντικαταστήσω;
Ευχαριστώ

Γεια χαρα ....Φιλος εχει παρει 3D TV κ θελει player ...του ειπα για το Himedia 910Α μιας κ φενεται ο μοναδικος που παιζει σωατα 3D με 3D υποτιτλους ....υπαρχει κατι αλλο...? κ με φυσικα οποσδυποτε με συστημα σαν αυτο το juke box που βγαζει περιλιψη εικονες κ trailer των ταινιων.....

Thnx

Παίρνω ένα media player με δυνατοτητα ethernet. Συνδέω επάνω του ένα εξωτερικό σκληρό μέσω usb. Μπορώ μέσω internet να έχω πρόσβαση στα περιεχόμενα του εξωτερικού σκληρού από οποιοδήποτε σημείο (σπίτι, γραφείο, κλπ.) ; ;

Εκτός από το Α-300 σκέφτομαι και το Dune HD TV-301.Ποιό λέτε να προτιμήσω?

Μπορει κάποιος φιλος να μου πει τι διάφορα έχει ο dune 101 απο τον dune 301;
Ευχαριστω

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εκτός από το Α-300 σκέφτομαι και το Dune HD TV-301.Ποιό λέτε να προτιμήσω?
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Μαλιστα ειχα κλεισει το Α-300, μεχρι που εμαθα οτι εχει λιγο προβλημα στο δικτυο.Τωρα μολις παραγγειλα το 301,το οποιο ειναι πολυ καλυτερο σε αυτον τον τομεα απο το Α-300

Γεια χαρα ....Φιλος εχει παρει 3D TV κ θελει player ...του ειπα για το Himedia 910Α μιας κ φενεται ο μοναδικος που παιζει σωατα 3D με 3D υποτιτλους ....υπαρχει κατι αλλο...? κ με φυσικα οποσδυποτε με συστημα σαν αυτο το juke box που βγαζει περιλιψη εικονες κ trailer των ταινιων.....

Thnx

Καποια γνωμη ...?

EGREAT-M34A HP MEDIA σκεφτομαι να αγορασω αυτο εδω θα κανει την δουλεια που θελω να παιζει mkv αρχεια με ενσωματωμενους και μη ενσωματωμενους υποτιτλους....δεχεtαι εξωτερικο σκληρο 1tb???καθε βοηθεια δεκτη....

προτινε μου κατι....με μια λογικη τιμη και να εχει αυτα που ζηταω...

Σχεδόν ολα κάνουν την δουλεια που θέλεις.
Δες τα himedia 910 και το wd live (wifi)

Να ρωτησω ρε παιδιά, έχω το Egreat M34A και σκεφτομαι να το αναβαθμίσω και ειδα στο ebay ειναι γεματο με κατι Android κουτακια με παρα πολυ καλα specs που εκτος απο media τρεχουν και Android apps + Chrome browser κλπ. Εχει παρει κανεις καποιο να μας πει εντυπωσεις; Έχει και το Πλαίσιο κατι Turbo-X players με πολύ πιο χαμηλα specs στη διπλάσια τιμη, τα βρηκα σαν generic επισης στο ebay.

Εγω αυτο ζαχαρωνω:
http://www.ebay.co.uk/itm/Support-C...Player-Google-TV-Box-1080P-HDMI-/130772849800

και υπάρχει κι αυτό (που είναι τρομακτικά μικρό):
www.ebay.co.uk/itm/Support-Camera-S...Player-Google-TV-Box-1080P-HDMI-/130772849800

Παιδιά καλησπέρα.

Ακόμα δεν εχω αποκτήσει MP μιας και το ψάχνω λίγο ακόμα. Είχα καταλήξει σχεδόν στο Dune Smart

Αυτο εδώ το MP τι λέει ? Το γνωρίζει κανείς ? To ΒΟΧΕΕ επίσης είναι καλό ? Τι παραπάνω προσφέρει σε σχέση με Dune η κάτι αλλο ?

Last edited: