Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποια ειναι η επισημη σελιδα κατασκευαστη για το HDX BD1?
Μπορω να παραγγειλω απο εκει ενα?

Υπαρχει καποιο dune media player που να μπορει να παιξει το μενου των bd-iso αρχειων?

Last edited:
Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημερα,
σε νημα για τον Popcorn Hour A-410,και συγκρινοντας απο διαφορα tags στο internet,βρισκω καποιες παραπανω δυνατοτητες του Α410 σε σχεση με το M8RX1000 3D..(βεβαια και το.. χάρτι ειναι παραπανω...
Το θεμα ομως ειναι,αξιζει να ρισκαρω απο υποστήριξη,firmwares,συμβατοτητες αρχειων..? Στην.. twindigital δεν βλεπω να το στηριζουν με κομματι support & download,οπως με το M8R!!

Στους υποτιτλους πως συμπεριφερεται ο Α-410 σε σχεση με τον M8RX1000? Παίζουν οι 3d υποτιτλοι απροβληματιστα?εχουν διορθωθει προβληματα απο παλαιοτερα νηματα που ειχαν παρατηρηθει?

Οντως ο 1000 δεν υποστηριζει διαφορους εξελιγμενους τυπους ήχου οπως το HD MA ..?
Δινω μεγαλη βαρυτητα στον ηχο σε συναρτηση με την ταινια διοτι το αμεσως επομενο διαστημα θα κατακλειστουμε απο εξελιγμενα φορματ ηχου και διοτι το ηχοσυστημα βγαζει ακομα και 9.1(BDV N9200).
Οπως καταλαβαινεται στο mp,με ενδιαφερουν μονο οι ταινιες-εξελιμενα full HD,3D UO,χωρις να με ενδιαφερουν τα GB....(10,20...50)..επισης θα παιζω απευθειας απο το mp με ενσωματομενο σκληρο.
Παρακαλω να στηριξουμε την συζητηση για να προβω ΑΜΕΣΑ σε αγορα ενος εκ των δύο!!

Καλημερα! Επειδη μου εχει σπασει τα νευρα ενα blu ray με usb που εχω(ασυμβατοτητες, κολληματα κλπ) υπαρχει κατι αξιολογο στα λεφτα που εχει ο wd tv live? Θελω να το παρω σημερα να ξεμπερδευω, αν γινεται.

Αυτος ειναι ετσι?
http://www.plaisio.gr/periferiaka-o...D-Media-Player-TV-WiFi-WDBPUF0000NBK-EESN.htm

Last edited:

Καλημερα,
σε νημα για τον Popcorn Hour A-410,και συγκρινοντας απο διαφορα tags στο internet,βρισκω καποιες παραπανω δυνατοτητες του Α410 σε σχεση με το M8RX1000 3D..(βεβαια και το.. χάρτι ειναι παραπανω...
Το θεμα ομως ειναι,αξιζει να ρισκαρω απο υποστήριξη,firmwares,συμβατοτητες αρχειων..? Στην.. twindigital δεν βλεπω να το στηριζουν με κομματι support & download,οπως με το M8R!!

Στους υποτιτλους πως συμπεριφερεται ο Α-410 σε σχεση με τον M8RX1000? Παίζουν οι 3d υποτιτλοι απροβληματιστα?εχουν διορθωθει προβληματα απο παλαιοτερα νηματα που ειχαν παρατηρηθει?

Οντως ο 1000 δεν υποστηριζει διαφορους εξελιγμενους τυπους ήχου οπως το HD MA ..?
Δινω μεγαλη βαρυτητα στον ηχο σε συναρτηση με την ταινια διοτι το αμεσως επομενο διαστημα θα κατακλειστουμε απο εξελιγμενα φορματ ηχου και διοτι το ηχοσυστημα βγαζει ακομα και 9.1(BDV N9200).
Οπως καταλαβαινεται στο mp,με ενδιαφερουν μονο οι ταινιες-εξελιμενα full HD,3D UO,χωρις να με ενδιαφερουν τα GB....(10,20...50)..επισης θα παιζω απευθειας απο το mp με ενσωματομενο σκληρο.
Παρακαλω να στηριξουμε την συζητηση για να προβω ΑΜΕΣΑ σε αγορα ενος εκ των δύο!!

