Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ελλαδα κάτω απο 300 δεν θα ερθει το Α400.
Αν δεν καίγεσαι για frame packing 3d, πάρε το 301.

Εχει καλο juke box? θα παιξει 3δ υποτιτλους?

με βλέπω για Dune 301. Στέλιο κατέληξα σε Dune γιατί από το ψάξιμο που έκανα είδα οτι το popcorn αργεί στο jukebox και γενικά δεν είναι τόσο σταθερό όσο το Dune. Βέβαια, το Α-400 θα έχει καινούργιο επεξεργαστή αλλά αυτό σημαίνει και καινούργια bugs, και σε αναμονή για firmwares κτλ.

Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια. Θέλω να αγοράσω media player και διαβάζοντας τα διάφορα threads εδώ κατέληξα σε 2 πιθανές επιλογές:
- Crystal Audio Appstreamer-G με προσθήκη του wifi dongle
- Western Digital Media Player WD TV Live Wi-Fi

Από τα πολλά που έχω διαβάσει νομίζω ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα ως ανάγκες να καλύψω είναι τουλάχιστον τα 4 παρακάτω:

- να μπορώ από τηλεόραση που είναι σε άλλο δωμάτιο να κάνω αναπαραγωγή ενός αρχείου είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα.
- να μπορώ να συνδέσω ασύρματα το κινητό μου και να μεταφερω μεσα στον αποθηκευτικό του χώρο ενα video (θα συνδέσω πάνω στον media player ένα USB εξωτερικό σκληρό που ήδη έχω) .
- να μπορώ να έχω πρόσβαση μέσω internet στα περιεχόμενα του media player ώστε να μεταφέρω μια ταινία από το γραφείο στο σπίτι.
- να μπορεί να κάνει αναπαραγωγή περιεχομένου 3D.

Όσο συνεχίζω το ψάξιμο, τόσο περισσότερο μπερδεύομαι. Εκτός από τα 2 παραπάνω που αναφέρω, προστέθηκε στη λίστα μου και το Himedia 900

Μες το μυαλό μου τα έχω ως εξής:

1. από οποιαδήποτε πηγή και θέση (πχ. εντός σπιτιού ασύρματα από το κινητό τηλέφωνο, εκτός σπιτιού από το γραφείο μέσω internet) στέλνω στον αποθηκευτικό χώρο του media player (αν δεν έχει δικό του αποθηκευτικό χώρο, τότε θα του βάλω ένα usb εξωτερικό σκληρό) ότι αρχείο θέλω πχ. avi, mkv, m2ts, κλπ.

2. ο media player είναι μόνιμα συνδεδεμένος με 2 τηλεοράσεις. Στη μια ενσύρματα και στην άλλη ασύρματα. Και από τις 2 τηλεοράσεις μπορώ να κάνω αναπαραγωγή των αρχείων είτε των avi, είτε των mkv. Η αναπαραγωγή 3D περιεχομένου επίσης είναι must καθώς η μία τηλεόραση έχει δυνατότητα 3D.

3. δεν θελω να δώσω πάνω από 150 ευρώ για τον media player. Παρά το ψάξιμό μου όμως, δεν έχω καταλάβει αν αυτοί οι 3 media players μπορούν να εξυπηρετήσουν την παραπάνω διαδικασία...

παιδια μια ερωτηση και απο εμενα... Μπορω να δω mkv 3d ή 3d bd iso μεσω pc με ati radeon σειρα 5 σε 3d τηλεοραση ή θα πρεπει να αλλαξω καρτα γραφικων? Αν πρεπει να αλλαξω καρτα προτιμω να παρω ενα media player. Μπορειτε να μου προτινετε καποια μεχρι 150 και με τα αρακτηριστικα που ψαχνω? Να πω οτι δν με ενδιαφερει να εχει ασυρματες δυνατοτητες δικτυωσης παρα μονο να παιζει τα κλασσικα mkv, mkv sbs και 3d mkv, bd iso... Ευχαριστω.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα αγόρασα την Sony HX750 46'' και ήρθε η ώρα και για media player.

Καθώς είμαι τελείως άσχετος με το θέμα (όπως και με την τηλεόραση) παρακαλώ για την πολύτιμη βοήθεια σας!

