Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Το Dune το κοίταζα κι εγώ αλλά μου φαίνεται ότι δε θα είναι πολύ βολικό, από θέμα διαστάσεων. Τώρα για τα Popcorn, έχω άσχημη εμπειρία και δε θέλω να ξαναμπλέξω. Πριν 5 χρόνια που πήρα το Egreat μου, γινότανε τρελός χαμός με τα Popcorn και τα παραγγέλναν όλοι από Κίνα και με κάτι τελωνεία (μερικοί) το είχαν πληρώσει χρυσό. Πριν από 1.5 χρόνο που έψαχνα πάλι, βρήκα ότι τα πουλάει μια εταιρία κάπου κοντά στην Λαυρίου (πάνω στην Μεσογείων αν θυμάμαι καλά..). Πήρα ένα Popcorn από εκεί και να μου είχαν πει ότι θα μου δώσουν σφραγισμένο και αχρησιμοποίητο, όταν το άνοιξα, μόνο αχρησιμοποίητο δεν ήταν (συν ότι έλειπαν και πράγματα μέσα από το κουτί). Ευτυχώς μου δώσανε τα λεφτά μου πίσω και πήγα και πήρα το mede8er και δεν το μετάνιωσα!

Από θόρυβο, ξέρει κανείς τι λένε; Το Dune από θόρυβο πώς πάει; Επίσης, έχει κανείς αυτά τα Fantec ή έχει ακούσει τίποτα; Φαίνονται καλά..

Αθορυβα ειναι τα dune ...

Μεγάλο το μήκος τους όμως και δε νομίζω ότι χωράει εκεί που το θέλω.. Από τεχνικές προδιαγραφές; Αφού θα πάρω κάποιο, θέλω να πάρω ένα που να αξίζει τα λεφτά του.. Αν και 290 και χωρίς σκληρό, είναι ακριβούτσικο..

Το έψαξα λίγο και δε νομίζω ότι μου κάνει.. Εχει και optical drive απ' ότι βλέπω, κάτι που δε με απασχολεί γιατί έχω ένα PS3. Κάτι που να είναι κυρίως media player; Αυτά που βρήκα δεν λένε τίποτα;

Last edited:

Το Dune το κοίταζα κι εγώ αλλά μου φαίνεται ότι δε θα είναι πολύ βολικό, από θέμα διαστάσεων. Τώρα για τα Popcorn, έχω άσχημη εμπειρία και δε θέλω να ξαναμπλέξω. Πριν 5 χρόνια που πήρα το Egreat μου, γινότανε τρελός χαμός με τα Popcorn και τα παραγγέλναν όλοι από Κίνα και με κάτι τελωνεία (μερικοί) το είχαν πληρώσει χρυσό. Πριν από 1.5 χρόνο που έψαχνα πάλι, βρήκα ότι τα πουλάει μια εταιρία κάπου κοντά στην Λαυρίου (πάνω στην Μεσογείων αν θυμάμαι καλά..).
Πήρα ένα Popcorn από εκεί και να μου είχαν πει ότι θα μου δώσουν σφραγισμένο και αχρησιμοποίητο, όταν το άνοιξα, μόνο αχρησιμοποίητο δεν ήταν (συν ότι έλειπαν και πράγματα μέσα από το κουτί). Ευτυχώς μου δώσανε τα λεφτά μου πίσω και πήγα και πήρα το mede8er και δεν το μετάνιωσα!

Από θόρυβο, ξέρει κανείς τι λένε; Το Dune από θόρυβο πώς πάει; Επίσης, έχει κανείς αυτά τα Fantec ή έχει ακούσει τίποτα; Φαίνονται καλά..

ακριβως το ιδιο επαθα κι`εγω,με ενα himedia 600b που πηγα να παραλαβω για ενα φιλο.
ωραια αντιπροσωπεια..

