Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Noμιζω οτι κακως το εδωσες.
Αν θες να παρεις κατι φθηνοτερο με τον ιδιο βαθμο αξιοπιστιας, παρε το dune tv 101 ...
Tα υπόλοιπα που αναφέρεις θα αργήσουν λίγο ...

Τελικα εχθες πηρα το MAX πισω η μαλλον το αγορασα ξανα απο αυτον που του το ειχα πουλησει γιατι το ηθλελε για καποια δουλεια και δεν του εκανε και ετσι το εβαλε αγγελια σε διπλανο φορα.

Μου το εδωσε και 80 ευρω ποιο κατω απο οτι μου το ειχε αγορασει. :grinning-smiley-043

Φυσικα πλεον ΔΕΝ το ξαναδινω.

Παιδιά καλησπέρα.

Ακόμα δεν εχω αποκτήσει MP μιας και το ψάχνω λίγο ακόμα. Είχα καταλήξει σχεδόν στο Dune Smart

Αυτο εδώ το MP τι λέει ? Το γνωρίζει κανείς ? To ΒΟΧΕΕ επίσης είναι καλό ? Τι παραπάνω προσφέρει σε σχέση με Dune η κάτι αλλο ?

Το boxee έχει AirPlay, παρα πολυ εύχρηστο αν διαθέτεις iOS device..

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ακόμα είναι σε κατάσταση προ-παραγγελίας. Υπολογίζω Ελλάδα να έρχεται μέσα στον Δεκέμβρη.

Χαιρετω ολη την παρεα και σας συνχαιρω για την προσπαθεια σας να μας κρατατε ενημερους.
Τωρα και γω αποφασισα να παρω ενα καλο mp και θα ηθελα να μου πειτε πιο τελικα θεωρειτε top gun που τα εχει και τα κανει ολα μεχρι τα σημερινα μοντελα, και να ρωτησω γιατι δεν αναφερεται κανενας στα: iconbit, measy,acryan, Egreat, Geniatech, και τελος αξιζει να περιμενουμε κανα μηνα εως δυο για καποιο πιο αξιολογο μοντελο.
ευχαριστω και παλι μπραβο σας.

Τι έγινε τοσο μούφα ειναι και λέτε όλοι μακριά ?

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μπορείς να γίνεις πιο σαφής παρακαλώ;

Φυσικα.
Ειναι πολυ ακριβο , εχει πολλα bugs (τουλαχιστον μεχρι προσφατα) , και δεν παιζει καλα δικτυακα.
Τα himedia νομιζω εχουν πολυ καλυτερα fw αυτη τη περιοδο.Μετα τo mede8er μπορει να φτιαξει και αυτο.

Χαιρετω ολη την παρεα και σας συνχαιρω για την προσπαθεια σας να μας κρατατε ενημερους.
Τωρα και γω αποφασισα να παρω ενα καλο mp και θα ηθελα να μου πειτε πιο τελικα θεωρειτε top gun που τα εχει και τα κανει ολα μεχρι τα σημερινα μοντελα, και να ρωτησω γιατι δεν αναφερεται κανενας στα: iconbit, measy,acryan, Egreat, Geniatech, και τελος αξιζει να περιμενουμε κανα μηνα εως δυο για καποιο πιο αξιολογο μοντελο.
ευχαριστω και παλι μπραβο σας.

καμια βοηθεια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Φυσικα.
Ειναι πολυ ακριβο , εχει πολλα bugs (τουλαχιστον μεχρι προσφατα) , και δεν παιζει καλα δικτυακα.
Τα himedia νομιζω εχουν πολυ καλυτερα fw αυτη τη περιοδο.Μετα τo mede8er μπορει να φτιαξει και αυτο.

Χρήστο μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

Πόσο κοστίζουν τα himedia, mede8er, σε ποια bags του med αναφέρεσαι και τι δεν παίζει καλά δικτυακά το med?

Eπίσης τo 910 παίζει τα πάντα όλα? δεν έχει bugs?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γιατί δε μας γράφεις δυό λόγια βρε Χρήστο να καταλάβουμε?

Προσωπικά γλυκοκοίταζα το med1000 για τα Χριστούγεννα και με αυτό το "μακριά" με προβλημάτισες.
Μπορείς να το δικαιολογήσεις ή να μην επιμείνω?