Αυτό που θέλω είναι να παίζει avi, divx, mkv, mp4 μαζί με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους srt και να έχει και επιλογή για αυξομείωση του μεγέθους τους. Αν έχει και δυνατότητα να παίζει 3D....ακόμη καλύτερα. Οπότε θέλω να τα παίζει όλα....!!! :cool:

Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν για αγορά ενός Blue Ray που να έχει τη δυνατότητα να παίζει όλα τα προηγούμενα....αλλά από ότι διάβασα στο φόρουμ...κάτι τέτοιο δεν συνίσταται...σωστά?

Επειδή θα μου το κάνουν δώρο....μου έχουν δώσει "ελευθέρας" στην τιμή...!!!

Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά media player κ έχω καταλήξει στο himedia 900b,θέλω ένα player , αξιόπιστο,με καλή απόδοση μέχρι 200 ευρώ, θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για avi , mkv αρχεία , αλλά
κ 3d ταινίες μιας κ η tv μου(sony hx820) υποστηρίζει 3d, επίσης θέλω να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους , να παίρνει δίσκο κ να έχει γρήγορη ασύρματη κάρτα δικτύου. Αξίζει ο himedia τα λεφτά του ? Έχετε να προτείνεται κάποιον καλύτερο στην ίδια τιμή ,με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπερα θελω εναν Media Player που αν υποστηριζει ολα τα video/audio formats με δυνατοτητα σωστης εμφανισης ξεχωριστου ελληνικου αρχειου υποτιτλων, να εχει δυνατοτητα ασυρματης συνδεσης με τηλεορασεις και αλλες συσκευες δικτυου καθως και να μπορει να δεχεται cd/dvd εκτος απο στικακια/εξωτερικους σκληρους δικσους.

Ποιον μου προτεινεται? μεχρι 150 παρακαλω.

Ό,τι δέχεται δισκάκια νομίζω θα έχει και cinavia. Τώρα εάν θέλεις κάτι χωρίς οπτικό drive μία πολύ καλή επιλογή είναι το Western Digital Live τρίτης γενιάς με καλή υποστήριξη και σχετικά ώριμα firmware. Στοιχίζει κάτι λιγότερο από 100 Ευρώ.
http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html
Για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω thread
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85456-WDTV-LIVE-gen3

πες μου λιγο για το cinavia σε παρακαλω καθως και αν αυτο εχει αντικτυπο μμονο στα cd/dvd ή και σε αρχεια απο στικακι.

Παντού έχει αντίκτυπο το cinavia.
Μία ενδεικτική λίστα των κυκλοφοριών με προστασία cinavia είναι εδώ http://veehd.com/forum/viewtopic?f=263185
Επειδή όμως ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει -χωρίς να είμαι ειδικός- θέλω να πιστεύω ότι αυτό το cinavia-κουνάβια πως το λένε, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.
Ήδη λύση για το ps3 λένε ότι έχει βρεθεί για αντιγραφή bdhttp://www.dvdfab.com/cinavia.htm
και λογικά σύντομα θα περάσει και στις άλλες συσκευές.
Μία λύση στο πρόβλημά σου, θα ήταν να πάρεις κάποιο περσινό μοντέλο blu-ray της LG που πιθανώς δεν θα έχει προστασία cinavia. Και βέβαια δεν θα του περάσεις νέο firmware ποτέ.
Λέω LG, γιατί τα BD της LG είναι αυτά που, κατά τη γνώμη μου, προσεγγίζουν πιο πολύ τα media player.:chinese:

Σε ευχαριστω θα ηθελα επισης να σε ρωτησω τι διαφορα εχει το software με το firmware. Το firmware ειναι ειναι και αυτο λογισμικο? Σε τιο διαφοροποιουνται αυτα τα δυο?

Εγώ θα περιμένω να το δοκιμάσει κάποιος το DVDFab και την "λύση" του cinavia. Δεν είμαι σίγουρος ότι τους πιστεύω, τα ίδια έλεγαν και ένα χρόνο πριν.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα αγόρασα την Sony HX750 46'' και ήρθε η ώρα και για media player.