Το Dune το κοίταζα κι εγώ αλλά μου φαίνεται ότι δε θα είναι πολύ βολικό, από θέμα διαστάσεων. Τώρα για τα Popcorn, έχω άσχημη εμπειρία και δε θέλω να ξαναμπλέξω. Πριν 5 χρόνια που πήρα το Egreat μου, γινότανε τρελός χαμός με τα Popcorn και τα παραγγέλναν όλοι από Κίνα και με κάτι τελωνεία (μερικοί) το είχαν πληρώσει χρυσό. Πριν από 1.5 χρόνο που έψαχνα πάλι, βρήκα ότι τα πουλάει μια εταιρία κάπου κοντά στην Λαυρίου (πάνω στην Μεσογείων αν θυμάμαι καλά..). Πήρα ένα Popcorn από εκεί και να μου είχαν πει ότι θα μου δώσουν σφραγισμένο και αχρησιμοποίητο, όταν το άνοιξα, μόνο αχρησιμοποίητο δεν ήταν (συν ότι έλειπαν και πράγματα μέσα από το κουτί). Ευτυχώς μου δώσανε τα λεφτά μου πίσω και πήγα και πήρα το mede8er και δεν το μετάνιωσα!

Εξαιρετική αγορά που θα κάνει την δουλειά σου αθόρυβα, με εσωτερικό δίσκο, (3D όταν το θελήσεις), αναπαραγωγή όλα τα αρχεία είναι το Xtreamer Prodigy. Skroutzάρισέ το...

Στην ίδια εκεί στην Μεσογείων; Καταρχάς είχα πάει και δεν είχα καταλάβει ΚΑΝ που είναι.. Σαν να έπαιζα σε ταινία western ήμουνα, μέχρι να καταλάβω ότι είναι στον όροφο και πως ανεβαίνεις.. Πάντως, έδωσα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και έπρεπε τουλάχιστον να μου πουν ότι "Ξέρετε κάτι, δεν έχουμε σφραγισμένο.." Αυτά τώρα, δεν είναι σοβαρά πράγματα. Πόσο μάλλον να λείπουν και πράγματα από το κουτί!

Τα Dune H1 και B1 δεν έχουν drive παρά μόνο σκληρό δίσκο. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και το Dune 301 αλλά παίρνει δίσκο 2,5'' με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Εξαιρετική αγορά που θα κάνει την δουλειά σου αθόρυβα, με εσωτερικό δίσκο, (3D όταν το θελήσεις), αναπαραγωγή όλα τα αρχεία είναι το Xtreamer Prodigy. Skroutzάρισέ το...

Είδα το Xtreamer Prodigy, το ερωτεύτηκα και μετά είδα ότι είναι μέχρι 1ΤΒ εσωτερικό και 2.5". Τώρα, είτε το πιστεύεις είτε όχι, το 1ΤΒ στο Mede8er δε μου φτάνει. Επίσης, παίζει 3D; Τα Dune είναι πολύ ωραία ρε γαμώτο, αλλά τεράστια! Και έχουν και optical drive, που εμένα μου είναι άχρηστο! Δλδ θα το πάρω και δε θα το χρησιμοποιήσω ποτέ! Γι' αυτό λέω μήπως υπάρχει τίποτα που να είναι αμιγώς media player.

Last edited:

Τα Dune H1 και B1 δεν έχουν drive παρά μόνο σκληρό δίσκο. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και το Dune 301 αλλά παίρνει δίσκο 2,5'' με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δηλαδή το "συρταράκι" μπροστά είναι για τον σκληρό; Και είναι όντως αθόρυβο; Γιατί το Mede8er δεν είναι.. (βέβαια σε σύγκριση με το ανεμιστηράκι του Egreat είναι νεκροταφείο..)

Να διορθώσω ότι χωρίς drive είναι το D1 (που έχει οθόνη με ενδείξεις) και όχι το Β1. Όσο για το αθόρυβο θα σου πουν τα παιδιά που το έχουν.