Γενικά τα έχεις πιάσει στα χέρια σου και τα δύο για δοκιμή ή μιλάμε απο εντυπώσεις τρίτων?

ps. Tι σχέση έχουν τα dune πάλι? Στο 3D Frame packing χτυπάνε τα εν λόγω mps. Έχει κυκλοφορήσει τέτοιο η dune? Πόσο κοστίζει?

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γιατί δε μας γράφεις δυό λόγια βρε Χρήστο να καταλάβουμε?

Προσωπικά γλυκοκοίταζα το med1000 για τα Χριστούγεννα και με αυτό το "μακριά" με προβλημάτισες.
Μπορείς να το δικαιολογήσεις ή να μην επιμείνω?

Γενικά τα έχεις πιάσει στα χέρια σου και τα δύο για δοκιμή ή μιλάμε απο εντυπώσεις τρίτων?

ps. Tι σχέση έχουν τα dune πάλι? Στο 3D Frame packing χτυπάνε τα εν λόγω mps. Έχει κυκλοφορήσει τέτοιο η dune? Πόσο κοστίζει?
δεν έχει κυκλοφορήσει τέτοιο dune,αν σε ενδιαφέρει το med1000 έχει γίνει review στο διπλανό φόρουμ αν και έχει κάποια μικροπροβλήματα η medeber βγάζει συχνά firmware

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γράφουμε λοιπόν χωρίς να έχουμε ιδία αντίληψη για τα μηχανάκια και μάλιστα τόσο απόλυτα?
Αν και τα απλά μέλη κάνουμε το ίδιο........ τσπ...

+++
Τhanx leo, έχω ήδη διαβάσει τις εντυπώσεις στο avsite και αλλού.

Για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάτι πιο ολοκληρωμένο, τεστ και εντυπώσεις απο τα specs και ευκολίες του med1000.

Θα προσπαθήσω μέσω του αντιπροσώπου να σχηματίσω προσωπική άποψη και αν βρεθεί τρόπος/χρόνος θα προσπαθήσω να μεταφέρω και εδώ ότι αποκόμισα.

:ernaehrung004:

Αγορα νεου Media Playe: Photo Viewer

Να ποστάρω εδώ ή ν ανοίξω νέο νήμα, δε γνωρίζω πάντως προς το παρών εδώ είναι τα ζητούμενα:
Μινι media player μέγεθος PicoHD η κ μικρότερο, με τηλεκοντρόλ που να δουλέυει!, και να πάιζει φωτό σε slideshow με (καλό!) fade/dissolve transition & να παίρνει ήχο απο Mp3 που έχουμε ρίξει στο φάκελο. ΝΑ μπορεί να πηγαίνει μπρός-πίσω καi 'αν είναι μεγάλυτερη η φωτό να ζουμάρει. Κάτι δηλ σε δυνατότητες wd live σε μέγεθος pico/. matchbox και τιμή εφάμιλη.
Υπάρχει;
Τα Android Sticks κανουν κατι τέτοιο;

Μιας και είμαι κάτοχος του Mede8er med1000x3D να αναφέρω ότι το τελευταίο firmware 1.0.3 29.9.2012 είναι πλέον σταθερότατο.Θέματα δικτύου δεν έχει,τόσο σε smb όσο και σε nfs είναι άψογο και ταχύτατο.Εχουν προσθέσει auto framerate καθώς και αυτοματη ανίχνευση nfs server.Γενικά σε θέματα δικτύου είναι σαφέστατα πιο γρήγορο σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα Dune.

Ένα τεστ με avatar, t3 μέσω δικτύου θα λύσει όλες τις απορίες. Το a300 πάντως δεν τα καταφέρνει καλα... Στις συγκεκριμένες δεν το δοκίμασα, αλλα σε άλλες είχα σπάσιματα, ενω με dune όλα καλα..

Αν μπορει ας μαζέψει κάποιος 5-6 mp τα πιο δημοφιλή και ας κάνει μια δοκιμή. Θα ήταν πολυ καλο να γνωρίζουμε μιας και η αναπαραγωγή μέσω δικαίου είναι προτεραιότητα.

Last edited: