Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

είχα ψωνίσει πριν καιρο το πρώτο wdtv το οποίο έχω μέχρι και σήμερα.
Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κολλήματα στα mkv.

Αν δεν τα καταφέρω να βρω λύση στο πρόβλημα τι μου προτείνεται επειδή έχω χάσει επαφή με το θέμα?
Θέλω να προβλέψω θέαση 3d, streaming μάλλον με χρήση access point (είναι δυνατόν?), wifi.

3d μέσω Wifi???? (γίνεται?)....

Είπα και εγώ..

έμεινα τόσο πίσω.. :)

ok, δεν εννούσα τα 3d,
αλλά τα απλά ταπεινά αρχειάκια..... :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ok, δεν εννούσα τα 3d,
αλλά τα απλά ταπεινά αρχειάκια..... :BDGBGDB55:

Avi, 720p και μουσικά αρχεία με την προυπόθεση ότι δεν είσαι μακριά από ρούτερ και δεν παρεμβάλονται τοίχοι ....ΟΚ...

Εμένα με ασύρματη σύνδεση σε Ν300 το WD LIVE gen2 παίζει όχι ιδιαίτερα απαιτητικές ματρόσκες στα 1080p μια χαρά.

Εμένα με ασύρματη σύνδεση σε Ν300 το WD LIVE gen2 παίζει όχι ιδιαίτερα απαιτητικές ματρόσκες στα 1080p μια χαρά.

Iσχύει , αρκει να παιζει το προτυπο draft n 150 και ανω.
Με το dune δεν είχαν θεμα με ματρσοκες 1080p αρκετα συμπαθητικου bitrate.
Ειδικα για να βλεπετε σειρες σε 720p και απλες ματροσκες 1080p ειναι λουκουμι ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Όπως 'εγραψα και πιο πάνω είμαι σε Ν300 (πραγματική σύνδεση από 165 έως 220) και είμαι ικανοποιημένος. Όχι φυσικά με στικάκι αλλά με ασύρματο ρούτερ.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ειναι απολυτως λογικα αυτα που γράφεις ...
Το draft n εχει σωσει πολυ κοσμο ...

Και η βασιλεία του eGreat M34A τελείωσε εδώ...
Μάλλον μας άφησε από firmware failure, μιας και το γεγονός ότι ούτε με το recovery procedure επανέρχεται δεικνύει προς τα κει...
Ωστόσο, έχω ήδη ποστάρει στο ανάλογο thread, μήπως και βρω από κάποια ψυχή εδώ μέσα μια άλλη λύση και επανέλθει εν ζωή... Μακάρι...
Στο νήμα μας, τώρα...
Διάβασα αρκετές σελίδες (όχι από την αρχή, το ομολογώ) και θέλω να δώσω μια άμεση λύση στο πρόβλημά μου, στο γεγονός δηλαδή ότι δεν κατέχω συσκευή αναπαραγωγής media υλικού, πλέον, πράγμα απόλυτα αναγκαίο καθημερινά για εμένα!
Εγώ στην πραγματικότητα, τη δουλειά που ήθελα την έκανα στο έπακρο με το eGreat M34A...
Εάν καταφέρω να καταλήξω σε ένα ανάλογο μηχάνημα, οικονομικό φυσικά (~120 ), είναι αυτό που επιθυμώ για την ώρα...
Να συνδέεται δικτυακά (mount κτλ), να κουμπώνει HDD με eSata σύνδεση ή USB 2.0, HDMI φυσικά, 1080p, καλή απόκριση στο remote control, οπτική έξοδος ήχου με support στα περισσότερα format ήχου και για τα αρχεία με ενδιαφέρει για την ώρα η θέαση 720 και 1080 υλικού σε *mkv...
Υπάρχουν επιλογές για αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάω;
Σε ποια μηχανάκια;
Thanks guys!

Και η βασιλεία του eGreat M34A τελείωσε εδώ...
Μάλλον μας άφησε από firmware failure, μιας και το γεγονός ότι ούτε με το recovery procedure επανέρχεται δεικνύει προς τα κει...
Ωστόσο, έχω ήδη ποστάρει στο ανάλογο thread, μήπως και βρω από κάποια ψυχή εδώ μέσα μια άλλη λύση και επανέλθει εν ζωή... Μακάρι...
Στο νήμα μας, τώρα...
Διάβασα αρκετές σελίδες (όχι από την αρχή, το ομολογώ) και θέλω να δώσω μια άμεση λύση στο πρόβλημά μου, στο γεγονός δηλαδή ότι δεν κατέχω συσκευή αναπαραγωγής media υλικού, πλέον, πράγμα απόλυτα αναγκαίο καθημερινά για εμένα!
Εγώ στην πραγματικότητα, τη δουλειά που ήθελα την έκανα στο έπακρο με το eGreat M34A...
Εάν καταφέρω να καταλήξω σε ένα ανάλογο μηχάνημα, οικονομικό φυσικά (~120 ), είναι αυτό που επιθυμώ για την ώρα...
Να συνδέεται δικτυακά (mount κτλ), να κουμπώνει HDD με eSata σύνδεση ή USB 2.0, HDMI φυσικά, 1080p, καλή απόκριση στο remote control, οπτική έξοδος ήχου με support στα περισσότερα format ήχου και για τα αρχεία με ενδιαφέρει για την ώρα η θέαση 720 και 1080 υλικού σε *mkv...
Υπάρχουν επιλογές για αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάω;
Σε ποια μηχανάκια;
Thanks guys!

Αν και είσαι μαθημένος σε NMT...ένα WD Live gen3 πιστεύω ότι θα ήταν ιδανικό για την δουλειά που το θέλεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν και είσαι μαθημένος σε NMT...ένα WD Live gen3 πιστεύω ότι θα ήταν ιδανικό για την δουλειά που το θέλεις.

Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζω αυτή τη στιγμή για ένα HiMedia HD900B...
Μάλλον τα 120 που ανέφερα θα πρέπει να τα σηκώσω λίγο παραπάνω...
Τουλάχιστον να αξίζουν!

Παιδιά καλησπέρα! Θα μπορούσα να έχω μια πρόταση για έναν καλό MP γύρω στα 100-120ευρώ; Βασικά θα τον έχω για να βλέπω περισσοτερο mkv ταινίες 2d και 3d. Έχω ακούσει για τον WD gen3 αλλά δεν ξέρω απο αξιολόγηση πως πάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζω αυτή τη στιγμή για ένα HiMedia HD900B...
Μάλλον τα 120 που ανέφερα θα πρέπει να τα σηκώσω λίγο παραπάνω...
Τουλάχιστον να αξίζουν!

Εμ...εάν είναι να σηκώσεις το διαθέσιμο ποσό αγοράς παραπάνω....οι επιλογές αυξάνονται...ωραίο και το 900Β.!!!

Παιδιά καλησπέρα! Θα μπορούσα να έχω μια πρόταση για έναν καλό MP γύρω στα 100-120ευρώ; Βασικά θα τον έχω για να βλέπω περισσοτερο mkv ταινίες 2d και 3d. Έχω ακούσει για τον WD gen3 αλλά δεν ξέρω απο αξιολόγηση πως πάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας.

O WD gen3 είναι πολύ καλό Μedia player αλλά από 3D μόνο SBS θα παίξει..

O WD gen3 είναι πολύ καλό Μedia player αλλά από 3D μόνο SBS θα παίξει..

Online N ευχαριστώ για την απάντηση φιλε. Έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις σε παρόμοιο χρηματικο ποσό; Πρέπει να προσέξω κάτι πριν την αγορα; Κάποια συγκεκριμένα specs;

Online N ευχαριστώ για την απάντηση φιλε. Έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις σε παρόμοιο χρηματικο ποσό; Πρέπει να προσέξω κάτι πριν την αγορα; Κάποια συγκεκριμένα specs;

Μια επίσης καλή αγορά είναι το Crystal Audio Appstreamer.
Kai ta 2 συμπεριφέρονται καλά στην αναπαραγωγή ταινιών 2D και 3D (SBS , O/U ). Εχουν δοκιμαστεί , ξέρουμε την καταλληλότητά τους και έχουν υποστήριξη.

η crystal audio μετά από πολύ καιρό έβγαλε ένα firm update για αυτό με το TV. Για το άλλο ακόμα τίποτα.
Δε θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο σε υποστήριξη αυτό.