Είδα το Xtreamer Prodigy, το ερωτεύτηκα και μετά είδα ότι είναι μέχρι 1ΤΒ εσωτερικό και 2.5". Τώρα, είτε το πιστεύεις είτε όχι, το 1ΤΒ στο Mede8er δε μου φτάνει. Επίσης, παίζει 3D; Τα Dune είναι πολύ ωραία ρε γαμώτο, αλλά τεράστια! Και έχουν και optical drive, που εμένα μου είναι άχρηστο! Δλδ θα το πάρω και δε θα το χρησιμοποιήσω ποτέ! Γι' αυτό λέω μήπως υπάρχει τίποτα που να είναι αμιγώς media player.

Λάθος. Μάλλον άλλο είδες. Παίρνει εσωτερικό μέχρι 3Τ 3,5". Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι παίζει full 3D (όχι μόνο SBS)
Παρτο. Θα ξενοιάσεις.

Λάθος. Μάλλον άλλο είδες. Παίρνει εσωτερικό μέχρι 3Τ 3,5". Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι παίζει full 3D (όχι μόνο SBS)
Παρτο. Θα ξενοιάσεις.

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=b902b645-8eb5-44c0-836d-7d4e07a8a980 Αυτό βρήκα στο Skroutz. Και γι' αυτό σου είπα ότι έγραφε 2.5άρι σκληρό έως 1ΤΒ.. Εσύ λες άλλο;

Στην ουσία βρίσκομαι μεταξύ του Xtreamer που μου είπες (αν και στην Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν το έχω βρει και έρχεται από Hong Kong -και τα φοβάμαι όλα αυτά είναι μια αλήθεια...) και του Fantec αυτού: http://www.fantec.de/html/en/2/artId/__1529/gid/__210090216090/article.html

Στην ουσία βρίσκομαι μεταξύ του Xtreamer που μου είπες (αν και στην Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν το έχω βρει και έρχεται από Hong Kong -και τα φοβάμαι όλα αυτά είναι μια αλήθεια...) και του Fantec αυτού: http://www.fantec.de/html/en/2/artId/__1529/gid/__210090216090/article.html

Το κατάστημα αυτό θεώρησε σωστό να "συμπληρώσει" προφανώς ότι μπορείς να βάλεις και 2.5" . Ο κατασκευαστής λέει για 3,5" έως 3Τ . (google it my friend..) Πάρε στον εδώ αντιπρόσωπο:www.elnetcom.gr μπας κι έχει κανένα.

To γούγλαρα, αλλά επειδή και τα 3 καταστήματα στον Skroutz δείχνανε το ίδιο πράγμα, υπέθεσα ότι ίσως ήταν άλλο μοντέλο (είδα και το full HD και δεν έγραφε κάτι τύπο full 3D κλπ). Θα πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι παίζει κιόλας, κι αν είναι θα προσωρήσω με την παραγγελία. Θα πάρω και για το Fantec (να δω αν παίρνει σκληρό ή όχι). Σε ευχαριστώ πολύ!

Λοιπόν, μετά από 1-2 τηλέφωνα: Το link που σου έβαλα είναι λέει το παλιό που, όντως, δεν παίρνει 3.5άρι εσωτερικό. Αυτό που ψάχνω εγώ είναι αυτό: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=8ecf2cdd-82f3-4df0-9fa9-49f282dc943d το οποίο, όμως, (σύφμωνα με το συγκεκριμένο κατάστημα) βγαίνει ΜΟΝΟ σε μαύρο και έχει γίνει λάθος με τα tech sepcs από κάτω και παίρνει 3.5άρι σκληρό. Βέβαια, είδα στο site της εταιρίας ότι βγαίνει ΚΑΙ σε ασημί (που μου αρέσει εμένα πιο πολύ). Οπότε τώρα, θα πάρω και τον αντιπρόσωπο (έτσι κι αλλιώς είναι 5 φθηνότερος -χωρίς μεταφορικά βέβαια).

