Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μπορω να διαθεσω μεχρι 200-250 ευρω για ενα καλο media player. πιστευετε το MED600X3D ειναι η καλυτερη επιλογη στα λεφτα του η τα popcorn και DUNE θεωρουντε καλυτερα?

Γεια σας κ σε αυτη την υποπαρεα..
Μιας κ στηνω σιγα σιγα κ το δικο μου Home cinema, θα ηθελα να καταλαβω/ξεκαθαρισω καποια πραγματα στο κεφαλι μου!! Οποτε θα θελα τη βοηθεια σας.
Το home cinema που στηνω θα αποτελειται απο
1. TV 46' Samsung 3d smart F6500
2. Projector Benw 1070
3. Lumene πανι 106
4. Pioneer 923 AVR
5. Nova box

Οποτε σε ολα αυτα θελω να βλεπω κ καπως(εδω χρειαζομαι βοηθεια) ταινιες μεσω δικτυου με ethernet.
Οποτε μαλλον ψαχνω για md για να παιζει ολα τα αρχεια που παραγουν 1080p k 3d. Το player θα το συνδεσω με HDMI στον ενισχυτη κ καταλαβαινω οτι το player θα συνδεθει κατευθειαν στο δικτυο.
Οποτε απο επιλογες που να παω? Σε MED600?

ευχαριστω,

Καλησπερα παιδια θελω να κανω δωρο ενα media player που να παιζει σχεδον τα παντα κ srt φυσικα...ποιο θεωρειται σα το πιο οικονομικο αλλα αξιοπιστο"υ μηχανακι" ;;

θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής :
- Έχω τη τηλεόραση 55W905, και ενδιαφέρομαι για ένα media Player, που αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι να μπορεί να παίζει Dvd iso αρχεία,φυσικά ότι περισσότερο παίζει από αρχεία ακόμα καλύτερα αλλά όμως να βρω ένα μηχάνημα που να κάνει την καλύτερη επεξεργασία - upscaling που γίνεται.
Έχω σε σκληρούς αρκετές ταινίες γραμμένες σε dvd iso, δε << κατεβάζω >> ταινίες σε mkv ή άλλου είδους φορμά. Μου αρέσει να βλέπω από δισκάκια Bd & dvd από καλά players, αλλά επειδή τα dvd είναι περισσότερα τα έχω και σε σκληρούς, και για αυτό θέλω και ένα mp που να είναι κορυφαίο στο τομέα επεξεργασίας - upscaling.
Δε με νοιάζουν οι δκτυακές του ικανότητες, δε βλέπω παρά σπανιότατα από δίκτυο έως ποτέ.
Τώρα έχω έναν ELLION MR 3100 , για όσους τον γνωρίζουν έτσι ώστε να υπάρχει και μέτρο σύγκρισης σε αυτό που ψάχνω, ο οποίος για τη χρήση που περιέγραψα είναι καλός, αλλά θα ήθελα να ψαχτώ για κάτι ακόμα καλύτερο.
Σίγουρα αυτοί που θα προταθούν θα έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτά που εγώ ενδιαφέρομαι, και θα κοστίζουν ίσως παραπάνω για αυτό το λόγο, αλλά δε με πειράζει καθόλου, εμένα πρωτεραιότητά μου είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα μπορεί να μου δώσει σε αυτό που ζητάω.

Νομιζω τα med8ter ειναι απο τα κορυφαια 600x3d σε κανονικη κατηγορια τιμης

Καλησπέρα σε όλο το κόσμο. Να ευχαριστήσω τους ειδήμονες που προσφέρουν τις γνώσεις τους απλόχερα.
Αγόρασα πρόσφατα http://www.aliexpress.com/snapshot/6048390002.html. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.
Από παίξιμο σε 1080p τόσο streaming όσο και από USB δεν μπορώ να πω ότι έχει κολλήματα στα frame. Ο player είναι το XBMC.
Εδώ να δώσω επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον "λ" για τη προσφορά του.
Λοιπον βλέπω ότι στο android κομμάτι σετάρω στα 1080p/60fps στο XBMC δείχνει 720p και δεν μπορώ να το πειράξω. (Τι είναι αυτό;)
Σήμερα μου κάνει μια και γύρισε στα εργοστασιακά...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;
Υπάρχει περίπτωση να σωσω όλες τις ρυθμίσεις μου και να επανέρχονται;

