Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ευχαριστω!!
με τα εξωφυλλα για καθε ταινια που κατεβαζω,τα αναγνωριζει μονο του?
ποια η διαδικασια?
εγω με το Lacie δεν εχω τετοια κοζια...

ένα - ένα φίλε μου. Η διαδικασία απαιτεί τη συμμετοχή σου. Αλλά σιγά - σιγά θα το μάθεις. Μέχρι τότε εάν για κάθε σου ταινία βάζεις και μια φωτογραφία του εξωφύλλου της (που θα βρίσκεις στο Google άνετα) με το ίδιο όνομα που έχει το αρχείο της ταινίας σου ακριβώς, θα έχεις εξώφυλλα από την πρώτη μέρα μέχρι να μάθεις να τα κατεβάζεις μέσω του Mede8er

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

O M8R 1000X3D υποστηριζει δυνατοτητα plex,παιζοντας κατευθειαν απο το pc στην tv;
Και αν όχι,υπαρχει δέκτης που να το υποστηρίζει?zappiti η Α310?

Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο απο τα παρακάτω για home user,PSTN,full downloading,streaming HD,2-3 mobiles,laptop...

-NETGEAR D6300-80211ac-dual-band-gigabit-wifi-modem-router
or
-NETGEAR D6200 AC1200 WIFI DUAL BAND PSTN MODEM ROUTER
or
-ASUS DSL-AC68U DUAL-BAND WIRELESS AC1900 GIGABIT ADSL/VDSL MODEM ROUTER

O M8R 1000X3D υποστηριζει δυνατοτητα plex,παιζοντας κατευθειαν απο το pc στην tv;
Και αν όχι,υπαρχει δέκτης που να το υποστηρίζει?zappiti η Α310?

Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο απο τα παρακάτω για home user,PSTN,full downloading,streaming HD,2-3 mobiles,laptop...

-NETGEAR D6300-80211ac-dual-band-gigabit-wifi-modem-router
or
-NETGEAR D6200 AC1200 WIFI DUAL BAND PSTN MODEM ROUTER
or
-ASUS DSL-AC68U DUAL-BAND WIRELESS AC1900 GIGABIT ADSL/VDSL MODEM ROUTER

Τι να το κάνεις το Plex αφού θάχεις Media Player? Εάν εννοείς, εάν υποστηρίζει DLNA protocol , φυσικά και ναι .

Τώρα όσον αφορά τα ρουτερ που έβαλες ......το NETGEAR D6300 είναι κ ο ρ υ φ ή !!!

Καλησπέρα αγόρασα και σέταρα ένα Zyxel 325 Nas κ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Θέλω να αγοράσω ένα media player να αναβαθμίσω το Egreat M34A. Θέλω πέρα από ταινίες να ακούω και HD μουσική από δικάναλο μέσω DAC (buffalo) από Coaxial.

Budget 200 ευρώ. Αν έχετε κάποια καλή πρόταση ευπρόσδεκτη ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή αγορά.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Υπαρχει αυτη τη στιγμη καποιο media player το οποιο να μπορει να παιξει τα πληρες μενου καποιου full bluray rip?
Αν ναι ποιο ειναι αυτο το media player και ποσο θα μου κοστισει?

Ευχαριστω πολυ.

Υπαρχει αυτη τη στιγμη καποιο media player το οποιο να μπορει να παιξει τα πληρες μενου καποιου full bluray rip?

Ευχαριστω πολυ.
Μόνο παλιά mp έχουν τη δυνατότητα για μενού πχ popcorn, dune
Τα τελευταία mp με υποστήριξη 3d δεν υποστηρίζουν μενού λόγω δικαιωμάτων

Ευχαριστω πολυ.

Επίσης υπάρχει και το HDX-BD1 . To οποίο το έχω κι εγώ στην κατοχή μου (και δεν το πουλάω..πριν μπεις σε πειρασμό να ρωτήσεις ;) ) αλλά πιστεύω ότι προλαβαίνεις...:http://www.amazon.com/HDX-BD1-Media-Player/dp/B005CY5FDQ

Αυτο το hdx-bd1 παιζει τα παντα δηλαδη κανονικα με μενου κ.τ.λ. απλα δεν παιζει 3d ταινιες σωστα?
Δηλαδη αν αγορασω αυτο που ειναι και ποιο φτηνο απο το amazon θα εχω καποιο προβλημα?

Αυτο το hdx-bd1 παιζει τα παντα δηλαδη κανονικα με μενου κ.τ.λ. απλα δεν παιζει 3d ταινιες σωστα?
Δηλαδη αν αγορασω αυτο που ειναι και ποιο φτηνο απο το amazon θα εχω καποιο προβλημα?