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Λοιπόν, μετά από 1-2 τηλέφωνα: Το link που σου έβαλα είναι λέει το παλιό που, όντως, δεν παίρνει 3.5άρι εσωτερικό. Αυτό που ψάχνω εγώ είναι αυτό: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=8ecf2cdd-82f3-4df0-9fa9-49f282dc943d το οποίο, όμως, (σύφμωνα με το συγκεκριμένο κατάστημα) βγαίνει ΜΟΝΟ σε μαύρο και έχει γίνει λάθος με τα tech sepcs από κάτω και παίρνει 3.5άρι σκληρό. Βέβαια, είδα στο site της εταιρίας ότι βγαίνει ΚΑΙ σε ασημί (που μου αρέσει εμένα πιο πολύ). Οπότε τώρα, θα πάρω και τον αντιπρόσωπο (έτσι κι αλλιώς είναι 5 φθηνότερος -χωρίς μεταφορικά βέβαια).

Φίλε μου πριν τρέξεις να το αγοράσεις, ρίξε μια ματιά στα θέματα της xtreamer.... π.χ. δες εδώ που λένε γενικά για την αξιοπιστία της.

Αν δεν βιάζεσαι (να το θες εδώ και τώρα), περίμενε λίγο, εντός του μήνα πιθανότατα θα είναι διαθέσιμα τα νεα dune, με πολύ καλύτερη υποστήριξη, από μια πολύ σοβαρότερη εταιρία...

Μετά από τόσο καιρό θα έπρεπε να με έχετε μάθει ρε παιδιά....Οταν υποστηρίζω κάτι το ξέρω στα σίγουρα!! Το πρώτο ασημί κομμάτι Xtreamer Prodigy που ήρθε στην Ελλάδα το πήρα εγώ. Μέσα - το πρώτο πράγμα που έκανα - έβαλα έναν 3,5" σκληρό δίσκο. Μην ακούς τι σου λένε για να καλύψουν τα λάθη τους ή να σε οδηγήσουν αλλού.(Μπορεί να μην έχει ασημί αλλά να έχει μαύρο σε στοκ.)
Από τότε παίζει ότι του έχω βάλει χωρίς προβλήματα. Σε μένα τουλάχιστον. Τώρα το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για αναπαραγωγή 3D ταινιών. Εχω πολλές full 3D ταινίες. (όχι SBS , OU , κτλπ. άμα δεις frame packing μετά δεν θες ούτε να βλέπεις το SBS.)

Καλησπερα! Καινουργιος στο φορουμ, εχωντας διαβασει αρκετα θεματα! Αλλα ακομα μπερδεμενος. Ενδιαφερωμε να αγορασω ενα media player με ενσωματομενο tuner και απο οτι διαβασα οι επιλογες μου ειναι. Crystal audio appstreamer tv- xstreamer-dune 101,301 αλλα με εξρα τον δεκτη τv, σαν επιλογη τι θα μου προτεινατε?ως καλητερο- αξιοπιστο! Ευχαριστω πολυ!

επειδή απ' ότι φαίνεται το egreat M31A που έχω δεν μπορεί να παίξει σωστά υπότιτλους σε SBS 3D ταινίες ψάχνω για νέο player

είμαι μεταξύ crystal audio appstreamer ή κάποιο από τα egreat R6S ή R150 ή R160S

φοβάμαι λιγάκι την υποστήριξη που παρέχει η egreat (firmwares κλπ) ενώ νομίζω με crystal audio θα είναι καλύτερα τα πράγματα (ή μήπως κάνω λάθος?)

επίσης το R150 αλλού το βλέπω να λένε ότι παίρνει εσωτερικό δίσκο ενώ αλλού αναφέρεται μόνο εξωτερικός
γνωρίζει κάποιος τι ισχύει τελικά?