Το Popcorn Α-410 έχει νήμα δικό του στο forum .http://avclub.gr/forum/showthread.php/98680-PopCorn-A-400-410-(Sigma-8911-VXP) . Είχε τα προβληματάκια του ...και σίγουρα δεν έχει το μέγεθος υποστήριξης που προσφέρει η Mede8er.
Όσον αφορά τώρα το Mede8er 1000X3D, πως σου προέκυψε τέτοιο συμπέρασμα? Υποστηρίζει όλους τους HD ήχους.

Λαμβάνω υποψιν τηναποψη σου και θα προτιμησω τελικα το 1000X3D,γιατι δεν ειναι εποχες για...πειραματα!!
Περιμενω τιμη απο την twindigital ,με ενσωματωμενο σκληρο 1ΤΒ,2,5''HDD!

Λαμβάνω υποψιν τηναποψη σου και θα προτιμησω τελικα το 1000X3D,γιατι δεν ειναι εποχες για...πειραματα!!
Περιμενω τιμη απο την twindigital ,με ενσωματωμενο σκληρο 1ΤΒ,2,5''HDD!

Αφού κατάφερες τον αντιπρόσωπο να σου δώσει μηχανάκι με σκληρό....μπράβο σου!! ;)

Νικόλα,νόμιζα οτι θα στειλει τιμή με προ-εγκατεστημένο...αυτη ηταν η επιθυμια μου,αλλά!@#$%^&

τελικά του έχουν τελειώσει οι HDD και θα τον αγορασω εγώ..αν και στο .com της μαμα´ς εταιριας δυναται η δυνατοτητα αυτή!!:fahne90:
τελος παντων το εκανα προκράτηση(1000Χ)και αναμένω!!:aktion033:

Υ.Γ.Τα fw update μπορουμε να το παιρναμε και online ή μόνο με usb?

Νικόλα,νόμιζα οτι θα στειλει τιμή με προ-εγκατεστημένο...αυτη ηταν η επιθυμια μου,αλλά!@#$%^&

τελικά του έχουν τελειώσει οι HDD και θα τον αγορασω εγώ..αν και στο .com της μαμα´ς εταιριας δυναται η δυνατοτητα αυτή!!:fahne90:
τελος παντων το εκανα προκράτηση(1000Χ)και αναμένω!!:aktion033:

Υ.Γ.Τα fw update μπορουμε να το παιρναμε και online ή μόνο με usb?

Στο εξωτερικό δεν ζορίζονται εάν η μάρκα είναι τάδε ή δείνα. Μόνο η ταχύτητα και η χωρητικοτητα παίζει ρόλο. Εδώ πρέπει να έχεις στοκ απ'όλο το δισκομάνι που κυκλοφορεί για να δώσεις ικανοποίηση... Fw από στικάκι. αλλά πιο εύκολο δεν υπάρχει. Ενα παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού είναι μέχρι να ξεκινήσει μόνο του.
Καλορίζικο και καλές προβολές.

Ευχαριστώ!!!
Τη λες για αυτον τον HDD?....http://www.e-shop.gr/western-digital-wd10ezrx-caviar-green-1tb-sata3-p-PER.303677
Γραφει καποιος στα σχολια..'' δεν είχε τα καλώδια αλλά ούτε τις βίδες ..
Ο M8R μέσα εχει,η χρειαζεται εξτρα απο τον WD?

Ευχαριστώ!!!
Τη λες για αυτον τον HDD?....http://www.e-shop.gr/western-digital-wd10ezrx-caviar-green-1tb-sata3-p-PER.303677
Γραφει καποιος στα σχολια..'' δεν είχε τα καλώδια αλλά ούτε τις βίδες ..
Ο M8R μέσα εχει,η χρειαζεται εξτρα απο τον WD?

Είπαμε..δεν χρειάζεσαι καλώδια. Βάζεις τον δίσκο όπως είναι κουμπωτό. Μετά άμα θες τον βγάζεις ....και βάζεις άλλον . Με ευκολία. Διάβασε το manual. Το έχει στην σελίδα τους.

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_126894.html
SoC – Amlogic S805 quad core ARM Cortex A5 @ 1.5GHz with quad core Mali-450MP GPU
System Memory – 1 GB DDR3
Storage – 8 GB NAND flash + micro SD slot up to 32GB
Connectivity – 802.11 b/g/n Wi-Fi, and Bluetooth 4.0.
Video & Audio Output – HDMI 1.4b (female)
USB – 1x USB 2.0 ports + 1x mini USB OTG port + 1x mini USB for power
Power Supply – 5V/2A
Dimensions – 88 x 32 x 16 mm
Weight – 30 grams

Ποιός είναι κατα την γνώμη σας ο καλύτερος player για youtube HD στην τηλεόραση, γιατί αυτός που έχει η panasonic δεν είναι HD :(

Ποιός είναι κατα την γνώμη σας ο καλύτερος player για youtube HD στην τηλεόραση, γιατί αυτός που έχει η panasonic δεν είναι HD :(

Θα γίνω κουραστικός...... επαναλαμβάνομαι....αλλά το Mede8er έχει πολύ καλό youtube interface. Όλα σε HD. Ιδιο μ'αυτό του PS3

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αύριο θα ανεβάσω ένα βιντεάκι για να το δεις in action το HDX. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ.....
Το επισημο site του προιοντος ποιο ειναι?
Και κυκλοφορουν πλεον νεα firmwares για αυτο το media player?

Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το συγκεκριμένο player δυστυχώς δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε ενα player που να παίζει απροβλημάτιστα τα πάντα! Δεν με ενδιαφέρει αν έχει η παίρνει εσωτερικό σκληρό, απλά να μην εχει πρόβλημα με ότι και να του βάλω να παίξει. Διάβασα για τον MED1000X3D αλλά δεν τον βρήκα σε κανένα γνωστό e-shop.
Ποια η γνώμη σας για τον ASUS O!PLAY TV PRO

Last edited:

Επειδη τωρα τελευταια χρησιμοποιω πολυ το xbmc στο HTPC στο σαλονι και με εχει βολεψει για ταινιες που δεν εχω ηδη κτλ, την εψαχνα για ενα καλο media player στο υπνοδωματιο (το οποιο θα μπορω να το παιρνω και οταν πηγαινω διακοπες ας πουμε). Αυτα που μου αρεσαν ειναι ομως λιγο ακριβα...

Και εξηγω:

Θελω hardware decoding DTS οπως και επισης gigabit ethernet και θα προτιμουσα 802.11ac δικτυο καθως το router μου ειναι ac...

Το ενα που βρηκα αλλα δεν εχει 1000αρι πανω και εχει 802.11n ειναι το xtreamer wonder το οποιο εχω στησει για πελατη και δουλευε σχετικα καλα με το xbmc που ειχε μεσα, αλλα δεν ξερω αν εφταιγε το player ειδα στις κινησεις κεφαλιων ειδικα σε σκοτεινες σκηνες κτλ σαν να αφηνε ghosting στα χρωματα η κατι τετοιο, κατι που δεν ειχα παρατηρησει ποτε με το WD LIVE media player...

Το αλλο που τα εχει ολα αλλα ειναι επισης ακριβο ειναι το minix x8-h plus. Δεν το εχω δοκιμασει αυτο.

Το θεμα που ειναι οτι δεν θελω να υποβαθμισω την εικονα μου απο το wd live που εχω τωρα και θα το παω στο εξοχικο...Και η εικονα που ειδα απο το wonder τουλαχιστον (το οποιο και καλα εχει κορυφαιο hardware) θεωρησα οτι ειναι υποδεεστερη. Οχι τοσο στην ποιοτητα εικονας αλλα στην κινηση που ανεφερα πιο πανω. Ειμαι λιγο ψιρας βεβαια και αυτο που λεω μαλλον το 80% των ανθρωπων δεν θα το καταλαβει καν με την κινηση...Η γυναικα μου δεν την βλεπει καν τη διαφορα... Εψαξα λιγο ρυθμισεις του xbmc πειραξα τα παντα απο video settings αλλα ειναι παρομοιο το αποτελεσμα. Να αναφερω οτι το xbmc στο HTPC μου (ειναι βεβαια λιγο overkill εκει το hardware , i5, 8gb RAM, ssd, gtx760) εχει σαφες πλεονεκτημα στην ποιοτητα και οντας σε 55αρα οχι σε 32αρα που εχω στο υπνοδωματιο αρα θα επρεπε εκει να ειναι χειροτερα τα πραγματα (η οχι?).

Μετα επισης δοκιμασα ξανα το WD και το ghosting εξαφανιστηκε... Πηγα να δοκιμασω με το mxplayer αλλα για καποιο λογο ενω το wonder υποτιθεται οτι εχει hardware decoder εικονας και ηχου (η εχει μονο εικονας και καταλαβα λαθος?) δεν μου αποκωδικοποιει τον ηχο...

Σας επρηξα!

Τι λετε?

Επειδη τωρα τελευταια χρησιμοποιω πολυ το xbmc στο HTPC στο σαλονι και με εχει βολεψει για ταινιες που δεν εχω ηδη κτλ, την εψαχνα για ενα καλο media player στο υπνοδωματιο (το οποιο θα μπορω να το παιρνω και οταν πηγαινω διακοπες ας πουμε). Αυτα που μου αρεσαν ειναι ομως λιγο ακριβα...

Και εξηγω:

Θελω hardware decoding DTS οπως και επισης gigabit ethernet και θα προτιμουσα 802.11ac δικτυο καθως το router μου ειναι ac...

Το ενα που βρηκα αλλα δεν εχει 1000αρι πανω και εχει 802.11n ειναι το xtreamer wonder το οποιο εχω στησει για πελατη και δουλευε σχετικα καλα με το xbmc που ειχε μεσα, αλλα δεν ξερω αν εφταιγε το player ειδα στις κινησεις κεφαλιων ειδικα σε σκοτεινες σκηνες κτλ σαν να αφηνε ghosting στα χρωματα η κατι τετοιο, κατι που δεν ειχα παρατηρησει ποτε με το WD LIVE media player...

Το αλλο που τα εχει ολα αλλα ειναι επισης ακριβο ειναι το minix x8-h plus. Δεν το εχω δοκιμασει αυτο.

Το θεμα που ειναι οτι δεν θελω να υποβαθμισω την εικονα μου απο το wd live που εχω τωρα και θα το παω στο εξοχικο...Και η εικονα που ειδα απο το wonder τουλαχιστον (το οποιο και καλα εχει κορυφαιο hardware) θεωρησα οτι ειναι υποδεεστερη. Οχι τοσο στην ποιοτητα εικονας αλλα στην κινηση που ανεφερα πιο πανω. Ειμαι λιγο ψιρας βεβαια και αυτο που λεω μαλλον το 80% των ανθρωπων δεν θα το καταλαβει καν με την κινηση...Η γυναικα μου δεν την βλεπει καν τη διαφορα... Εψαξα λιγο ρυθμισεις του xbmc πειραξα τα παντα απο video settings αλλα ειναι παρομοιο το αποτελεσμα. Να αναφερω οτι το xbmc στο HTPC μου (ειναι βεβαια λιγο overkill εκει το hardware , i5, 8gb RAM, ssd, gtx760) εχει σαφες πλεονεκτημα στην ποιοτητα και οντας σε 55αρα οχι σε 32αρα που εχω στο υπνοδωματιο αρα θα επρεπε εκει να ειναι χειροτερα τα πραγματα (η οχι?).

Μετα επισης δοκιμασα ξανα το WD και το ghosting εξαφανιστηκε... Πηγα να δοκιμασω με το mxplayer αλλα για καποιο λογο ενω το wonder υποτιθεται οτι εχει hardware decoder εικονας και ηχου (η εχει μονο εικονας και καταλαβα λαθος?) δεν μου αποκωδικοποιει τον ηχο...
Σας επρηξα!

Τι λετε?

Απ' ότι καταλαβαίνω σου κάνει αυτό:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/119408-MXiii-4k-Android-TV-Box

Δεν είναι όμως PC, είναι σαφώς πολύ οικονομικό και έχει default XBMC. Εγώ το πήρα και είμαι κατευχαριστημένος.