ρώτα στο δίπλα νήμα που είναι για android playersΚαλησπέρα σε όλο το κόσμο. Να ευχαριστήσω τους ειδήμονες που προσφέρουν τις γνώσεις τους απλόχερα.
Αγόρασα πρόσφατα http://www.aliexpress.com/snapshot/6048390002.html. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.
Από παίξιμο σε 1080p τόσο streaming όσο και από USB δεν μπορώ να πω ότι έχει κολλήματα στα frame. Ο player είναι το XBMC.
Εδώ να δώσω επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον "λ" για τη προσφορά του.
Λοιπον βλέπω ότι στο android κομμάτι σετάρω στα 1080p/60fps στο XBMC δείχνει 720p και δεν μπορώ να το πειράξω. (Τι είναι αυτό
Σήμερα μου κάνει μια και γύρισε στα εργοστασιακά...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;
Υπάρχει περίπτωση να σωσω όλες τις ρυθμίσεις μου και να επανέρχονται;
οτι ρωτησε ο φιλος ψαχνω κι εγω κι απο τι καταλαβα οΚαλησπερα σας, εχω κι εγω αυτην http://www.samsung.com/gr/support/model/UE46EH6030WXXH ενα χρονο τωρα και η χρηση ειναι 90% μονο ταινιες HD stream απτο PC. Θα κερδισω σε ποιοτητα αν παρω καποιον media player η smart tv box η να στησω καποιο HTPC? Θα ειναι καλυτερη η ποιοτητα εικονας (στις γρηγορες σκηνες φανταζομαι) απτον ενσωματομενο media player της TV?
Αν ναι για ποιο απο τα 3 να ψαχτω? Καθως δε θα με χαλαγε καθολου να βλεπω και youtube στην tv μιας και η συγκεκριμενη δεν ειναι Smart..
Ευχαριστω (αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ποσταρα σε σωστο thread)
έχει, βασικά μπορείς να ορίσεις το πάνω- κάτω & το πέρα-δώθε ξεχωριστά
Εχεις δικιο ρε φιλε αλλα απο τη στιγμη που εχω παρει 55αρα tv θελω να βλεπω ταινια στις 55 ιντσες και οχι στις 40..!!Παράδοξο μου φαίνεται να σ' ενοχλούν οι μαύρες γραμμές και όχι τα παραμορφωμένα πρόσωπα/αντικείμενα.
Οπως κατάλαβες, εμένα μ' ενοχλεί ακριβώς το το αντίθετο...![]()
Πως γινεται αυτο?.. χωρις παραμορφωσεις? ακουγεται ΤΕΛΕΙΟ..! KAI πoυ θα βρω μεταχειρισμενα? εχεις καποιο αξιοπιστο site?η μπορεις να πας σε ενα μεταχειρισμενο egreat η ενα dune και δεν εχει ουτε γραμμες ουτε παραμπρφωσεις.
Εχεις δικιο ρε φιλε αλλα απο τη στιγμη που εχω παρει 55αρα tv θελω να βλεπω ταινια στις 55 ιντσες και οχι στις 40..!!
Πως γινεται αυτο?.. χωρις παραμορφωσεις? ακουγεται ΤΕΛΕΙΟ..! KAI πoυ θα βρω μεταχειρισμενα? εχεις καποιο αξιοπιστο site?
η μπορεις να πας σε ενα μεταχειρισμενο egreat η ενα dune και δεν εχει ουτε γραμμες ουτε παραμπρφωσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.