Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Απλα απο οπτικη δεν περνεις τον καλο ηχο DTS HD κλπ
αυτο το ξερω,παιρνουμε μονο το core dts,γινεται δλδ..γιατι στο αλλο thread λεει κατι για μαυρες οθονες και δε μου αρεσε καθολου :D

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μαυρη οθονη θα εχεις αν συνδεσεις το player στον av και μετα απο κει στην τηλεοραση αλλα αν δεν υπαρχει ο av αναμεσα σε tv & player τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

οποτε για 3D με HD Audio θελουμε οπωσδηποτε ενισχυτη με HDMI 1.4 ή media player με αναλογικες εξοδους...

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Για να μην ανοίξω νέο thread το κάνω post εδώ.

Χρειάζομαι ένα desktop mp3 player (μία "φέτα") για σύνδεση με στεροφωνικό ενισχυτή.
Απλά δε θέλω να δώσω πάνω από 50
Έχει κανείς κάτι υπόψη του για να δω;

Αναλογικες εξοδους ηχου (5.1 7.1) δεν εχουν πολλα μηχανηματα, ενα που εχει ειναι το Dune MAX που εχω εγω αλλα δεν παιζει full 3D παιζει μονο τα side by side SBS

Μια λυση ειναι να περιμενεις μετα τον Δεκεμβρη τα νεα Dune και το νεο Dune MAX 3D που θα εχει σιγουρα πανω απο 500 ευρω συν οτι μαλλον λογω Cinavia στο SDK δεν θα εχει full BD menu απο BD iso BD folder.

Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου καθώς είσαι ο μοναδικός. Δηλαδή το DUNE MAX που έχεις δεν παίζει 3D over-under? Από την έρευνα στο σκρουτζ όλοι το εμφανίζουν να παίζει ταινίες 3D και τιμές από 475 έως 599 . Αυτό έχεις και εσύ ή μήπως κάποιο ποιό παλιό μοντέλο? Τουλάχιστον με τα νέα δεδομένα για ήχο HD σε 3d ταινίες έχεις βολευτεί υποθέτω με τις αναλογικές εξόδους!!!

Παρακαλω! Παιζει over under και side by side full και half αλλα δεν παιζει γνησια 3D δισκακια ουτε 3D rip σε iso η BD folder δηλαδη δεν παιζει frame package

οποτε για 3D με HD Audio θελουμε οπωσδηποτε ενισχυτη με HDMI 1.4 ή media player με αναλογικες εξοδους...

Εχω ακριβως το ιδιο θεμα με σενα 1,3 ενυσχητη sony theatre τι θα κανουμε?
επισης βλεπω οτι το 910Α εχει αναλογικες εξοδους ηχου με RCA kai optikal δε μας κανουνε?

ο μονος τροπος ειναι media player κατευθειαν στην tv και απο την tv ή απο media player την οπτικη στον ενισχυτη
τα παραπανω για αρχεια τυπου 3D Full HD,τυπου iso,γενικα 3d frame packing τα οποια δεν μπορει να τα μεταφερει hdmi 1.3 και χρειαζεσαι 1.4
για αρχεια 3d mkv(τα οποια ειναι 720p μαξιμουμ) δεν εχουμε θεμα,το 1.3 τα περναει κανονικα
δηλαδη
3D BD Folders ή 3D BD . ISO (frame packing) χρειαζομαστε ενισχυτη με 1.4
FullHD 3D SBS .mkv (3840x1080) μαλλον δεν τα περναει το 1.3 χρειαζομαστε ενισχυτη με 1.4
3D μισής ανάλυσης (720p) SBS (Side-By-Side) OU(over-under) τα περναει κανονικα το 1.3
οι αναλογικες που εχει το 910 δεν ειναι 5.1 και 7.1 οποτε δεν...

