Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα, υπάρχει κάποιος media player απλός και φθηνός για το σπίτι κάπως ηλικιομένων, που να κάνει τη δουλειά του αποκωδικοποιητή mpeg4, αλλά να βλέπουν και ταινίες οι μικροί όταν πηγαίνουν εκεί;

http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Appstreamer-TV.aspx

Πιο φθηνός....δεν γίνεται....

Downmix DTS κανει το συγκεκριμενο ?

Μαλλον κανει απο οτι λεει το site τους.
Ευχαριστω

Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω αυτον τον media player http://www.ebay.com/itm/3D-Blu-Ray-3-5-HDD-MKV-Media-Player-MINI-PC-Android-4-0-TV-Box-DDR3-1GB-HDMI1-4-/281003519707?pt=Other_MP3_Players&hash=item416d1d6edb μπορειτε να με συμβουλεψετε αν ειναι καλος η οχι? Επισης τα χαρακτηριστικα που μου εστειλε ο πωλητης ειναι
CPU A10/1.5GHz Cortex-A8
GPU 2D/3D/OpenGL ES2.0(AMD Z430)/OpenVG1.1(AMI)
Z160)@27M Tri/sec
DRAM 1GB DDR3
NAND FLASH 4GB Ευχαριστω....

Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω αυτον τον media player http://www.ebay.com/itm/3D-Blu-Ray-3-5-HDD-MKV-Media-Player-MINI-PC-Android-4-0-TV-Box-DDR3-1GB-HDMI1-4-/281003519707?pt=Other_MP3_Players&hash=item416d1d6edb μπορειτε να με συμβουλεψετε αν ειναι καλος η οχι? Επισης τα χαρακτηριστικα που μου εστειλε ο πωλητης ειναι
CPU A10/1.5GHz Cortex-A8
GPU 2D/3D/OpenGL ES2.0(AMD Z430)/OpenVG1.1(AMI)
Z160)@27M Tri/sec
DRAM 1GB DDR3
NAND FLASH 4GB Ευχαριστω....

Θα φορτώσεις εφαρμογές Android ? Γι αυτό προσανατολίζεσαι προς android media player?

Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να πάρω έναν media player και επειδή είμαι παντελώς άσχετος θα ήθελα τα φώτα σας. Μπορεί αυτά που ζητάω να είναι πολύ απλά ή πολύ εξωφρενικά οπότε δεν ξέρω.
1. Να έχει συνδεσιμότητα usb ώστε να κουμπώνουν πάνω του σκληροί και στικάκια. Να συνδέεται εύκολα και απλά π.χ. με το λάπτοπ και Windows 7 ώστε αν χρειάζεται να του μεταφέρω αρχεία.
2. Να έχει ασύρματο. Αυτό όμως δεν το θέλω για streaming, αλλά για να κατεβάζω απευθείας εκεί ότι χρειάζεται (έχω δει κάποιους players με torrents). Θα μπει σε χώρο που δεν θα μπορώ λόγω απόστασης να συνδέσω με ethernet.
3. Nα παίζει τα βασικά αρχεία (.avi, mkv και φυσικά ελληνικούς υπότιτλους) και να είναι ΗD.
4. Nα είναι όσο το δυνατόν φτηνότερος.

Θα φορτώσεις εφαρμογές Android ? Γι αυτό προσανατολίζεσαι προς android media player?
Οχι,ποιο πολυ για player τον θελω.Πριν λιγο μου ειπε ενα φιλαρακι να κοιταξω και τον xtreamer sidewinder 3....?

Οχι,ποιο πολυ για player τον θελω.Πριν λιγο μου ειπε ενα φιλαρακι να κοιταξω και τον xtreamer sidewinder 3....?

Sidewinder 3
Crystal Audio Appstreamer
Mede8ter 600x
Netgear NTV550

Είμαι μεταξύ των παρακάτω players.

Mede8er MED600X3D
HiMedia 910A
HiMedia 900B

Ποιά είναι η γνώμη σας και ποιόν μου προτείνετε να αγοράσω; Δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 200-210 ...

Είμαι μεταξύ των παρακάτω players.