Καθώς είμαι τελείως άσχετος με το θέμα (όπως και με την τηλεόραση) παρακαλώ για την πολύτιμη βοήθεια σας!

Αυτό που θέλω είναι να παίζει avi, divx, mkv, mp4 μαζί με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους srt και να έχει και επιλογή για αυξομείωση του μεγέθους τους. Αν έχει και δυνατότητα να παίζει 3D....ακόμη καλύτερα. Οπότε θέλω να τα παίζει όλα....!!! :cool:

Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν για αγορά ενός Blue Ray που να έχει τη δυνατότητα να παίζει όλα τα προηγούμενα....αλλά από ότι διάβασα στο φόρουμ...κάτι τέτοιο δεν συνίσταται...σωστά?

Επειδή θα μου το κάνουν δώρο....μου έχουν δώσει "ελευθέρας" στην τιμή...!!!
Εχω και εγω την ιδια τηλεοραση και πηρα τον http://www.skroutz.gr/s/426569/Dune-HD-Smart-H1.html.Eιναι τελειος και παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!

παιδια μια ερωτηση και απο εμενα... Μπορω να δω mkv 3d ή 3d bd iso μεσω pc με ati radeon σειρα 5 σε 3d τηλεοραση ή θα πρεπει να αλλαξω καρτα γραφικων? Αν πρεπει να αλλαξω καρτα προτιμω να παρω ενα media player. Μπορειτε να μου προτινετε καποια μεχρι 150 και με τα αρακτηριστικα που ψαχνω? Να πω οτι δν με ενδιαφερει να εχει ασυρματες δυνατοτητες δικτυωσης παρα μονο να παιζει τα κλασσικα mkv, mkv sbs και 3d mkv, bd iso... Ευχαριστω.

mkv 3d side by side μπορεις να δεις οπουδηποτε.σε media player σε pc οτι παιζει mkv.δεν εχεις κανενα περιορισρμο γιατι ειναι απλα ενα mkv.αλλα το full 3d iso εκει εχεις θεμα γιατι ειναι τελειως διαφορετικο.εκει χρειαζεσαι για pc το power dvd 12 ,και απο ati σειρα 6 και μετα και απο nvidia σειρα 5 και μετα.

μια φθηνη λυση ειναι το egreat r6s καπου στα 65 ευρω. μετα στα διπλα χρηματα ειναι το himedia 910a.

Υπαρχει κανας καλο HD αποκωδικοποιητης που να ειναι και ταυτοχρονα Media Player?

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

mkv 3d side by side μπορεις να δεις οπουδηποτε.σε media player σε pc οτι παιζει mkv.δεν εχεις κανενα περιορισρμο γιατι ειναι απλα ενα mkv.αλλα το full 3d iso εκει εχεις θεμα γιατι ειναι τελειως διαφορετικο.εκει χρειαζεσαι για pc το power dvd 12 ,και απο ati σειρα 6 και μετα και απο nvidia σειρα 5 και μετα.

μια φθηνη λυση ειναι το egreat r6s καπου στα 65 ευρω. μετα στα διπλα χρηματα ειναι το himedia 910a.

σε ΠιΣϊ και με ΤΜΤ μπορεί να παίξει από software, και εκτός από ΑΤΙ/Νvidia μπορεί και με τις ενσωματωμένες intel αλλά από core i3 και άνω.... (οι pentiums / celerons δεν υποστηρίζουν 3D)

επίσης για τα media players, ναι μεν είναι φτηνά τα 1186 based, αλλά δικτυακά υποφέρουν (σπασίματα / κολλήματα) σε 3D BD ISO... (δοκιμές με 900Α)

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν βγαλεις εξω το δικτυο που δν με καιει, τα himedia 900 τα πανε καλα στην αναπαραγωγη 3d bd iso?

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν βγαλεις εξω το δικτυο που δν με καιει, τα himedia 900 τα πανε καλα στην αναπαραγωγη 3d bd iso?

Τα πάνε εξαιρετικά θα έλεγα. Πρόσφατα δοκίμασα το 900. ( από δίκτυο ...κάτι μικρά κολληματάκια τα έχουμε...σε 3D όμως.)