Αγαπητοί φίλοι,
Έχω κακή σχέση με την τεχνολογία, αλλά πολύ καλή σχέση με τον κινηματογράφο. Αυτό σημαίνει ότι έχω πολλά dvd και blu ray όλων των περιοχών και πολλές ταινίες στο σκληρό μου δίσκο, αλλά δυσκολεύομαι να βρώ την καλύτερη λύση για να τα παίξω όλα αυτά. Απ' όσα διάβασα στο φόρουμ κατάλαβα ότι μια λύση θα μπορούσε να είναι οι players της Oppo, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα. Σκέφτηκα τη λύση ενός free region dvd player (για τα dvd άλλων περιοχών) και ενός blu ray player (με usb) για όλα τ' άλλα, αφήνοντας έτσι απ' έξω μόνο τα blu ray μου από άλλες περιοχές και περιμένοντας κάποια φθηνότερη απ' τα Oppo λύση ή την κατάργηση αυτής της ηλιθιότητας με τις περιοχές. Δεν προτίμησα καταρχήν τη λύση blu ray player σε συνδυασμό με media player και dvd player λόγω επιπλέον κόστους και του άβολου των τριών συσκευών. Δυστυχώς όσα διάβσσα στο φόρουμ για το cinavia με αναγκάζουν να διερευνήσω και τη λύση αυτή.
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον οικονομικό media player (γύρω στα 50 Ε) που θα καλύπτει τις ανάγκες μου; Μ' ενδιαφέρει να παίζει όσο το δυνατό μεγαλύτερη γκάμα αρχείων (μέχρι στιγμής έχω αρχεία divx/avi 1-2 GB και πρόσφατα άρχισα ν' ασχολούμαι με mkv, αλλά 4-5 GB, αν θέλω καλύτερη ποιότητα συνήθως αγοράζω την ταινία) και να υποστηρίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Λίγο τη βοήθεια σας παρακαλώ.

Υπάρχει media player που να είναι και τηλεοπτικός δέκτης (HD) μαζί με ένα από/ή και τα δύο παρακάτω χαρακτηριστικά;

1. Να έχει κάποια μικρή οθόνη ώστε να μην υπάρχει ανάγκη ανοίγματος της τηλεόρασης ή ακόμη χειρότερα του προτζέκτορα προκειμένου να τον ξεκινήσεις, π.χ. για να παίξεις μουσική από κάποιο φάκελο του δίσκου ή από το δίκτυο.

2. Να απενεργοποιούνται όλα τα λαμπάκια του ώστε όταν βλέπεις ταινία να μη σου βγάζουν τα μάτια τα διάφορα led που είναι στο On-off συνήθως ή αλλού.

Dune smart D1 και θα αγορασεις και το dvb-t στικακι και θα εισαι οκ.
Το D1 εχει και display ικανο για browsing και αν θυμαμαι καλα απενεργοποιείται κιολας.

Ευχαριστώ φίλε vadergr

Ευχαριστώ φίλε vadergr

Nα σαι καλα.Εχουν περασει απο τα χερια μου τα Η1/D1 και παιζουν αψογα τηλεοπτικο σημα μαζι με το dvb-t στικακι.
Το D1 εχει και το display που χρειαζεσαι.

Σουπερ...πρώτο βήμα η αγορά προτζέκτορα και μετά ...βουρ για D1!

Edit
Μια ερώτηση ακόμη, το στικάκι ζεσταίνεται πολύ, μπορεί να παίζει tv με τις ώρες από αυτό; θυμάμαι είχα ένα τέτοιο στο λαπτοπ κάποτε και ζεσταινόταν τόσο πολύ που δεν το άφηνα πάνω από μισή ώρα να παίζει, πίστευα ότι θα καεί. Στο τέλος το χάρισα σε ένα φίλο και ούτε ξέρω τι απέγινε.

Last edited:

Για να μην ανοίξω νέο thread το κάνω post εδώ.

Χρειάζομαι ένα desktop mp3 player (μία "φέτα") για σύνδεση με στεροφωνικό ενισχυτή.
Απλά δε θέλω να δώσω πάνω από 50
Έχει κανείς κάτι υπόψη του για να δω;

κανείς;

Παιδια ειμαι σε αναζητηση καινουριου media player και θελω τη συμβουλη σας. Πιο ειναι το καλυτερο που μπορω να αγορασω με 100-110 ; Δε με ενδιαφερει το 3D...