Mede8er MED600X3D
HiMedia 910A
HiMedia 900B

Ποιά είναι η γνώμη σας και ποιόν μου προτείνετε να αγοράσω; Δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 200-210 ...

Ενα από τα πλεονεκτήματα του Mede8ter, είναι ο ενσωματωμένος scrapper του που σου φτιάχνει τα εξώφυλλα και τα info της συλλογής σου.
Κατά τ'άλλα όλα είναι καλά. Το 900Β το προτιμώ από το 910Α γιατί παίρνει εσωτερικό δίσκο - πράγμα που το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

σαν βίντεο παίζει ..ο ήχος κολλάει!!!

Αν ειναι το βιντεο που κολυμπανε εμενα μου το παιζει μια χαρα.

Kαλημερα σε ολους!Εχω το εξης προβλημα και χρειαζομαι την βοηθεια σας.Εχω αγορασει μια PANASONIC ET5 και εχω κανει update το λογισμικο της τηλεορασης , ο ενσωματομενος mediaplayer μου διαβαζει ολα τα αρχεια υποτιτλων σε ολα τα ειδη εργων αλλα οταν του βαζω να παιξει ενα 3D εργο(mkv. αρχειο) με srt. υποτιτλους δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους.Εχω δοκιμασει τα παντα!Εχω μετατρεψει τους υποτιτλους σε 3D με το 3Dsubtitler,τους εχω ενσωματοσει με το MGvergeGUI αλλα και παλι δεν μου τους διαβαζει!Τελικα κατεληξα στο οτι πρεπει να παρω εναν εξωτερικο mediaplayer.Μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια!!!!! ποιον media πρεπει να αγορασω για να μου παιζει τα 3D εργα με υποτιτλους χωρις προβλημα!Ευχαριστω πολυ!

Να προσθέσω ένα ακόμα ερώτημα .

Ποιον player γύρω στα 100 euro +- 20 μπορώ να πάρω που να τα παίζει όλα νεράκι με υπότιτλους και να δίνει ήχο σε όλα τα format από οπτική στον ενισχυτή (έχω παλιό ενισχυτή που δεν έχει HDMI Yamaha DSP-AX640SE)
Αυτό εδώ είναι : YAMAHA DSP-AX640 AV AMPLIFIER MANUAL.pdf

YAMAHA DSP-AX640 front.jpg
YAMAHA DSP-AX640 back.jpg

ευχαριστώ .

ΥΓ. Α!!! θα ήθελα να έχει και wifi με internet browsing .

Eγώ θέλω να παίζω mkv με srt από dlna , wifi(προαιρετικο) , να είναι αποκωδικοποιητής mpeg4 και να μπορώ να δώσω έξοδο σε DAC. Eυχαριστώ για κάθε βοήθεια

Υ.Γ: Το dlna το θέλω γιατί τα αρχεία μου βρίσκονται σε έναν QNAP server

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αφού είναι QNAP τότε μπορείς και χωρίς DLNA αλλά μέσω samba ή NFS που είναι καλύτερα.
Βρίσκεις ένα media player που υποστηρίζει δίκτυο και θα παίζει μία χαρά.
Στο DLNA υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας ενώ μέσω samba ή nfs όχι.

Για πείτε ρε παιδες την πιο φθηνή πρόταση που:

- Να παίζει BLU RAY (iso ή folder) με menu χωρίς προβληματα από εξωτ ή εσωτ. δισκο
- Να εχει συμπαθητικα και σχετικα ευχρηστα menu

- Το δικτυο δεν μας νοιαζει
- Εξοδος bitstream δεν μας νοιαζει
- 3D δεν μας νοιαζει

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αφού είναι QNAP τότε μπορείς και χωρίς DLNA αλλά μέσω samba ή NFS που είναι καλύτερα.
Βρίσκεις ένα media player που υποστηρίζει δίκτυο και θα παίζει μία χαρά.
Στο DLNA υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας ενώ μέσω samba ή nfs όχι.

Α μάλιστα. Σε ευχαριστώ δεν το σκέφτηκα αυτό. Έχεις να προτείνες μήπως κάποια συγκεκριμμένη συσκευή;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

το πιο φθηνό που να παίζει μενού είναι νομίζω το netgear NTV-550