Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Αγαπητοί φίλοι,
Έχω κακή σχέση με την τεχνολογία, αλλά πολύ καλή σχέση με τον κινηματογράφο. Αυτό σημαίνει ότι έχω πολλά dvd και blu ray όλων των περιοχών και πολλές ταινίες στο σκληρό μου δίσκο, αλλά δυσκολεύομαι να βρώ την καλύτερη λύση για να τα παίξω όλα αυτά. Απ' όσα διάβασα στο φόρουμ κατάλαβα ότι μια λύση θα μπορούσε να είναι οι players της Oppo, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα. Σκέφτηκα τη λύση ενός free region dvd player (για τα dvd άλλων περιοχών) και ενός blu ray player (με usb) για όλα τ' άλλα, αφήνοντας έτσι απ' έξω μόνο τα blu ray μου από άλλες περιοχές και περιμένοντας κάποια φθηνότερη απ' τα Oppo λύση ή την κατάργηση αυτής της ηλιθιότητας με τις περιοχές. Δεν προτίμησα καταρχήν τη λύση blu ray player σε συνδυασμό με media player και dvd player λόγω επιπλέον κόστους και του άβολου των τριών συσκευών. Δυστυχώς όσα διάβσσα στο φόρουμ για το cinavia με αναγκάζουν να διερευνήσω και τη λύση αυτή.
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον οικονομικό media player (γύρω στα 50 Ε) που θα καλύπτει τις ανάγκες μου; Μ' ενδιαφέρει να παίζει όσο το δυνατό μεγαλύτερη γκάμα αρχείων (μέχρι στιγμής έχω αρχεία divx/avi 1-2 GB και πρόσφατα άρχισα ν' ασχολούμαι με mkv, αλλά 4-5 GB, αν θέλω καλύτερη ποιότητα συνήθως αγοράζω την ταινία) και να υποστηρίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορεί να βοηθήσει.