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα σε όλο το κόσμο. Να ευχαριστήσω τους ειδήμονες που προσφέρουν τις γνώσεις τους απλόχερα.
Αγόρασα πρόσφατα http://www.aliexpress.com/snapshot/6048390002.html. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.
Από παίξιμο σε 1080p τόσο streaming όσο και από USB δεν μπορώ να πω ότι έχει κολλήματα στα frame. Ο player είναι το XBMC.
Εδώ να δώσω επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον "λ" για τη προσφορά του.
Λοιπον βλέπω ότι στο android κομμάτι σετάρω στα 1080p/60fps στο XBMC δείχνει 720p και δεν μπορώ να το πειράξω. (Τι είναι αυτό;)
Σήμερα μου κάνει μια και γύρισε στα εργοστασιακά...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;
Υπάρχει περίπτωση να σωσω όλες τις ρυθμίσεις μου και να επανέρχονται;
ρώτα στο δίπλα νήμα που είναι για android players

Καλησπερα σας, εχω κι εγω αυτην http://www.samsung.com/gr/support/model/UE46EH6030WXXH ενα χρονο τωρα και η χρηση ειναι 90% μονο ταινιες HD stream απτο PC. Θα κερδισω σε ποιοτητα αν παρω καποιον media player η smart tv box η να στησω καποιο HTPC? Θα ειναι καλυτερη η ποιοτητα εικονας (στις γρηγορες σκηνες φανταζομαι) απτον ενσωματομενο media player της TV?
Αν ναι για ποιο απο τα 3 να ψαχτω? Καθως δε θα με χαλαγε καθολου να βλεπω και youtube στην tv μιας και η συγκεκριμενη δεν ειναι Smart..

Ευχαριστω (αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ποσταρα σε σωστο thread)

Hd movies σε 46'' samsung

Καλησπερα σας, εχω κι εγω αυτην http://www.samsung.com/gr/support/model/UE46EH6030WXXH ενα χρονο τωρα και η χρηση ειναι 90% μονο ταινιες HD stream απτο PC (dlna All share). Θα κερδισω σε ποιοτητα αν παρω καποιον media player η smart tv box η να στησω καποιο HTPC? Θα ειναι καλυτερη η ποιοτητα εικονας (στις γρηγορες σκηνες φανταζομαι) απτον ενσωματομενο media player της TV?
Αν ναι για ποιο απο τα 3 να ψαχτω? Καθως δε θα με χαλαγε καθολου να βλεπω και youtube στην tv μιας και η συγκεκριμενη δεν ειναι Smart..

Ευχαριστω

Καλησπερα. Θα ξεκινησω ενημερωνοντας για το set up που υπαρχει αυτη την στιγμη:
Τηλεοραση samsung ps50c6900
Ενισχυτης yamaha rx-v371

Θα τοποθετηθει server με hdds' για αποθηκευση ταινιων και μουσικης ο οποιος θα συνδεεται μεσω δικτυου οικιακου σε αυτο που προκειται να αγορασω...το οποιο δεν ξερω τι ειναι!

Με ενδιαφερει να υπαρχει ενα optical drive για δισκακια (δεν νομιζω να χρειαζομαι brplayer, ισως ενα dvd αρκει μιας και δεν νοικιαζω ταινιες br) και ενα media player το οποιο να υποστηριζει τα κατωθι:
Υποτιτλους srt ή οποιας αλλης μορφης, χωρις να ειναι ενσωματωμενοι σε αρχειο
Αναπαραγωγη 3d
Web browsing ωστε να μπορω να βλεπω ταινιες μεσω streaming απο internet οποτε χρειαστει (με το pi εχω παρατηρησει πως αργει παρα πολυ στην διασυνδεση και στο internet)
Δυνατοτητα για καποιον player τυπου xbmc

Και αν υπαρχει δυνατοτητα και ειναι αξιοπιστη να ειναι ολα αυτα σε ενα μηχανηματακι 2σε1 (media player μαζι με optical drive)

Για οποιεσδηποτε παρατηρησεις,γνωμες,αποψεις ειμαι ολος αυτια!

Ευχαριστω!

Καλησπερα κ απο εμενα..Εχω για πλαυερ τον ενσωματωμενο στο lg 3d blueray μου και μεχρι στιγμης παιζω ολα τα mkv που εχω και σε hd master audio οταν υπαρχουν.Σιγουρα ενας εξωτερικος 3d θα αναγνωριζει και bluray iso κλπ φορματ,επισης με ενδιαφερει να μικραινω τους υποτιτλους οταν το θελω.Περαν αυτου καποια διαφορα ποιοτητας εικονας. ηχου θα εχω με τον εξωτερικο?

Καλησπερα σας, εχω κι εγω αυτην http://www.samsung.com/gr/support/model/UE46EH6030WXXH ενα χρονο τωρα και η χρηση ειναι 90% μονο ταινιες HD stream απτο PC. Θα κερδισω σε ποιοτητα αν παρω καποιον media player η smart tv box η να στησω καποιο HTPC? Θα ειναι καλυτερη η ποιοτητα εικονας (στις γρηγορες σκηνες φανταζομαι) απτον ενσωματομενο media player της TV?

