Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Να ρωτησω και γω κατι στην παρεα?
Θελω ενα media player για τον πατερα μου,δεν τον ενδοαφερει να συνδεεται με internet που να υποστηριζει τις πιο δημοφηλεις μορφες αρχειων , εννοειται και .mkv.
Τι προτεινεται αφενος και αφετερου αξιζει επειδη εχω δε το WD να παρει το live ή και το WD play θα τον καλυπτει?Α να υπστηρθζει και Ελληνικους υποτιτλους.
Αν εχετε να προτεινεται και κατι πιο οκονομικο ειμαι να ακουσω!
Να πω τελος οτι τις ταινιες θα τις βλεπει απο φλασακι ή εξωτερικο σκληρο.
Ευχαριστω

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγω θα σου προτεινα να παρει το wd tv play που ειναι υποδιαρεστερο του wd tv live gen3 γιατι δεν υποστηριζει dts και δεν νομιζω να εχει τρομερες απαιτησεις ο πατερας σου απο τις ταινιες του οποτε για ποιο λογο να ξοδευτεις?

Ή αν μπορεις βρες το παλιοτερο wd tv live gen2 που ειναι πολυ καλυτερο ακομα και απο το wd tv play και πλεον επειδη δεν κυκλοφορει μπορει να το βρεις σε πολυ καλυτερη τιμη απο 100 ευρω που ειχε οταν βγηκε οποτε......

Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγω θα σου προτεινα να παρει το wd tv play που ειναι υποδιαρεστερο του wd tv live gen3 γιατι δεν υποστηριζει dts και δεν νομιζω να εχει τρομερες απαιτησεις ο πατερας σου απο τις ταινιες του οποτε για ποιο λογο να ξοδευτεις?

Ή αν μπορεις βρες το παλιοτερο wd tv live gen2 που ειναι πολυ καλυτερο ακομα και απο το wd tv play και πλεον επειδη δεν κυκλοφορει μπορει να το βρεις σε πολυ καλυτερη τιμη απο 100 ευρω που ειχε οταν βγηκε οποτε......

Εχεις πουθενα υποψιν σου τιμη ή μαγαζι για το live gen2?
Το dts γιατι ειναι?

Φιλε ΔΕΝ συμφαιρει να το αγορασεις απο μαγαζι γιατι θα το πληρωσεις πανω απο 80 ευρω.

Καλυτερα να το ψαξεις μεταχηρισμενο που ανετα θα το βρεις και 50 ευρω.

Με βαση αυτο αν ειναι να το αγορασεις καινουργιο καλυτερα αγορασε το νεοτερο wd tv live gen3 που κοστιζει ποιο φτηνα παρα το παλιοτερο wd tv live gen2 που κοστιζει ακριβοτερα.

Last edited:
Φιλε ΔΕΝ συμφαιρει να το αγορασεις απο μαγαζι γιατι θα το πληρωσεις πανω απο 80 ευρω.

Καλυτερα να το ψαξεις μεταχηρισμενο που ανετα θα το βρεις και 50 ευρω.

Με βαση αυτο αν ειναι να το αγορασεις καινουργιο καλυτερα αγορασε το νεοτερο wd tv live gen3 που κοστιζει ποιο φτηνα παρα το παλιοτερο wd tv live gen2 που κοστιζει ακριβοτερα.

Εννοεις αυτο που ξεκινα απο 88 ευρω βαση του link.Σωστα?
Το dts τελικα γιατι ειναι?

Το dts ειναι ενα format ηχου πολυκαναλο που υπαρχει στα dvd/bluray κ.τ.λ. αν λοιπον κατεβασεις μια ταινια και εχει μεσα dts ηχο αν το media player που θα παρεις ΔΕΝ υποστηριζει downmix to stereo(Αν απλα το συνδεσεις σε τηλεοραση) το dts ηχο τοτε πολυ απλα δεν θα ακους τιποτα εκτος αν συνδεσεις το οποιοδηποτε media player με ενισχυτη για να μπορει να αποκοδικοποιησει ολα τα καναλια.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τι δεν κάνει; Δεν υποστηρίζει DTS; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάποια πραγματάκια. DTS-MA δεν υποστηρίζει. DTS παίζει μια χαρά. Όταν υπάρχει DTS-MA, παίζει το core.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει κάποιος παλιό media player.
Υπάρχουν καινούργια και οικονομικά οπως αυτά της crystal audio ...

Εμενα εχει να μου προτεινει κανεις μερικα media players στο οριο τιμων 100 και 150 ευρω?

Απ' οτι βλεπω δεν εχετε να προτεινετε καποιο media player με μεχρι 100 ευρω και καποιο αλλο με μεχρι 150 ευρω.

Επισης τα android media players λενε τιποτα??
Λογικα αν κρινουμε απο τα τεχν. χαρακτηριστηκα τους σε σχεση με καποιο μεμονομενο media player πρεπει να ειναι καλυτερα αφου μπορεις να τους εγκαταστησεις και apps οποτε και καποιο βιντεο να μην παιζει εγκαθιστας ενα προγραμμα και το παιζει.....

Σε ενα mkv ή m2ts 3d αρχειο με frame packing οταν το βλεπεις σε εναν υπολογιστη ή σε μια τηλεοραση που ΔΕΝ ειναι 3d ειναι λογικο να στα δειχνει σαν κανονικη απλη 2d ταινια και οχι σαν 2δ χωρισμενη στη μεση οπως γινεται στα 3d sbs mkv αρχεια?

Απ' οτι βλεπω δεν εχετε να προτεινετε καποιο media player με μεχρι 100 ευρω και καποιο αλλο με μεχρι 150 ευρω.

Επισης τα android media players λενε τιποτα??
Λογικα αν κρινουμε απο τα τεχν. χαρακτηριστηκα τους σε σχεση με καποιο μεμονομενο media player πρεπει να ειναι καλυτερα αφου μπορεις να τους εγκαταστησεις και apps οποτε και καποιο βιντεο να μην παιζει εγκαθιστας ενα προγραμμα και το παιζει.....
το med600x3d στα 160 ευρώ

υπάρχει νήμα για τα android players, διάβασε εκεί να πάρεις την κρυάδα.

Σε ενα mkv ή m2ts 3d αρχειο με frame packing οταν το βλεπεις σε εναν υπολογιστη ή σε μια τηλεοραση που ΔΕΝ ειναι 3d ειναι λογικο να στα δειχνει σαν κανονικη απλη 2d ταινια και οχι σαν 2δ χωρισμενη στη μεση οπως γινεται στα 3d sbs mkv αρχεια?
με το med600x3d σε 2D τηλεόραση μου το έδειχνε 2D, σε 3D τηλεόραση μου το δείχνει 3D αλλά έχω επιλογή να το δω 2D επίσης.