Ναι το κατάλαβα ότι πάω για το 800ρι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά καλές γιορτές να έχετε. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στα υποερωτήματα που έχω θέσει παραπάνω, θα ήμουν υποχρεωμένος
Καλησπέρα και από εμένα σε όλους, ενδιαφέρομαι για ένα νέο media player γιατί έχω ταλαιπωρηθεί κάποια χρόνια με το Tvix 7000 και αποφάσισα ότι μέχρι εδώ ήταν. Αυτά που με ενδιαφέρουν να περιλαμβάνει η λύση είναι:
1. Άριστη εικόνα 2d
2. Να παίρνει σκληρό (έχω 2ΤΒ από το ΤVIX)
3. Δεν με απασχολούν οι δικτυακές δυνατότητες, θέλω αν γίνεται να το συνδέω στο pc και να του μεταφέρω στο σκληρό τις ταινίες
4. Κάτι βασικό για μένα είναι η σταθερότητα του μηχανήματος γιατί το προηγούμενο μου έχει δημιουργήσει εγκεφαλικά επεισόδια
5 Η τιμή θα ήθελα να είναι γύρω στα 200 το μέγιστο αν πραγματικά αξίζει τα λεφτά του
Κατά κύριο λόγο βλέπω mkv και όχι full rips(αλήθεια υπάρχει εμφανής διαφορά ποιότητας στην εικόνα, το καλώδιο hdmi πάει στην τηλεόραση και από εκεί ακούω τον ήχο (μας έφαγε η οικογένεια). Έχω ένα μικρό συστηματάκι της bose για όποιυς γνωρίζουν που υποστηρίζει βέβαια τα παλιά dd και dts, αλλά σε αυτό η οπτική έχει πρόβλημα και σε ανύποπτους χρόνους μου κάνει διακοπές (άλλη πονεμένη ιστορία).
Η τηλεόραση είναι το περσινό μοντέλο της Samsung 55' 3d και εδώ έρχεται και το άλλο ερώτημα. Όταν λέει ένα mp δεν υποστηρίζει 3d τι ακριβώς εννοεί, γιατί εγώ έχω δει mkv sbs με το tvix. Προφανώς είναι για να δεις ολόκληρο ριπαρισμένο το bluray? Δεν είναι προτεριότητά μου το 3d αλλά θα ήθελα να βλέπω αν μπορώ.
Σε μία ταινία θα παίζει ο ήχος από την τηλεόραση μου αν είναι σε φορμάτ Dts-hd?
Συγνώμη για τη μακροσκελή τοποθέτηση και ευχαριστώ για τον κόπο να τη διαβάσετε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ MEDIA PLAYER KAI ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ KAI ΚΟΝΣΟΛΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 7 ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ Η PS3/4 ή XBOX360/ONE.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ GAMING, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ HOME CINEMA. ΔΗΛ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ MKV ΑΡΧΕΙΩΝ , ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 1080P.
ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑς MEDIA PLAYER, BLURAY, KAI ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΑΖΙ.
ΙΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ, ΦΟΡΜΑΤ, ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ Κ.Λ.Π. ????
TI ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??
Νομιζω οτι μαλλον κανεις λαθος.μία επανάληψη:
κανένα mp λόγω cinavia δεν υποστηρίζει BD με menu κλπ
πλέον έχουμε mp με υποστήριξη σε lite menu (ή όπως αλλιώς λέγεται)
αυτό δημιουργεί θέμα σε seamless branching
η δικιά μου απορία είναι πως παίζαν BD με seamless branching τα παλιότερα mp με realtek που πάλι δεν υποστήριζαν BD menu.
π.χ. xtreamer pro με realtek 1283x;
Νομιζω οτι μαλλον κανεις λαθος.
Ολα τα media players που υποστηριζουν μενου σαν το med600x3d μια χαρα θα το παιζουν σε οποιοδηποτε bluray iso rip αρχειο αφου κανενα μα κανενα media player δεν υποστηριζει την προστασια cinavia οπως κανουν ολα τα bluray deck.
Νομιζω οτι μαλλον κανεις λαθος.
Ολα τα media players που υποστηριζουν μενου σαν το med600x3d μια χαρα θα το παιζουν σε οποιοδηποτε bluray iso rip αρχειο αφου κανενα μα κανενα media player δεν υποστηριζει την προστασια cinavia οπως κανουν ολα τα bluray deck.
μία επανάληψη:
κανένα mp λόγω cinavia δεν υποστηρίζει BD με menu κλπ
πλέον έχουμε mp με υποστήριξη σε lite menu (ή όπως αλλιώς λέγεται)
αυτό δημιουργεί θέμα σε seamless branching
η δικιά μου απορία είναι πως παίζαν BD με seamless branching τα παλιότερα mp με realtek που πάλι δεν υποστήριζαν BD menu.
π.χ. xtreamer pro με realtek 1283x;
Δεν υπάρχει θέμα seamless branching όταν ο player διαβάσει index αρχείο = bdmv δομή. Στα παλιότερα - και στα τωρινά - άλλαζες το ήχο και το κατάφερνες...
Για iso το ξεχνάμε φυσικά....
όπα σε χάνω,
ποιον ήχο άλλαζες και το κατάφερνες;
στο bdmv διαβάζουν το index αρχείο ενώ στο iso όχι;
δηλαδή αν ένα ISO το γυρίσεις σε bdmv τότε δε θα έχεις θέμα;
Γενικότερα είχα προβλήματα με τα iso με seamless branching στο Med. Αρνιόταν να τα δει και πήγαινε στο επόμενο αρχείο .
Από τότε που σταμάτησε η αναπαραγωγή του bd menus έβγαλα όλα τα κύρια m2ts και πέταξα τα περιττά αρχεία.(Γλύτωσα χώρο έτσι κι όλας)
Το Gladiator όμως το ήθελα. Ελα όμως που δεν είχα υπομονή να ενώσω π.χ. τα 8-9 κομμάτια m2ts του σε 1 αφού μου έπαιρνε πολύ ώρα και μου γονάτιζε το laptop.....
Εκανα λοιπόν το iso -> bdmv...και ξαφνικά εκεί που το iso με seamless branching ήταν αδύνατον να το αναπαράγει , το bdmv του το έπαιζε κανονικά.
Κάνε μια εξαγωγή όλα τα αρχεία με Power Iso και θα δεις !!
Καλημέρα σας,
Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο θέμα λόγω γιορτών μια και θα ήθελα να αγοράσω ένα καινούργιο media player για τον αδερφό μου
Είμαι ήδη κάτοχος Xtreamer SK1 Sidewinder (model 2009) και ευτυχώς μέχρι σήμερα παίζει σχεδόν τα πάντα από Mkv,avi ktl
Δυστυχώς για την Xtreamer δίαβασα άσχημα πράγματα για το Support στην Ελλάδα παρόλο που είχα μείνει ευχαριστημένος
Μετά από πολύ διάβασμα είχα αρχικά καταλήξει μεταξύ , xtreamer elvira , wd tv live gen 3 ,και τα crystal audio TV appstreamer με max κόστος 100 Ευρώ Επειδή όμως διάβασα προβλήματα με ελληνικές γραμματοσειρές στο Elvira (δεν γνωρίζω ένα λύθηκαν με καινουργιο firmware 3.0.1 16/12/13) μάλλον πηγαίνω προς WD TV live gen3 ή Crystal Audio TV Appstreammer
Βασικά το player ήθελα να έχει τις εξής δυνατότητες :
Να παίζει σχεδόν τα πάντα από 2D (mkv,avi,dvx,mov,mpeg ktl) δεν με νοιάζει το 3D (εάν υπάρχει δεν με χαλάει)
Να διαθέτει δυνατότητα Downmix HA-DTS, DTS,AC3 σε 2 Channel (δεν έχω ενισχυτή)
Εύκολο και εύχρηστό Menu να διαβάζει και να εμφανίζει Info από ταινίες IMDB καθώς και trailers εάν γίνεται
Να μπορείς να σερφάρει και δείς videos από youtube και να συνεργάζεται με Keyboard & mouse USB h WIFI.
Δεν με ενδιαφέρει να διαβάζει Blue-Ray Menus ,ISO
Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με ένα γνωρίζει κάποιος εάν το WD live Gen 3 η το crystal audio TV τα kάνει τα παραπάνω?
To Elvira το ξεχνάω ?
Τώρα που έχουν free shipping ......γιατί δεν κοιτάς και το Sidewinder 3 SE ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.