Ακριβώς. Αυτό : http://www.ebay.com/itm/HDX-BD1-Net...097?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb30ab579 πρέπει να αγοράσεις. Παίζει bluray με μενού. Δεν έχει αναβαθμιστεί για να παίζει HEVC video files .....αλλά όλα τα άλλα τα παίζει.

Οκ.
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Αυτο το προιον παιζει τα παντα εκτος απο 3d ταινιες ολα τα αλλα τα παιζει κανονικα με μενου λες και εχω βαλει καποιο bluray δισκακι σε καποιο bluray player deck?

Στην ελληνικη αγορα χλωμο να το βρω παντως αν και θα το ψαξω.

Εσυ εισαι ευχαριστημενος απο αυτο?
Θα το προτεινες?

Τα μειον του ποια ειναι για να ξερω τι να προσεξω.

Λογικα πλεον δεν βγαινουν νεα firmware γι' αυτο το προιον αφου δεν ειναι απλα παλιο αλλα αρχαιο αφου ειχε βγει το 2009.

Οκ.
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Αυτο το προιον παιζει τα παντα εκτος απο 3d ταινιες ολα τα αλλα τα παιζει κανονικα με μενου λες και εχω βαλει καποιο bluray δισκακι σε καποιο bluray player deck?

Στην ελληνικη αγορα χλωμο να το βρω παντως αν και θα το ψαξω.

Εσυ εισαι ευχαριστημενος απο αυτο?
Θα το προτεινες?

Τα μειον του ποια ειναι για να ξερω τι να προσεξω.

Λογικα πλεον δεν βγαινουν νεα firmware γι' αυτο το προιον αφου δεν ειναι απλα παλιο αλλα αρχαιο αφου ειχε βγει το 2009.

Φίλε μου, αυτό το player παίζει τα περισσότερα formats. Έχει το περίφημο Sigma Designs SMP8642, 667MHz CPU with floating point coprocessor. Παίζει τα bdmv και τα iso λες και έχεις bluray player.
Εγώ γι αυτή τη δουλειά που κάνει και για την απαράμιλλη εικόνα του δεν το αποχωρίζομαι παρ'ότι δεν το χρησιμοποιώ πολύ.

Δηλαδη να το αγορασω με κλειστα ματια απο το λινκ που σου ειπα ποιο πανω?

Δεν νομιζω καποιο θεμα με το ρευμα ετσι δεν ειναι?

Καλα εστειλα ηδη μυνημα στον πωλητη.

Δηλαδη να το αγορασω με κλειστα ματια απο το λινκ που σου ειπα ποιο πανω?

Δεν νομιζω καποιο θεμα με το ρευμα ετσι δεν ειναι?

Καλα εστειλα ηδη μυνημα στον πωλητη.

Θέμα με το ρεύμα? Δεν το καταλαβαίνω... Με κλειστά μάτια όχι. Αυτά που σου είπα όμως τα κάνει!!

Εσυ δηλαδη ποιο media player θα προτεινες που να κανει αν οχι τα παντα σχεδον τα παντα και να συμφαιρει στην τιμη?

Εσυ δηλαδη ποιο media player θα προτεινες που να κανει αν οχι τα παντα σχεδον τα παντα και να συμφαιρει στην τιμη?

Mede8er 1000X3D. Δεν παίζει σαν να έχεις bluray player αλλά κάνει όλα τ'άλλα. Στο κάτω - κάτω.....βγάζεις το stream που έχει την ταινία, την μετονομάζεις , βάζεις κι έναν υπότιτλο, (αν δεν έχει) και παίζεις την ταινία σου κανονικά χωρίς μενού όμως.

Ok ευχαριστω πολυ θα το σκεφτω αν και με ενδιαφερει πολυ να βλεπω ολοκληρο το μενου μιας ταινιας bluray για να μην θεσω το θεμα τιμης και το ποσο κοστιζει το Mede8er 1000X3D.

Ok ευχαριστω πολυ θα το σκεφτω αν και με ενδιαφερει πολυ να βλεπω ολοκληρο το μενου μιας ταινιας bluray για να μην θεσω το θεμα τιμης και το ποσο κοστιζει το Mede8er 1000X3D.

Αύριο θα ανεβάσω ένα βιντεάκι για να το δεις in action το HDX. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ.....

Ok με βλεπω να το αγοραζω απο το λινκ που σου ειπα αν δεν εχω προβλημα με το ρευμα γιατι το ατομο που το πουλαει ειναι στην αμερικη.

Αν εννοείς για το γεγονός ότι το βύσμα του είναι αμερικάνικο..ε! Βάλε έναν αντάπτορα