Ευχαριστω (αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ποσταρα σε σωστο thread)
οτι ρωτησε ο φιλος ψαχνω κι εγω κι απο τι καταλαβα ο
Med600x3d ειναι μονοδρομος για να παιζει τα παντα απροβληματιστα.. μια ερωτηση για αυτον το player.. υπαρχει επιλογη screen fit για να μην βλεπω μαυρες μπαρες πανω κατω? (Οχι ζοομ γιατι χανει εικονα) ξερει καποιος να απαντησει?

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

έχει, βασικά μπορείς να ορίσεις το πάνω- κάτω & το πέρα-δώθε ξεχωριστά

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

έχει, βασικά μπορείς να ορίσεις το πάνω- κάτω & το πέρα-δώθε ξεχωριστά

Ευχαριστω φιλε, ισως το πιο σημαντικο για μενα διοτι απεχθανομαι τις μαυρες μπαρες,στο θεμα εικονας τωρα δε ξερω αν θα καταλαβω διαφορα στη ποιοτητα (sony kdl55w905) γιατι ακομα και μεσω εξωτερικου σκληρου που χρησιμοποιω για ταινιες ειναι ηδη παρα πολυ καλη η εικονα..

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παράδοξο μου φαίνεται να σ' ενοχλούν οι μαύρες γραμμές και όχι τα παραμορφωμένα πρόσωπα/αντικείμενα.

Οπως κατάλαβες, εμένα μ' ενοχλεί ακριβώς το το αντίθετο... :p

η μπορεις να πας σε ενα μεταχειρισμενο egreat η ενα dune και δεν εχει ουτε γραμμες ουτε παραμπρφωσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παράδοξο μου φαίνεται να σ' ενοχλούν οι μαύρες γραμμές και όχι τα παραμορφωμένα πρόσωπα/αντικείμενα.

Οπως κατάλαβες, εμένα μ' ενοχλεί ακριβώς το το αντίθετο... :p
Εχεις δικιο ρε φιλε αλλα απο τη στιγμη που εχω παρει 55αρα tv θελω να βλεπω ταινια στις 55 ιντσες και οχι στις 40..!!
η μπορεις να πας σε ενα μεταχειρισμενο egreat η ενα dune και δεν εχει ουτε γραμμες ουτε παραμπρφωσεις.
Πως γινεται αυτο?.. χωρις παραμορφωσεις? ακουγεται ΤΕΛΕΙΟ..! KAI πoυ θα βρω μεταχειρισμενα? εχεις καποιο αξιοπιστο site?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχεις δικιο ρε φιλε αλλα απο τη στιγμη που εχω παρει 55αρα tv θελω να βλεπω ταινια στις 55 ιντσες και οχι στις 40..!!

Πως γινεται αυτο?.. χωρις παραμορφωσεις? ακουγεται ΤΕΛΕΙΟ..! KAI πoυ θα βρω μεταχειρισμενα? εχεις καποιο αξιοπιστο site?

Το βασικό είναι να βλέπεις σωστά πάνω από όλα.
Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβεις.
Πολλά players έχουν επιλογές zoom.
Το πιθανότερο είναι να έχει και η τηλεόραση σου , και ίσως σε ρύθμιση που κρατάει την αναλογία του αυθεντικού κάδρου.
Φυσικα , θα χάσεις μέρος της εικόνας, όπως είναι αισθητά λογικό.

Μάθε να βλέπεις με το αυθεντικό κάδρο της ταινίας. Μόνο έτσι θα την απολαύσεις σωστά.

αυτό δεν στέκει, αν η ταινία έχει τότε και το egreat και το dune θα τις δείχνει όπως και όλα τα players.
Βασικά είναι θέμα τηλεόρασης αφού είναι 16:9 ενώ οι ταινίες πάνε σε άλλες αναλογίες.

Δε μπορω να καταλαβω παντως τη λογικη τους , 9 στις 10 τανιες ειναι ετσι (2:35:1) βλεπεις το avatar το οποιο εχει αναλογια 1:85:1 και το απολαμβανεις.. παντως και με τις μπαρες πανω κατω να ειναι πρεπει να χανεις δεξια-αριστερα απο τη στιγμη που μια ταινια ειναι 21:9. Η κανω λαθος.. τελος παντων, αμα ειναι θα παρω και μια τηλεοραση 21:9 να την εχω ετσι για δευτερη και αναλογα τη ταινια θα τις κανω τραμπα..@#$$ λεφτα υπαρχουν.....:award: