Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν μελλοντικα αγοραστει πιο μεγαλη τηλεοραση (πχ 50-55), και υπαρχει και η δυνατοτητα 3d, υπαρχουν επιλογες σε αυτο το ευρος τιμης?
ξεχασα να αναφερω οτι τα 720p θα εχουν ενα μεσο ορο 6000kbps (αν και ειναι λιγο πολυ γνωστο σε ολους μιας και ειπα 720p)

στη μελλοντικη δευτερη περιπτωση, μπορει να χρειαστει να παμε και σε 1080p.

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

για 3d, το πιο φθηνό που υπάρχει είναι το egreat R6S (νομίζω αυτό είναι το μοντέλο).
για πιο ώριμο firmware θεωρώ το med600Χ3D που έχει 160 ευρώ

στο android νήμα διάβασα για το himedia που παίζει 3D και νομίζω ότι έχει γύρω στα 100 ευρώ. Από ποιότητα εικόνας και από ήχο δεν ξέρω τι λέει

Το med600 για να εχεις το κεφάλι σου ησυχο.
Δεν θα προτεινα το egreat με το παρελθον που έχει σαν εταιρεία...

ευχαριστω. ειναι αρκετη διαφορα στην τιμη (60+) αλλα απο την αλλη, ειναι και για αλλη χρηση.

edit
160 εχει αυτο με το ασυρματο? γιατι ειδα οτι βγαινει και χωρις. ειναι πιο φτηνο?

Last edited:

ευχαριστω. ειναι αρκετη διαφορα στην τιμη (60+) αλλα απο την αλλη, ειναι και για αλλη χρηση.

edit
160 εχει αυτο με το ασυρματο? γιατι ειδα οτι βγαινει και χωρις. ειναι πιο φτηνο?

160 ευρώ χωρίς το ασύρματο. Με το ασύρματο έχει 180 ευρώ.

αυτες ειναι τιμες ελλαδας ή εξωτερικου?

Γεια σας ψαχνω και εγω media player και ειδα αυτο http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=11&lm_3=136&pid=551 ειναι καλυτερο απο το med600 καποιο αλλο σε αυτη την κατηγορια? ευχαριστω

Ολοιδιο ειναι και παιζει ακριβως το ίδιο.Αλλάζει το σασί και οτι δεχεται 3.5" δίσκο στο εσωτερικο του.

καλημερα αρα δεν χρειαζεται να δωσω 220 και με 180 ειναι καλα.εκτος αν υπαρχει καποιο αλλο

Kαι να εχεις το κεφάλι σου ησυχο ,οχι.
Για ποιο λες 180?160 νομίζω εχει το med600x3d.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

παίδες , ξαναρωτώ ώστε να προχωρήσω σε αγορά. ο συγκεκριμένος μπορεί να μεγαλώσει srt υπότιτλους ώστε να είναι πιο ευανάγνωστοι σε άτομα μεγάλης ηλικίας? :grandpa:

http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

παίδες , ξαναρωτώ ώστε να προχωρήσω σε αγορά. ο συγκεκριμένος μπορεί να μεγαλώσει srt υπότιτλους ώστε να είναι πιο ευανάγνωστοι σε άτομα μεγάλης ηλικίας? :grandpa:

http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html

υπάρχει και νήμα με αυτό, ρώτα εκεί να σου πούνε οι χρήστες του.
επίσης υπάρχει και άτομο από την εταιρία που υποστηρίζει τα προϊόντα γιαυτό προτείνω το νήμα εκείνο.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Πωπω στραβομάρα...ενώ κοίταξα τα νήματα αν υπάρχει δεν το είδα. δικό μου λάθος. sorry παίδες. ευχαριστώ papdoux ;)

οχι λεω για το med600 h med800 . να κανω και μια ερωτηση ακομα εχω και ps3 ειναι καλυτερο το med 600h med800 απο το ps3 σκεφτομουν με καποιο προγραμμα γινεται kai media player με 3d αλλα ειναι καλυτερο η οχι?

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για media player. Ζητάω τα εξής:

1080,
υπότιτλοι που να αλλάζει το μέγεθος, επίσης, δεν γνωρίζω αν γίνεται να αλλάζει και η ένταση του άσπρου των υπότιτλων,
Να συνδέεται με σκληρό δίσκο και στικάκι,
Όσο πιο πολλά φορμάτ γίνεται (προφανώς).
Την καλύτερη ανάλυση που μπορώ να έχω (ταινίες με μεγάλο μέγεθος, από 18 gb και πάνω).

Τώρα, το wifi είναι optional.
Επίσης, οι 3D ταινίες δεν με ενδιαφέρουν πολύ.

Διάβασα τις τελευταίες περίπου 20 σελίδες στο forum και κατέληξα πως σε αυτά που θέλω είναι το western digital tv live (gen3).

Τι διαφορά έχει με τα πιο ακριβά όπως αυτά που συζητάτε εδώ μέσα; Μόνο το 3D;

Επίσης (σημαντικό), η ποιότητα της εικόνας είναι πράγματι καλή συγκριτικά με τα πιο ακριβά; Τα πολύ μεγάλα αρχεία θα παίξουν καλά;;;;

Ευχαριστώ παιδιά.

οχι λεω για το med600 h med800 . να κανω και μια ερωτηση ακομα εχω και ps3 ειναι καλυτερο το med 600h med800 απο το ps3 σκεφτομουν με καποιο προγραμμα γινεται kai media player με 3d αλλα ειναι καλυτερο η οχι?

Δεν θα ειναι καλύτερο το ps3 σε καμμία περίπτωση...

και που το βρισκουμε το med 600h med 800 απο ελλαδα η e-bay?